2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

selmacım iyim canım evet karşılaşamadık iyim canım saolasın sende iymisin çocuklar nasıl...
evet ya esma teyzesi babasını çağırıyo sıpa
burcucum allah yardımcınıxı olsun canım ebn çalışmıyom evde yoruluyom size allah güç kuvvet versin

Günaydın herkese,
kahvaltmızı yaptık biraz oynuyalım yatırcam tosbikisositososito

özlem dün akşam seni eşime söyledim allah kolay doğum nasip etsin uyuyan yiyen bir kızçe nasip etsin diye dua ettim bi güzel yiyiyor yulafı maşallah diyim

kızlar dün sinir oldum astronot almaya gittim cevahire bakmadığım yer kalmadı hiçbir yerde beden kalmamış hiçbirşey alamdan döndüm bide nasıl yağmur vardı ıslandım sinir oldum haftasonu aramaya karar verip evce döndüm bu ssabah da nevanın atkılı bir şapkası vardı bebeklik onu taktım yelek giydirdim üstüne hırka en üstede yağmurluk giydirdim 5 dakka falan bekledik dışarda inşallah üşütmemişimdir

günaydın kızlaaaar
bizde dün aksam yaktık kombiyi. valla iyiki yakmısız. sabah resmen üşüyerek kalktım. kış geldi artık.... bu kış çetin geçecekmiş. hayırlısı olsun. karda yagsa Doruku dışarı cıkarmayı planlıyorum. alıssın diye bakalım nasıl olucak.

didem mothercare e baktınmı?

baktım canım ordada bir tek 3-6 ay kalmış hafta sonu metrocity dekine bakıcam

günaydınlarrr,hayırlı cumalar olsun..

yarın tatil, ne güzel zemuszemus

hoş gerçi her cuma seviniyorum, hafta boyunca plan yapıyorum, haftasonunda şuraya gitcem buraya gitcem diye, sonra cumartesi başlıyorum çamaşırlarla. sonra süpürge vs. :bbo:

burada geceden beri yağmur yağıyor, bu kış çetin geçecek,Rabbim bebişlerimizi korusun hastalıklardan :Saruboceq:

amin canım hele bize hepten zor bebişler evden çıkınca
burasıda öyle hülya dün akşamdan beri yağmur rüzgar daha yeni dindi saqyılır

keşke hemen baksaydın yaaa. demekki herkes onlardan alıyor bu ara. hava soguduya....

metrocity ye bak. nişantaşına bak.... gitmişken akmerkezede bak. bulursun insallah.

günaydın
kış çetin doğalgaz zamlı bilmiyorumkismile

bende soğuk die eve tıkmıcam çocuğu alışşsın çkarıcam gezdiricem inş.

baktım canım ordada bir tek 3-6 ay kalmış hafta sonu metrocity dekine bakıcam
cnm bende bakıcam daha inş. bulurum

biz çıkıyoz iğneye gidiyoz..gelince görüşürüz byee.
hadi acıtmadan vurunsun kuş

günaydın sanada hayırlı cumalar
işler bitmiyo valla yetişemiyorum ne gezmesi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…