2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Burcu yarın misafirlerin geliyor sana kolay gelsin canım,iyi muhabbetler, bütün minikleri bizim yerimizede öpün resimleri sabırıszlıkla bekliyorum valla .....

maşallah ecem e nazar değmesin

canım bi ağrı kesici al madem minoset falan dicem ama,sizin yaban ellerde var mı minoset?

Zeynep sanada kolay gelsin Doruğun partisini çok merak ediyorum bakalım nasıl olacak sendende resim bekliyoruz iyi eğlenceler.....

FERRUMUN TADI GÜZEL ÇİKOLATALI GİBİ REVNA SEVİYOR
ZATEN DİYORUM BURCU BU NEVADAN ÇEKTİĞİM VARYA allah beterinden saklasın ama bütün kışı hasta geçiriyor napsam boş bide dün akşam diyorum bak kzım hep hasta oluyorsun dikkat et bana demezmi sen ayşeyi kolluyorsun ondan ben hasta oluyorum bende saydım döktüm tamam tamam beni kolluyormuşsun diyo bu arada revnanın diğer adı ayşe babmız ve ablamız ayşe diyor ikisi koydukları için sanırım revnada ayşeyi seviyor

ben de her gün yesin az en azından istiyom. 3 gün şu yumurtayı deneyim aynı anda başka şeyler veremiyorum. yumurtayı kestik bizim alerji devam etti mesela cevizi pekmezi de kestik öyle geçti. tek tek deneyince de işte 8 aylık olacaz anca başlıcaz bişeyleri yemeye.

Şu tarifi bi yapayım beğenirse tavuk syu koyarım başka şeyler eklerim zaten sağol canım
Ben de sorayım şu yemeklere katılanını.. benimki içiyo öyle itiraz etmiyo sanki güzelmiş gibi yalanıyo bi de ama ben verirken bi elimde peçete kaşığın altını tutuyom yutana kadar bekliyom peçeteyle.. bazen bi hapşuruyosempatiksalakcinni her şey leke oldu..

maşallah maşallah uyusun kuzucuk..

geçmiş olsun canım, şu başağrısı benide mahvetti kaç gündür ama dünden beri daha iyiyim minoset içiyorum iyi geliyor sende ağrı kesici içsen iyi gelir belki....

selam bacılar nasılsınızzz

Günaydin kizlar........

günaydın kızlar, hoşgeldiniz.

günaydın bacılar hoşgeldiniz sempatiksalakcinni

teşekkür ederizzz opuyorumnanaktan

önce teşekkür ederizzz opuyorumnanaktan
sonra da deriz ki az gez hülya teyze az gez,kıskandırma bizi kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 tamam kuşum. zaten yaz gibi olmaz artık. daha nadir çıkarız dışarı.

ama arkadaşına söyle olur olmaz atta istemesin o da.
dün dışarı çıkarmam diye banyo yaptırdım öğlen. akşam üstü cozuttu: parka indirdim 1 saat.

Günaydin canim iyiyiz çok sükür
Daha ise baslamadim Selmacim hayirlisiyla ayin 3 de basliyom az kaldi valla
Sen nasilsin çocuklar nasillar

hadi hayırlısı olsun canım..biz iyi olmaya çalışıyoruz canım zeynebin burnu tıkalı nefes alamıyor,ıhlamur veriyorum bakalım olmadı doktor yolu gözükecek bizede.....

geçmiş olsun cnm.

teşekkürler canım. koyacağım koymammı resimleri. :) parti yapacaklara örnek temsil eder insallah.:smiley-cool:

bizimkinin dişinin çıkmaya niyeti yok. parti hakkını kaybetti.

hülyacım sen miraya bir oyuncak almıştın emekleme arkadaşımıydı neydi, nasıl memnunmusun bende zeynoya alsammı diye düşünüyorum

günaydın kızlar,biraz geçmişi okudum biz mont işini önceden halletmiştik ozaman astronot montlar kullanışlı olmaz nereye gitsek arabayla gidiyoz zaten diye düşünüp normal kalın mont aldım hatta foto da koymuştum buraya şimdi sizler astronot alınca acaba hatamı ettim diyorum.

evvvveeeeeet bizdede bizdede misafir var..... diş bugdayımız var... cok heyecanlıyız zemuszemus:sm_cool::teytey:delikafadulden

hihoyyyt :lepi:

bizim kuzucuk uyuyor bende bi yandan kahvaltı edip bi yandan size bakıyorum. bişeyden eksik kalmiyim aman :roflol:
kalma tebi kuşumm olumunekankayizsmile
selam bacılar nasılsınızzz

Günaydin kizlar........
günaydın hatunlarr

cnm sabah 8 deçıkıyorum ben görümcem 9 adoğru almaya geliyo kaynanm o arada kahvaltısı veriyo
ben artık vermiyorum ferro yu kıyafeti kalmadı o yüzden
kaşığa damlatıp veriyorum boğuşerken halılarım batıyo uyuz oluyom

ay didemcm çok bilmi valla yandın sen az büyünce :))
ben ayşe ismin çok severim bencede güzel cnm

Son düzenleme:
kızlar bende dün derine zeylanddan aldım astronot mont bi tanede kısa aldım süpervalla bu sabahta giydirdim sıcacıktı yavrum kullanışlı ama tavsiye ederim

canım sen arabayla gidiyosan problerm olmaqzda biz sabah bi arabayla anlaştık fena sayılamz ama akşam taksi bekliyoruz üşür gibimi geliyor normal montla o yüzden astronot alıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…