yayla çorbası yada mercimek çorbası yapsana. bakalım onları beğenicekmi tosbik cokacimcoookya kızlar şu meşhur yılın çorbasının tarifi nasıldı diye sorsam ayıp mı ederim
oğluşum sebze çorbası dışında bişey yemiyo
tarhanayı homur homur içiyo bugün değişik yapayım belki hoşuna gider
evetttttt didem teyzesi,dikkatli gözlerden kaçmamış bak :lepi:ipek bugün 8 aylıkmı oldu
ahah oturuşa bak,buraların ağası benim der gibikızlar oğlumun kışık üstü var çok kalın kosmonont alma bu yeter ban herlade ya
ekledim resim ama nasıl çıkar bilmiyom
kızlar oğlumun kışık üstü var çok kalın kosmonont almam bu yeter herlade ya
ekledim resim ama nasıl çıkar bilmiyom
baya kalın kızlar soğuk geçircek gibi deil
içi penye dışı kalın kumaş arada heralde pamukmu ne varsa kalın geçen sene almıştım sepetten ikisini 10 liraya :)
görümcem 10 dk mesafede evi götürüp orda bakıyor
Esmacım güzelmiş kalın bişeye benziyo işini görür
ay benim şaşkın oğlum banyo kapıasında çamaşır makinası seyrediyo ayrılamıyor ordan kaydirigubbakcemile3
8. ayları inaşllah bol 8 li yaşları olsun ipekçiğimin
teşekkür ederizzz opuyorumnanaktan hep beraber inşallah...nice aylara olsun zeynepcim.....
burcu sen şu adresi ve ayrıntılı tarifi bana bi kere daha versene. o gün not alamadım da :kedi:Günaydın kızlar.
Didem ben sende yan çizme potansiyeli görüyorum haberin olsun.
Havva nirde yaaa kaç gündür hiç denk gelemedim.
Bize hediye gelen bi mont vardı.aslında sevmemiştim erkek montu gibi asker yeşili turuncu ama zaten anneme git gel yolda giyecek.kullanılmadan kaldıracağıma kullanayım değerlendireyim.bu sene onu giydiririm artık seneye astronot yada şişme mont tarzı alırım şişme montlar kabanlardan daha sıcak tutuyor.valla ben alışsın falan diye dışarı çıkarmayı düşünmüyorum.soğuğa hastalığa nasıl alışılacak ki.sabah akşam zaten yollarda 2 dk da olsa dışarı çıkacağız.boş günümüzdede alış veriş merkezleri paklar bizi.
Didem mont için Zeyland a da bak güzel montlar vardı geçen gün gittim Duru^ya uyku tulumuda aldım yıkadım 2 gündür kurumadı sırf çamaşırlar için küçük odanın peteğini açıcam galiba bu sene.yoksa benim evde asla çamaşır falan kurumaz.
Yarın hepimizde misafir var galiba.iki Serapta misafir ağırlayacak.hoş sohbetler olsun.
İpeğin 8.ayı kutlu olsun ...
yayla çorbası yada mercimek çorbası yapsana. bakalım onları beğenicekmi tosbik cokacimcoook
teşekkür ederizzz opuyorumnanaktan hep beraber inşallah...
burcu sen şu adresi ve ayrıntılı tarifi bana bi kere daha versene. o gün not alamadım da :kedi:
o zman yeter götürdüğün zaman sorarsın örümceğe bacakları falan soğuk oluyormu diye
Günaydın kızlar.
Didem ben sende yan çizme potansiyeli görüyorum haberin olsun.
Havva nirde yaaa kaç gündür hiç denk gelemedim.
Bize hediye gelen bi mont vardı.aslında sevmemiştim erkek montu gibi asker yeşili turuncu ama zaten anneme git gel yolda giyecek.kullanılmadan kaldıracağıma kullanayım değerlendireyim.bu sene onu giydiririm artık seneye astronot yada şişme mont tarzı alırım şişme montlar kabanlardan daha sıcak tutuyor.valla ben alışsın falan diye dışarı çıkarmayı düşünmüyorum.soğuğa hastalığa nasıl alışılacak ki.sabah akşam zaten yollarda 2 dk da olsa dışarı çıkacağız.boş günümüzdede alış veriş merkezleri paklar bizi.
Didem mont için Zeyland a da bak güzel montlar vardı geçen gün gittim Duru^ya uyku tulumuda aldım yıkadım 2 gündür kurumadı sırf çamaşırlar için küçük odanın peteğini açıcam galiba bu sene.yoksa benim evde asla çamaşır falan kurumaz.
Yarın hepimizde misafir var galiba.iki Serapta misafir ağırlayacak.hoş sohbetler olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?