günaydın kızlar iyiyiz sibelcim sen nasılsın burak nasıl oldu
günaydın hayırlı cumalar
günaydın kızlaaaar
bizde dün aksam yaktık kombiyi. valla iyiki yakmısız. sabah resmen üşüyerek kalktım. kış geldi artık.... bu kış çetin geçecekmiş. hayırlısı olsun. karda yagsa Doruku dışarı cıkarmayı planlıyorum. alıssın diye bakalım nasıl olucak.
didem mothercare e baktınmı?
biz çıkıyoz iğneye gidiyoz..gelince görüşürüz byee.
günaydınlarrr,hayırlı cumalar olsun..
yarın tatil, ne güzel zemuszemus
hoş gerçi her cuma seviniyorum, hafta boyunca plan yapıyorum, haftasonunda şuraya gitcem buraya gitcem diye, sonra cumartesi başlıyorum çamaşırlarla. sonra süpürge vs. :bbo:
burada geceden beri yağmur yağıyor, bu kış çetin geçecek,Rabbim bebişlerimizi korusun hastalıklardan :Saruboceq:
günaydıngünaydın kızlaaaar
bizde dün aksam yaktık kombiyi. valla iyiki yakmısız. sabah resmen üşüyerek kalktım. kış geldi artık.... bu kış çetin geçecekmiş. hayırlısı olsun. karda yagsa Doruku dışarı cıkarmayı planlıyorum. alıssın diye bakalım nasıl olucak.
didem mothercare e baktınmı?
cnm bende bakıcam daha inş. bulurumbaktım canım ordada bir tek 3-6 ay kalmış hafta sonu metrocity dekine bakıcam
hadi acıtmadan vurunsun kuşbiz çıkıyoz iğneye gidiyoz..gelince görüşürüz byee.
günaydın sanada hayırlı cumalargünaydınlarrr,hayırlı cumalar olsun..
yarın tatil, ne güzel zemuszemus
hoş gerçi her cuma seviniyorum, hafta boyunca plan yapıyorum, haftasonunda şuraya gitcem buraya gitcem diye, sonra cumartesi başlıyorum çamaşırlarla. sonra süpürge vs. :bbo:
burada geceden beri yağmur yağıyor, bu kış çetin geçecek,Rabbim bebişlerimizi korusun hastalıklardan :Saruboceq:
inşallah valla millet saldırmış resmen çok kullanışlı oluyorlarkeşke hemen baksaydın yaaa. demekki herkes onlardan alıyor bu ara. hava soguduya....
metrocity ye bak. nişantaşına bak.... gitmişken akmerkezede bak. bulursun insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?