Günaydın kızlar.
Didem ben sende yan çizme potansiyeli görüyorum haberin olsun.
Havva nirde yaaa kaç gündür hiç denk gelemedim.
Bize hediye gelen bi mont vardı.aslında sevmemiştim erkek montu gibi asker yeşili turuncu ama zaten anneme git gel yolda giyecek.kullanılmadan kaldıracağıma kullanayım değerlendireyim.bu sene onu giydiririm artık seneye astronot yada şişme mont tarzı alırım şişme montlar kabanlardan daha sıcak tutuyor.valla ben alışsın falan diye dışarı çıkarmayı düşünmüyorum.soğuğa hastalığa nasıl alışılacak ki.sabah akşam zaten yollarda 2 dk da olsa dışarı çıkacağız.boş günümüzdede alış veriş merkezleri paklar bizi.
Didem mont için Zeyland a da bak güzel montlar vardı geçen gün gittim Duru^ya uyku tulumuda aldım yıkadım 2 gündür kurumadı sırf çamaşırlar için küçük odanın peteğini açıcam galiba bu sene.yoksa benim evde asla çamaşır falan kurumaz.
Yarın hepimizde misafir var galiba.iki Serapta misafir ağırlayacak.hoş sohbetler olsun.
teşekkür ederiz opuyorumnanaktanevet cnm zaten kat kat giydiryo üşümesin die sağolsun
günaydın cnm
zeynep ipekin 8. ayı dolmuş hadi maşallah
kan değerlerine baktırdınız mı hiç?yok canım ya yemiyo:sinifsinif:
sebzesinin içine azcık mercimek attım onu bile binbir şaklabanlıkla zorla yedi
ne et yedik daha ne tavuk daha 2 kere kıyma yedi 1 kere de balık tattırdım et olarak
zaten sevmiyordu bişey yesin alerji davasınna iyice geç kaldık
ver süt içsin, meyve, meyve suyu, yoğurt yesin bi de ekmek kemirsin
ama yetiyor mudur artık vitamini demiri bilmiyorum
günaydın hatunlar...
hayırlı cumalar olsun...
hasta bebişlerimize allah, acil şifalar varsin.
Adana'ya da kış geldi bugün itibariyle. sabaha karşı başladı yağmur. soğuk bayağı.
bu havaları sevmem, içim kararır benim. zaten canım sıkkın...
annemler geliyor neyse ki, efkarım dağılır azıcık onları görünce.
teşekkür ederiz opuyorumnanaktan
kan değerlerine baktırdınız mı hiç?
bi problem teşkil edicek olsa doktor bilgi verirdi sana heralde. vitamin kullanıyormusunuz?
canım önünde uzun bi ömür var,şu alerjisi bitsin bol bol et yer,balık yer,tavuk yer. gelişimi iyiyse,ki maşallahı var,üzülme derim.
bizim kuzucuk uyuyor bende bi yandan kahvaltı edip bi yandan size bakıyorum. bişeyden eksik kalmiyim aman :roflol:
günaydın hatunlar...
hayırlı cumalar olsun...
hasta bebişlerimize allah, acil şifalar varsin.
Adana'ya da kış geldi bugün itibariyle. sabaha karşı başladı yağmur. soğuk bayağı.
bu havaları sevmem, içim kararır benim. zaten canım sıkkın...
annemler geliyor neyse ki, efkarım dağılır azıcık onları görünce.
iyiyim canım nolsun..utkuyla babamızı yolladık..
iğneye gidicez şimdi burakla..
burak aynı öksürüyo hala...
günaydınlarrr,hayırlı cumalar olsun..
yarın tatil, ne güzel zemuszemus
hoş gerçi her cuma seviniyorum, hafta boyunca plan yapıyorum, haftasonunda şuraya gitcem buraya gitcem diye, sonra cumartesi başlıyorum çamaşırlarla. sonra süpürge vs. :bbo:
burada geceden beri yağmur yağıyor, bu kış çetin geçecek,Rabbim bebişlerimizi korusun hastalıklardan :Saruboceq:
herkese hayırlı cumalar umarım bebeklerde annelerde sağlıklıdır dineva dediğin doktora baktırdım hemen eşime haftaya randevu aldık götürcez bide eşimin amcası çocuk doktoru dün onlarda geldiler baktı bir saate yakın ilgilendi oturttu oynadı yemek yedirdi sonrada bana çok kızdı hiçbirşeyi yok bu kızın hasta hasta diye hasta ediceksiniz çocuğu falan dedi çok sağlıklı maşallah kaç yıllık doktorum ben bi problem olsa anlarım dedi benim de içim baya rahatladı bakalım hayırlısı bide arkadaşlar ıhlamuru ne kadar veriyorsunuz bebeklere ben çok vermedim arada sırada bi veriyordum ama artık kahvaltı yaptırıyorken vermek istiyorum da ne kadar veriyim sizce
Günaydın canlarım bugün evdeyim:dance: Son anda planlar değişti ve gitmedim.
