günaydın hayırlı cumalar....
inşallah valla millet saldırmış resmen çok kullanışlı oluyorlar
selmacım zeynepçim günaydın
canım son anda yollar karla kaplanmazsa eğer sempatiksalakcinnididem sen gidiyormusun yarın buluşmaya?
kimler gidiyor yaaaaa? hiç anlatmıyorsunuz valla. buluşma topigindede goremedim hic yazısma.
ohhh afiyet olsun. alerjik olmaz merak etme,löp et olsun tombiş yanaklaırnaGünaydın canlarım bugün evdeyim:dance: Son anda planlar değişti ve gitmedim.
Oğluşumla erkenden kalktık o kahvaltısını yaptı ve yattı ben de şimdi kahvaltı yapmadan size bi uğrayım dedim.
Kızlar biz 1 haftadır kahvaltımızı bulamaç yapmıyoruz. 1-1.5 dilim ekmek içini 10-20 cc kadar sütle ıslatıyorum. lokma lokma üzerine peynir koyup veriyorum yiyo. Yarım çay kaşığı kadar kendi yaptığım vişne reçelini de sulandırdım ona da bir iki lokma batırıp verdim. Maşallah bulamaçtan daha iştahlı yiyo. Anası kılıklı sevmiyo karışık şeyleri.. Bugün de 1 ay aradan sonra ilk defa yumurta verdim, ekmek peynirin üstüne bi parça da yumurta koydum afiyetle yedi. Hadi bakalım inşallah alerji çıkmaz:bbo:
Yarın arkadaşlarım gelecek o yüzden bugün evi biraz adam etmem lazım.
Öğleden sonra da bi ara bankaya uğramam lazım gerçi kociş ben öğleden sonra dışarıda olucam seni götürür getiririm dedi ama. Of yaa valla çalışmadığım bi gün olmayacak mı..
Havaya da ne olmuşsa uçuyo rüzgardan dışarısı ne zaman kış geldi daha ya hani sonbahar..
Günaydın canlarım bugün evdeyim:dance: Son anda planlar değişti ve gitmedim.
Oğluşumla erkenden kalktık o kahvaltısını yaptı ve yattı ben de şimdi kahvaltı yapmadan size bi uğrayım dedim.
Kızlar biz 1 haftadır kahvaltımızı bulamaç yapmıyoruz. 1-1.5 dilim ekmek içini 10-20 cc kadar sütle ıslatıyorum. lokma lokma üzerine peynir koyup veriyorum yiyo. Yarım çay kaşığı kadar kendi yaptığım vişne reçelini de sulandırdım ona da bir iki lokma batırıp verdim. Maşallah bulamaçtan daha iştahlı yiyo. Anası kılıklı sevmiyo karışık şeyleri.. Bugün de 1 ay aradan sonra ilk defa yumurta verdim, ekmek peynirin üstüne bi parça da yumurta koydum afiyetle yedi. Hadi bakalım inşallah alerji çıkmaz:bbo:
Öğleden sonra da bi ara bankaya uğramam lazım gerçi kociş ben öğleden sonra dışarıda olucam seni götürür getiririm dedi ama. Of yaa valla çalışmadığım bi gün olmayacak mı..
Havaya da ne olmuşsa uçuyo rüzgardan dışarısı ne zaman kış geldi daha ya hani sonbahar..
didem sen gidiyormusun yarın buluşmaya?
kimler gidiyor yaaaaa? hiç anlatmıyorsunuz valla. buluşma topigindede goremedim hic yazısma.
evet çok kullanışlı oluyorlar didemcim,bizim gelin kızınınkini verdi zeynepe bu kış onu kullanıcam yoksa bende almayı düşünüyordum, inş.bulursun sende istediğin gibi bişey....
Günaydın canlarım bugün evdeyim:dance: Son anda planlar değişti ve gitmedim.
buluşun bakalımcanım son anda yollar karla kaplanmazsa eğer sempatiksalakcinni
ben gidiyorum,esra (voles),selda,pervin,havva ve didem gelicekler. kimse yan çizmezse tabi ohaoldumsmile
bende karda yağsa ipeği dışarı çıkarmayı düşünüyorum. çok el bebek gül bebek büyütmek istemiyorum,sararsın sarmalarsın. napiyim kış geldi diye ewe mi tıkılcaz? çok da sürekli sıcağa alışmasın ya...
ohhh afiyet olsun. alerjik olmaz merak etme,löp et olsun tombiş yanaklaırna
günaydın cnmafiyet olsun tospişe kahvaltısı benim oğlumda öle yemeği seviyor ama benim sabah vaktim oluyo kahvaltısını bieberona hazırlıyorum yediriyorum bazende kaynanam yediriyo ama bende peynir ve yumurtayı katmıyorum artık kaynanam yumurta peynir ve ekmek onları yudum yudum yapıp yediriyo maşallah alerjide olmuyo maşallahh
evet sonbahar olmadan kız bastı ya
buluşun bakalım
bende yarın serap a gidicem arkadaşımı görücem inş.
kar yağınca hava mis gibi temiz oluyo çıkarmak daha ii tabi
bizim akraba çocuğunu yıkayım güzelce sarıf soğuk havada balkonda otutturuyomuş :1shok: okanda yapamam dedim :)
aa serap çok sevindim evde olduğuna. sana üzülüyodum kız ben de, süt izninde çalışacak diye :) tosbikini bizim için de mıncır :)
tarif şöyle şekerim, 1 ç.k. arpa şeyriye,1 ç.k. bulgur,yarım kırmızı biber..biraz yağ konur sanırım. haşla pürele,yedir kuzucuğa..miktarlarını kendin de ayarlayabilirsin tabi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?