2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar oğlumun kışık üstü var çok kalın kosmonont almam bu yeter herlade ya
ekledim resim ama nasıl çıkar bilmiyom

Eklentiler

• $Görünt023.webp
    27,1 KB · Görüntüleme: 33
Son düzenleme:
Esmacım güzelmiş kalın bişeye benziyo işini görür

ay benim şaşkın oğlum banyo kapıasında çamaşır makinası seyrediyo ayrılamıyor ordan kaydirigubbakcemile3

yayla çorbası yada mercimek çorbası yapsana. bakalım onları beğenicekmi tosbik cokacimcoook
ipek bugün 8 aylıkmı oldu
evetttttt didem teyzesi,dikkatli gözlerden kaçmamış bak :lepi:
kızlar oğlumun kışık üstü var çok kalın kosmonont alma bu yeter ban herlade ya
ekledim resim ama nasıl çıkar bilmiyom
ahah oturuşa bak,buraların ağası benim der gibi
yerim dötünü kaydirigubbakcemile3

esmacım cok tatlı görünüyor. kalınlığını sen daha iyi bilirsin tabi. eger kalınsa bir atkı eldiven taktinmi yeter tabiki.

baya kalın kızlar soğuk geçircek gibi deil
içi penye dışı kalın kumaş arada heralde pamukmu ne varsa kalın geçen sene almıştım sepetten ikisini 10 liraya :)
görümcem 10 dk mesafede evi götürüp orda bakıyor

o zman yeter götürdüğün zaman sorarsın örümceğe bacakları falan soğuk oluyormu diye

Günaydın kızlar.

Didem ben sende yan çizme potansiyeli görüyorum haberin olsun.
Havva nirde yaaa kaç gündür hiç denk gelemedim.
Bize hediye gelen bi mont vardı.aslında sevmemiştim erkek montu gibi asker yeşili turuncu ama zaten anneme git gel yolda giyecek.kullanılmadan kaldıracağıma kullanayım değerlendireyim.bu sene onu giydiririm artık seneye astronot yada şişme mont tarzı alırım şişme montlar kabanlardan daha sıcak tutuyor.valla ben alışsın falan diye dışarı çıkarmayı düşünmüyorum.soğuğa hastalığa nasıl alışılacak ki.sabah akşam zaten yollarda 2 dk da olsa dışarı çıkacağız.boş günümüzdede alış veriş merkezleri paklar bizi.

Didem
mont için Zeyland a da bak güzel montlar vardı geçen gün gittim Duru^ya uyku tulumuda aldım yıkadım 2 gündür kurumadı sırf çamaşırlar için küçük odanın peteğini açıcam galiba bu sene.yoksa benim evde asla çamaşır falan kurumaz.

Yarın hepimizde misafir var galiba.iki Serapta misafir ağırlayacak.hoş sohbetler olsun.

8. ayları inaşllah bol 8 li yaşları olsun ipekçiğimin

nice aylara olsun zeynepcim.....
teşekkür ederizzz opuyorumnanaktan hep beraber inşallah...
burcu sen şu adresi ve ayrıntılı tarifi bana bi kere daha versene. o gün not alamadım da :kedi:

burcu orası nerdeki hiç duymadım adını
kız çok yağmur yağıyor nevada hönk hönk öksürüyor

yayla çorbası yada mercimek çorbası yapsana. bakalım onları beğenicekmi tosbik cokacimcoook

yok canım ya yemiyo:sinifsinif:
sebzesinin içine azcık mercimek attım onu bile binbir şaklabanlıkla zorla yedi
ne et yedik daha ne tavuk daha 2 kere kıyma yedi 1 kere de balık tattırdım et olarak
zaten sevmiyordu bişey yesin alerji davasınna iyice geç kaldık
ver süt içsin, meyve, meyve suyu, yoğurt yesin bi de ekmek kemirsin
ama yetiyor mudur artık vitamini demiri bilmiyorum

o zman yeter götürdüğün zaman sorarsın örümceğe bacakları falan soğuk oluyormu diye

evet cnm zaten kat kat giydiryo üşümesin die sağolsun

günaydın cnm

zeynep ipekin 8. ayı dolmuş hadi maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…