kızlar bende dün derine zeylanddan aldım astronot mont bi tanede kısa aldım süpervalla bu sabahta giydirdim sıcacıktı yavrum kullanışlı ama tavsiye ederim
ohh afiyet olsun esmacım cokacimcoook
günaydın kızlar,biraz geçmişi okudum biz mont işini önceden halletmiştik ozaman astronot montlar kullanışlı olmaz nereye gitsek arabayla gidiyoz zaten diye düşünüp normal kalın mont aldım hatta foto da koymuştum buraya şimdi sizler astronot alınca acaba hatamı ettim diyorum.
bide fiyatını söylede bari ona göre araştırayı mothercare 88 tl idi
Canım biz abilerimizi okuldan almaya gidiyoruz ya bazen o yüzden çok kullanışlı olacak bizim için ama arabayla gidiyorsanız heryere sorun olmaz canım.....
kızlar bende dün derine zeylanddan aldım astronot mont bi tanede kısa aldım süpervalla bu sabahta giydirdim sıcacıktı yavrum kullanışlı ama tavsiye ederim
kızlar sohbet süper kış günü içimizi ısıtıyo...valla iğneden geldm yazlık kışlık ayırıyorum burakta uyudu..sessiz yapmam gerekenleri yapıym dedim...mutfağa hiç girişmedim bile...
burdada hava birden soğudu..ben daha dün askılıyla geziyodum(iyi halt ediyomuşum çocuğa sütümden soğuk aldırdım)bugün hırka ayağımada çorap giydm...
annm aradı demin bi fırça çekti...senin yüzüne oluyo dedi dikkat et kalın giyin dedikaydirigubbakcemile
hak verdim.hiç kalın giyinemem..sütümden de soğuk geçti sanırım bu oklava bana gelsinklava:
benim annemde hep bunu der soğuk içme üşüme sütün üşür der gerçekmi bu yaa..
kızlar sohbet süper kış günü içimizi ısıtıyo...valla iğneden geldm yazlık kışlık ayırıyorum burakta uyudu..sessiz yapmam gerekenleri yapıym dedim...mutfağa hiç girişmedim bile...
burdada hava birden soğudu..ben daha dün askılıyla geziyodum(iyi halt ediyomuşum çocuğa sütümden soğuk aldırdım)bugün hırka ayağımada çorap giydm...
annm aradı demin bi fırça çekti...senin yüzüne oluyo dedi dikkat et kalın giyin dedikaydirigubbakcemile
hak verdim.hiç kalın giyinemem..sütümden de soğuk geçti sanırım bu oklava bana gelsinklava:
kolay gelsin sibelcim bende iki hafta önce hallettim yazlık kışlık işlerini,benim ayağımda çorap ve terlik var yelekte giydim hastalanır gibi oldum ya korkumdan giyiyorum neyapalım....
burak iğnemi oluyor kıyamam inş.birdaha gerek kalmaz düzelir kuzum....
Bas agrisi çok kötü valla ben migrenden az çekmiyomgeçmiş olsun canım, şu başağrısı benide mahvetti kaç gündür ama dünden beri daha iyiyim minoset içiyorum iyi geliyor sende ağrı kesici içsen iyi gelir belki....
geçmis olsun serumla temizle burnunu rahatlatir aksamlarida yataginin bas kismini biraz yüksek tut insallah geçerhadi hayırlısı olsun canım..biz iyi olmaya çalışıyoruz canım zeynebin burnu tıkalı nefes alamıyor,ıhlamur veriyorum bakalım olmadı doktor yolu gözükecek bizede.....
Saol Hülyacimgeçmiş olsun cnm.
bizimkinin dişinin çıkmaya niyeti yok. parti hakkını kaybetti.
Burdada havalar sogudu ama yinede disarda günes vargök gürlüyor yağmur yağıyor resmen kış geldi yaaa.....
ay bende yaz kis ayagimda çorapla geziniyom ya sirf bu yüzdenkızlar sohbet süper kış günü içimizi ısıtıyo...valla iğneden geldm yazlık kışlık ayırıyorum burakta uyudu..sessiz yapmam gerekenleri yapıym dedim...mutfağa hiç girişmedim bile...
ufff git git gel sabah iğneye gittm...
birazdan utkuyu almaya gidicem...
öğleden sonra burağa iğneye yine...
ömrüm yollarda geçicek sanırım bu kış....
aman iyi olsunda kuşum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?