Oğluşumla erkenden kalktık o kahvaltısını yaptı ve yattı ben de şimdi kahvaltı yapmadan size bi uğrayım dedim.
Kızlar biz 1 haftadır kahvaltımızı bulamaç yapmıyoruz. 1-1.5 dilim ekmek içini 10-20 cc kadar sütle ıslatıyorum. lokma lokma üzerine peynir koyup veriyorum yiyo. Yarım çay kaşığı kadar kendi yaptığım vişne reçelini de sulandırdım ona da bir iki lokma batırıp verdim. Maşallah bulamaçtan daha iştahlı yiyo. Anası kılıklı sevmiyo karışık şeyleri.. Bugün de 1 ay aradan sonra ilk defa yumurta verdim, ekmek peynirin üstüne bi parça da yumurta koydum afiyetle yedi. Hadi bakalım inşallah alerji çıkmaz:bbo:
Yarın arkadaşlarım gelecek o yüzden bugün evi biraz adam etmem lazım.
Öğleden sonra da bi ara bankaya uğramam lazım gerçi kociş ben öğleden sonra dışarıda olucam seni götürür getiririm dedi ama. Of yaa valla çalışmadığım bi gün olmayacak mı..
Havaya da ne olmuşsa uçuyo rüzgardan dışarısı ne zaman kış geldi daha ya hani sonbahar..
ipek bugün 8 aylıkmı oldu
kızlar oğlumun kışık üstü var çok kalın kosmonont almam bu yeter herlade ya
ekledim resim ama nasıl çıkar bilmiyom
gezenti hatun azcık totonuzu kırarsınız işte fenamı sempatiksalakcinni
burcu orası nerdeki hiç duymadım adını
kız çok yağmur yağıyor nevada hönk hönk öksürüyor
yok canım ya yemiyo:sinifsinif:
sebzesinin içine azcık mercimek attım onu bile binbir şaklabanlıkla zorla yedi
ne et yedik daha ne tavuk daha 2 kere kıyma yedi 1 kere de balık tattırdım et olarak
zaten sevmiyordu bişey yesin alerji davasınna iyice geç kaldık
ver süt içsin, meyve, meyve suyu, yoğurt yesin bi de ekmek kemirsin
ama yetiyor mudur artık vitamini demiri bilmiyorum
bende adres ve telefon istiyorum
ayyy evet sizinde yarın.havalar soğuk gibi ama yollar açık.sabah kötü oluyorda öğlen daha iyi oluyor inşallah tüm misafirleriniz gelir veee çok güzel olur.evvvveeeeeet bizdede bizdede misafir var..... diş bugdayımız var... cok heyecanlıyız zemuszemus:sm_cool::teytey:delikafadulden
doktor istemedi tahlil. haftaya konrole gittiğimde söylücem artık yapar mı bilmem.
D vitamini ile kan damlası kullanıyom, boyu kilosu da iyi maşallah ama herşeyden yesin her şeyin tadını bilsin vitaminini demirini alsın istiyo insan..
ben de aynı şeyi yaptımkaydirigubbakcemile3
kuzucuk geziniyo ben de gidip işlerime bakayım ama kaçırmam sizi de yaniiopuyorumnanaktan
selam bacılar nasılsınızzz
günaydın bacılar hoşgeldiniz sempatiksalakcinniGünaydin kizlar........
teşekkür ederizzz opuyorumnanaktanIpegimin 8.ayi kutlu olsun
hayırlısıyla bi geçseydi yaa. iğneler kısa zamnada işe yara inş.
günaydın. burak paşam nasıl oldu adaşımm.???
benim kızım seviyor ıhlamuru: dışarı çıkarken emziremeyeceğim zamanlarda içtiği tek şeydir. vala ben bi ara abartıp günde 100-120 cc veriyordum ama bu ara vermiyorum. arada ılık ılık vericem.
afiyet olsun tosbikime.
ayy maşallah. ipek böcüğümün 8. ayı kutlu olsun.
kız didem, bu arada bizimkiler aynı gün doğmuş hee. yen fark ettim. delikafadulden
hımm kalın bişeye benziyorr. güle güle giysin kuzum.
naniknanik he he Miray durursa. anasını da geçti: atta atta diye başlıyor uyanır uyanmaz.
yağmur yağmasa tutamaz k imse bizi ama yağmurda totoyu mecbur kırıp oturacaz. misafir gelecek zaten: sı kılmaz miroş.
selam bacılar nasılsınızzz
Günaydin kizlar........
şu kapıcıyı boğabilirim: daha yarım saat oldu miray uyuyalı. bişey lazım olunca kapıdaki sepete yazıp koyuyorum: hala zil çalıyor. offfff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?