Kizlar bu gecede Ecem uyudu güzel güzel galiba düzene giriyoruz masallah
9da yatti sabah 8de kalkti gece bi kere 5 gibi uyandi emdi geri yatti
Benimde 2 3 gündür basim agriyo migren gibi bide gözlerime vuruyo geçmedi gitti aksam agriyla yatiyom sabah agriyla kalkiyorum nasil geçicek bilmem
günaydın reyhancım nasılsın ecem nasıl, çalışmaya başladınmı canım....
serap bizdede süt alerjisi var. sütlü hiçbirsey veremiyorum. peynir, yumurta yogurt yiyemiyor. o yüzden et yönünden agırlık vermemiz gerekiyormuş. yani olabiliyor böyle şeyler üzülme. allah beterinden saklasın demek lazım herzaman.
Serap sallamasyon yap canım ben kırmızı biberli olanı farklı yaptım duru klasiği yemedi benim sallmasyon yaptığımı daha iştahlı yedi.
arpa şehriyeleri az bi yağda cevirdim ceviz kadar kuşbası tavuk attım.kırmızı biber-az patates birazda pirinç attım tavuk suyu ile daha bi hoşuna gitti.bazende kereviz -havuç atıyorum.deneyerek ne sevdiğini öğreneceksin aslında bazen severek yiyor 2-3 gün sonra yapıyorum ağzını açmıyor.Duru sade kırmızı mercimek çorbasınıda seviyor.havuç ve patatesle yaptığımızdan.
ben bu kandamlasını bugün ferrum aldım veremiyorum ferro yu tüm eşyalarımız lekeli ya sinir bastı beni.ferro içiyor arkasından mutlaka kıyafetler değişiyor önlük bile taksam üstü batıyor.şu ferrum işe yarar umarım.yemeklerle vericem.
Benimde 2 3 gündür basim agriyo migren gibi bide gözlerime vuruyo geçmedi gitti aksam agriyla yatiyom sabah agriyla kalkiyorum nasil geçicek bilmem
maşallah ecem e nazar değmesin
canım bi ağrı kesici al madem minoset falan dicem ama,sizin yaban ellerde var mı minoset?
selam bacılar nasılsınızzz
Günaydin kizlar........
günaydın bacılar hoşgeldiniz sempatiksalakcinni
teşekkür ederizzz opuyorumnanaktan
önce teşekkür ederizzz opuyorumnanaktan
sonra da deriz ki az gez hülya teyze az gez,kıskandırma bizi kaydirigubbakcemile3
Zeynep sanada kolay gelsin Doruğun partisini çok merak ediyorum bakalım nasıl olacak sendende resim bekliyoruz iyi eğlenceler.....
Günaydin canim iyiyiz çok sükür
Daha ise baslamadim Selmacim hayirlisiyla ayin 3 de basliyom az kaldi valla
Sen nasilsin çocuklar nasillar
ben geldim ekşili köfte yaptımda mtfaktaydım amma kaynattınız 2 dk ya kızlar :))
teşekkürler canım. koyacağım koymammı resimleri. :) parti yapacaklara örnek temsil eder insallah.:smiley-cool:
evvvveeeeeet bizdede bizdede misafir var..... diş bugdayımız var... cok heyecanlıyız zemuszemus:sm_cool::teytey:delikafadulden
kalma tebi kuşumm olumunekankayizsmilebizim kuzucuk uyuyor bende bi yandan kahvaltı edip bi yandan size bakıyorum. bişeyden eksik kalmiyim aman :roflol:
selam bacılar nasılsınızzz
günaydın hatunlarrGünaydin kizlar........
cnm sabah 8 deçıkıyorum ben görümcem 9 adoğru almaya geliyo kaynanm o arada kahvaltısı veriyoEsma kaynanan nıye kahvaltısını yediriyor görümcene ne oldu bakmıyor mu o ben birşey mi kaçırdım.
ben bu kandamlasını bugün ferrum aldım veremiyorum ferro yu tüm eşyalarımız lekeli ya sinir bastı beni.ferro içiyor arkasından mutlaka kıyafetler değişiyor önlük bile taksam üstü batıyor.şu ferrum işe yarar umarım.yemeklerle vericem.
ay didemcm çok bilmi valla yandın sen az büyünce :))FERRUMUN TADI GÜZEL ÇİKOLATALI GİBİ REVNA SEVİYOR
ZATEN DİYORUM BURCU BU NEVADAN ÇEKTİĞİM VARYA allah beterinden saklasın ama bütün kışı hasta geçiriyor napsam boş bide dün akşam diyorum bak kzım hep hasta oluyorsun dikkat et bana demezmi sen ayşeyi kolluyorsun ondan ben hasta oluyorum bende saydım döktüm tamam tamam beni kolluyormuşsun diyo bu arada revnanın diğer adı ayşe babmız ve ablamız ayşe diyor ikisi koydukları için sanırım revnada ayşeyi seviyor
günaydın kızlar,biraz geçmişi okudum biz mont işini önceden halletmiştik ozaman astronot montlar kullanışlı olmaz nereye gitsek arabayla gidiyoz zaten diye düşünüp normal kalın mont aldım hatta foto da koymuştum buraya şimdi sizler astronot alınca acaba hatamı ettim diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?