2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Canım biz abilerimizi okuldan almaya gidiyoruz ya bazen o yüzden çok kullanışlı olacak bizim için ama arabayla gidiyorsanız heryere sorun olmaz canım.....

fiyatını yazda öğlen nişantaşında varmış bir zeyland arar sorarımda gider alırım olmadı yağmurda gökten boşanmış gibi yağıyor

bide fiyatını söylede bari ona göre araştırayı mothercare 88 tl idi

bende normal montu modercare de 60 a aldım..daha etiketini sökmedim değiştrirlermi acaba değiştirsemmi yaa gerçi büyük almıştım dizine kadar kapatıyo kafama takıldı valla şimdi..

Canım biz abilerimizi okuldan almaya gidiyoruz ya bazen o yüzden çok kullanışlı olacak bizim için ama arabayla gidiyorsanız heryere sorun olmaz canım.....

arabayla derken babamızla biyere giderken arabayla gidiyoruz zaten evdeyiz gezmeye felan giderken öyle giydircem yani sizler gibi öyle rutin hergün mutlaka dışarı çıkmıyo..neyapsamki?

kızlar sohbet süper kış günü içimizi ısıtıyo...valla iğneden geldm yazlık kışlık ayırıyorum burakta uyudu..sessiz yapmam gerekenleri yapıym dedim...mutfağa hiç girişmedim bile...
burdada hava birden soğudu..ben daha dün askılıyla geziyodum(iyi halt ediyomuşum çocuğa sütümden soğuk aldırdım)bugün hırka ayağımada çorap giydm...

annm aradı demin bi fırça çekti...senin yüzüne oluyo dedi dikkat et kalın giyin dedikaydirigubbakcemile
hak verdim.hiç kalın giyinemem..sütümden de soğuk geçti sanırım bu oklava bana gelsinklava:

serapçım güle ügle kullansın cnm

abrucum aldınsa kullan cnm onu değiştirmene gerek yok ama içine sinmediyse

ufff git git gel sabah iğneye gittm...
birazdan utkuyu almaya gidicem...
öğleden sonra burağa iğneye yine...
ömrüm yollarda geçicek sanırım bu kış....
aman iyi olsunda kuşum..

benim annemde hep bunu der soğuk içme üşüme sütün üşür der gerçekmi bu yaa..

zeynep yarın bol bol foto istiyoruz partiden...
kızlar sizdende yaneeee yok foto makinası bozuktu yok şöyleydi yok böyleydi anlamam heeee....
koyun bıcırıkları da sevek bol bolhihoyyyt

benim annemde hep bunu der soğuk içme üşüme sütün üşür der gerçekmi bu yaa..

bana göre gerçek canım valla...
burak ilk doğduğunda kıştı malum..
annmde burdaydı yanımda elimi sıcak sudan soğuk suya koydurmadı canım benm...
burak hiç hastalanmadı...yazında sürekli öğütledi soğuk içme şöyle yapma böyle yapma diye..yazında çok şükür sorunsuz geçirdk...
bugünlerde kafama göre gittim boyumun ölçüsünü aldım...

kızlar nerdesiniz yahu ben geldm siz gittniz ahanda küstüm gidiyom:dilcikar:

kolay gelsin sibelcim bende iki hafta önce hallettim yazlık kışlık işlerini,benim ayağımda çorap ve terlik var yelekte giydim hastalanır gibi oldum ya korkumdan giyiyorum neyapalım....
burak iğnemi oluyor kıyamam inş.birdaha gerek kalmaz düzelir kuzum....

burda birden soğudu hava bende bugün ayırıyorum..
hatta dışarda kolu kısa gezenler bile var...
evet burak iğne oluyo yavrucak....inş teyzesi...

geçmiş olsun canım, şu başağrısı benide mahvetti kaç gündür ama dünden beri daha iyiyim minoset içiyorum iyi geliyor sende ağrı kesici içsen iyi gelir belki....
Bas agrisi çok kötü valla ben migrenden az çekmiyom
hadi hayırlısı olsun canım..biz iyi olmaya çalışıyoruz canım zeynebin burnu tıkalı nefes alamıyor,ıhlamur veriyorum bakalım olmadı doktor yolu gözükecek bizede.....
geçmis olsun serumla temizle burnunu rahatlatir aksamlarida yataginin bas kismini biraz yüksek tut insallah geçer
geçmiş olsun cnm.

bizimkinin dişinin çıkmaya niyeti yok. parti hakkını kaybetti.
Saol Hülyacim

gök gürlüyor yağmur yağıyor resmen kış geldi yaaa.....
Burdada havalar sogudu ama yinede disarda günes var
ay bende yaz kis ayagimda çorapla geziniyom ya sirf bu yüzden

ufff git git gel sabah iğneye gittm...
birazdan utkuyu almaya gidicem...
öğleden sonra burağa iğneye yine...
ömrüm yollarda geçicek sanırım bu kış....
aman iyi olsunda kuşum..

Valla kolay gelsin Sibelcim
yarasin asilari sifa olur insallah
Napcaksin hersey onlar için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…