valla ayşegül sınıflarında bitte çıktı hemen arama tarama yaptım yok bişey ama gelirse yandık valla bi toz bulduk onun kokusunu sevmezmiş bit onu diktik yakasına şimdi ayy valla dertler bir dieğilki allah başka dert vermesin
bu arada rotayı bizde yaptırmadık drumuz gerek yok demişti benim oğlan zati doğdu doğalı kabız kaydirigubbakcemile3
okudumda evetburcu,serap.reyhan.bide epeydin pervin,(maviyeşil) yok..nirde bunlarr.
bende firar edicem bi gün tam olacak :sinifsinif:
bizim kız uyudu...
1-1.5 saat uyur şimdi bende çayımı aldım geldim.
özlem korkuttun bak şimdi bizi. allah korusun yabağırsak tıkanıklığı falan
sevilcim bende günaşırı yıkıyorum.ufo karşısında yıkıyorum valla. bizim ev merkezi sistem,kaloriferler daha yanmaya başlamadı. kayınvalidemlerde ufo varmış,kadın onu sırtlamış getirmiş geçen gün bize,bir de 5 katı çıkarmış. sırf çocuk hasta olmasın diye. bende bu kadına bi araba laf sayıyorum,beğenmiyorum bi de. bu oklava da bana gelsinklava:
kızlar fikirleriniz için sağolun astronotlar bizim için daha mantıklı sabah akşam dönerken soğukta daha mantıklı
sibel cnm geçmiş olsun sizede bebişlerin iştahıda yok bu aralar valla kış çabuk bitsin diye dua edicez
:sinifsinif:artıları eksileri götürüyo diyosun zeynepcim her anları bir olsa keşke
sempatiksalakcinnibende bende..
defne iyi uyudu.zeynebide ısrarla ögle uyutacagım.zaten hasta.vücudu dinlnsin.belki ısrar etmeden yatar.off yorgunum bende.keşke ikisi birden uyusada bende yatsam..
bizim kız uyudu...
1-1.5 saat uyur şimdi bende çayımı aldım geldim.
özlem korkuttun bak şimdi bizi. allah korusun yabağırsak tıkanıklığı falan
sevilcim bende günaşırı yıkıyorum.ufo karşısında yıkıyorum valla. bizim ev merkezi sistem,kaloriferler daha yanmaya başlamadı. kayınvalidemlerde ufo varmış,kadın onu sırtlamış getirmiş geçen gün bize,bir de 5 katı çıkarmış. sırf çocuk hasta olmasın diye. bende bu kadına bi araba laf sayıyorum,beğenmiyorum bi de. bu oklava da bana gelsinklava:
artıları eksileri götürüyo diyosun zeynepcim her anları bir olsa keşke
evet bazen iyide oluyorlar.kötüde..aman iyi yanı çok olsun..
kızlar astronot bende almıstım ozgeye ama cok cabuk kuuculdu boydan boyu cabuk uzayınca ozgeyın sımdı duruyo 3 defa gıydı gıymedı onun ıcın mort almıstım kurku var sapkasıla normal motu var polar bırde pazardan su orme montlardan var ceketler artık usutur tek kızlar gebzede hava berbat bugun mutfa cıkamıyorum
ben çıkayım.zeyneple evcilk oynayacagız.öyle istiyo...hadi bay..
kızlar bu astronot .tulum gibi dimi onu diyosunuz..aslında iyi ffikir.heryeri sıcacık olur dimi.
:sinifsinif:
keşke...
ne bilem bazen öyle şeyler ediyo ki haksızlık ediyomuşum gibi geliyo. bazende sinirleniyorum işte.
ahhh ah uyumak hayal boshayallersmile
serapçıma katılıyorum
gelitli olmasalar bide
bu kış en soğuk kış olucak diyolar.
yandık :çok üzgünüm:
evet canım tulum gibi olanlar bizim polar var bi tane hediye gelmişti onu giydiriyorum şuan ama ufak gelmeye başladı içine kilotlu çorap bide ince tayt üstüne badi en üste mıntunu sıcacık oluyo
yani bazen değin gibi bizimkide annem bakıyo ya her lafta takılıyo sözde derine ama anama geliyo laf yada ben öle anlıyorum
aynen vallaa esmacım bol bol çekiştiririz cumartesi geliyonuz demi kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?