2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

çorbamızı koyduk.
ipeğe bugün tavuklu tel şehriye çorbası yapıyorum kızlar,fikir olsun sizede.
tavuk ve tavuğun suyu,domates,azcık tereyağ,tel şehriye :)

çorbamızı koyduk.

revnanın favori çorbası gerçi içinde tavuk olan her çorbayı yiyiyor ama tel şehriyeyi çok seviyor

oh yemeğimide yaptım benimki uyurken uyumam lazım ama burda takılmak istiyorum benimki gene uyumadı demek istemiyorum dünden önceki gece kayınvalidemler bizde kaldı evlerine badana yapılıyo diye ben hep onlara dert yanıyom ya bizimki uyumuyo diye o gece sabaha kadar sadece 1kere kalktı inannırmısınız bende inşallah uynaırda onlara postalarım diyodum dün gece onlar yoktu sabaha kadar gene ayaktaydım, neyapım şimdi ben bu kızı..

kızlar dorukta 2-3 aksamdır. sık sık uyanıp emmek istiyor. ama kesinlikle diş kaşıntısı. bide kucagımda uyumak istiyor bence. emerken gozunu kapıyor oyle oturuyor kucagımda. hatta arada kalkıyor gehiriyor. tekrar emmeye devam. cok komik görünüyor. gözü kapalı tabi bunları yaparken. :) bitirim ya. ben biraz uykusuzum ama napalım. geçicek diyorum. bide yakında bizi atacak yataktan. resmen rahat hareket edemiyor diye bizi tekmeleyip duruyor yatağın içinde uykusunda. babasıyla ben o rahat etsin diye popolar dışarda yatıyoruz resmen yaaaa..... şu çocuk sahibi olmak nelere kadir dimi

hemde nelere kadir valla ama sen sabırlısın canım ben kendime çok kızıyorum ama 1 gece uyusa 5 gece uyumuyo benimki sabır çekiyorum ama insan çileden çıkıyo yaa...

yaa 5 dk bişey yazma: direk atıyor beni bu sitee. kullanıcı adı ve şifre girmekten fenalık geldi valla.

çorbamızı koyduk.

ohh sfiyrt olsun böcüğüme.
2 gündür pek iştahı yok Miray'ın.dün balık yaptım az yağda: tadını beğendi ama iştahı yok. yarısını bile yiyemedi. bend e zorlamadım.
bugün de mercimek çorbası yaptım: patates, havuç ve soğan koydum içine. haa bi de minik bi top kıyma. bakalım yiyecek mi???

arkadaşım en kalitelisi olsa nolur giyeceği 6 ay gereksiz bende alırım ordan yarı yarıya fark var üstüylede başka bir şey alırım

akıllı hatunun hali başka tabii guclubacismile

selam canlarım hayırlı cumalar nasılsınız?

slm canım. hayırlı cumalar..
iyi valla ne olsun. aynı tas aynı hamam. sizde ne var ne yok? aras paşam nasıl?? diş çıkarmış mıydı???

sanada canım iyiyiz yağmur var kasvetliyiz sen nasılsın

he yaa kasvetliyiz. :kedi:

ayyyy evet ya unutmuşuz ebru kusura bakma eşin nasıl oldu

kızlar valla çarşamba günü beraber gittik doktora dün sabah bazı tahliller yapıldı karaciğer yetmezliği gibi bişey yokmuş ama enzimler hala çok yüksek adam vakıf gurebada başhekim olmuş pazartesi oraya gel demiş ama neyapcağını söylememiş büyük ihtimal daha geniş araştırılacak ama eşim çok kötü ilaçda vermiyo karaciğeri etkiler diye sürekli ateşi çıkıyo iniyo böyle halsiz işe mecbur gidiyo adam ama bide ona sorun moralim çok bozuk aslında çünkü elimiz kolumuz bağlı pazartesini bekliyoruz inşallah kötü bişey çıkmazda iyileşir diye hep dua ediyorum didem senin söyledğin deve dikenin aldım ama tohum olarak aldım günde 3 defa veriyorum ama uzun vadede işe yarar zannediyorum ..ne bilim işte allah sağlık versin sağlık olmadımı hiçnbişeyin anlamıda yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…