2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

evvvveeeeeet bizdede bizdede misafir var..... diş bugdayımız var... cok heyecanlıyız zemuszemus:sm_cool::teytey:delikafadulden

günaydın hatunlar...
hayırlı cumalar olsun...
hasta bebişlerimize allah, acil şifalar varsin.
Adana'ya da kış geldi bugün itibariyle. sabaha karşı başladı yağmur. soğuk bayağı.

bu havaları sevmem, içim kararır benim. zaten canım sıkkın...
annemler geliyor neyse ki, efkarım dağılır azıcık onları görünce.

evet cnm zaten kat kat giydiryo üşümesin die sağolsun

günaydın cnm

zeynep ipekin 8. ayı dolmuş hadi maşallah
teşekkür ederiz opuyorumnanaktan
kan değerlerine baktırdınız mı hiç?
bi problem teşkil edicek olsa doktor bilgi verirdi sana heralde. vitamin kullanıyormusunuz?
canım önünde uzun bi ömür var,şu alerjisi bitsin bol bol et yer,balık yer,tavuk yer. gelişimi iyiyse,ki maşallahı var,üzülme derim.

gezenti hatun azcık totonuzu kırarsınız işte fenamı sempatiksalakcinni

bizim kuzucuk uyuyor bende bi yandan kahvaltı edip bi yandan size bakıyorum. bişeyden eksik kalmiyim aman :roflol:

doktor istemedi tahlil. haftaya konrole gittiğimde söylücem artık yapar mı bilmem.
D vitamini ile kan damlası kullanıyom, boyu kilosu da iyi maşallah ama herşeyden yesin her şeyin tadını bilsin vitaminini demirini alsın istiyo insan..

bizim kuzucuk uyuyor bende bi yandan kahvaltı edip bi yandan size bakıyorum. bişeyden eksik kalmiyim aman :roflol:

ben de aynı şeyi yaptımkaydirigubbakcemile3

kuzucuk geziniyo ben de gidip işlerime bakayım ama kaçırmam sizi de yaniiopuyorumnanaktan

günaydın hülyacım sanada hayırlı cumalar canım, bende sevmem böyle havaları sürekli bir uyku halinde oluyorum çünkü...

iyiyim canım nolsun..utkuyla babamızı yolladık..
iğneye gidicez şimdi burakla..
burak aynı öksürüyo hala...

hayırlısıyla bi geçseydi yaa. iğneler kısa zamnada işe yara inş.

günaydın. burak paşam nasıl oldu adaşımm.???

benim kızım seviyor ıhlamuru: dışarı çıkarken emziremeyeceğim zamanlarda içtiği tek şeydir. vala ben bi ara abartıp günde 100-120 cc veriyordum ama bu ara vermiyorum. arada ılık ılık vericem.

afiyet olsun tosbikime.

ipek bugün 8 aylıkmı oldu

ayy maşallah. ipek böcüğümün 8. ayı kutlu olsun.

kız didem, bu arada bizimkiler aynı gün doğmuş hee. yen fark ettim. delikafadulden

kızlar oğlumun kışık üstü var çok kalın kosmonont almam bu yeter herlade ya
ekledim resim ama nasıl çıkar bilmiyom

hımm kalın bişeye benziyorr. güle güle giysin kuzum.

gezenti hatun azcık totonuzu kırarsınız işte fenamı sempatiksalakcinni

naniknanik he he Miray durursa. anasını da geçti: atta atta diye başlıyor uyanır uyanmaz.
yağmur yağmasa tutamaz k imse bizi ama yağmurda totoyu mecbur kırıp oturacaz. misafir gelecek zaten: sı kılmaz miroş.

serap bizdede süt alerjisi var. sütlü hiçbirsey veremiyorum. peynir, yumurta yogurt yiyemiyor. o yüzden et yönünden agırlık vermemiz gerekiyormuş. yani olabiliyor böyle şeyler üzülme. allah beterinden saklasın demek lazım herzaman.

Esma kaynanan nıye kahvaltısını yediriyor görümcene ne oldu bakmıyor mu o ben birşey mi kaçırdım.

burcu orası nerdeki hiç duymadım adını
kız çok yağmur yağıyor nevada hönk hönk öksürüyor

Didem Zeylandın şubeleri var canım bebek mağzası mothercare gibi kumaşlarıda güzel kaliteli ama sizin o tarafta nerde var bilmiyorum.
Öksürüyorsa ve sana eziyet olacaksa hiç düşünme canım gelip iyice kötü olmasın.

Serap sallamasyon yap canım ben kırmızı biberli olanı farklı yaptım duru klasiği yemedi benim sallmasyon yaptığımı daha iştahlı yedi.

arpa şehriyeleri az bi yağda cevirdim ceviz kadar kuşbası tavuk attım.kırmızı biber-az patates birazda pirinç attım tavuk suyu ile daha bi hoşuna gitti.bazende kereviz -havuç atıyorum.deneyerek ne sevdiğini öğreneceksin aslında bazen severek yiyor 2-3 gün sonra yapıyorum ağzını açmıyor.Duru sade kırmızı mercimek çorbasınıda seviyor.havuç ve patatesle yaptığımızdan.

bende adres ve telefon istiyorum

özelden yazıyorum.

evvvveeeeeet bizdede bizdede misafir var..... diş bugdayımız var... cok heyecanlıyız zemuszemus:sm_cool::teytey:delikafadulden
ayyy evet sizinde yarın.havalar soğuk gibi ama yollar açık.sabah kötü oluyorda öğlen daha iyi oluyor inşallah tüm misafirleriniz gelir veee çok güzel olur.

ben bu kandamlasını bugün ferrum aldım veremiyorum ferro yu tüm eşyalarımız lekeli ya sinir bastı beni.ferro içiyor arkasından mutlaka kıyafetler değişiyor önlük bile taksam üstü batıyor.şu ferrum işe yarar umarım.yemeklerle vericem.

selam bacılar nasılsınızzz

Günaydin kizlar........
günaydın bacılar hoşgeldiniz sempatiksalakcinni
Ipegimin 8.ayi kutlu olsun
teşekkür ederizzz opuyorumnanaktan

önce teşekkür ederizzz opuyorumnanaktan
sonra da deriz ki az gez hülya teyze az gez,kıskandırma bizi kaydirigubbakcemile3

şu kapıcıyı boğabilirim: daha yarım saat oldu miray uyuyalı. bişey lazım olunca kapıdaki sepete yazıp koyuyorum: hala zil çalıyor. offfff

çok şükür bizimde arkadaşımız oldu o zman bende hiç dikkat etmemişim
burda deli gibi yağıyor

Kizlar bu gecede Ecem uyudu güzel güzel galiba düzene giriyoruz masallah
9da yatti sabah 8de kalkti gece bi kere 5 gibi uyandi emdi geri yatti

Benimde 2 3 gündür basim agriyo migren gibi bide gözlerime vuruyo geçmedi gitti aksam agriyla yatiyom sabah agriyla kalkiyorum nasil geçicek bilmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…