2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

ben de Zeynep'ten özendim
dün gece sallamadım ayağımda yatağına yatırdım karnı da toktu
mızıkladı falan ama ağlamadı hiç kucağıma almadım
mızıkladıkça dikkatini başka yere çektim
en son oturdum karşısına bana baka baka 40 dk sonra uyudu
şimdi de koydum yatağına mızıklıyo beni salla diye
kısık sesle radyo açtım şimdi ona bakıyo sessizce
sallasam 1 dk sürmeyecek uyuması ama alışsın istiyorum

inşallah düzelir ya benim oda arkadaşımın ananesini böyleydi enzimler tavan yapmıştı onada doktor önermiş kullandı çok fayda gördü inşallah sizede yarar bide kc de yağlanma varsa enzimler yükseliyor kuruyemiş falan yermi onlarda yapıyor alkol varsa oda yapar

bizimkide gece yatağına yatırınca kendi uyuyor ama gündüz çok sıkışmassa nafile sallıyoruz sallamakta gerçi 5 dakka bile olmadan uyuyor ama illa bi ayak istiyor

özlem dün akşam seni eşime söyledim allah kolay doğum nasip etsin uyuyan yiyen bir kızçe nasip etsin diye dua ettim bi güzel yiyiyor yulafı maşallah diyim

Ayyyy Allah razı olsun inşallah bütün duaların kabul olur seninde canım

Kızların dediği gibi bencede tavukla yap,tavukla yapılan bütün çorbaları çok seviyo bizimki de.
Bak bi de ekmek filan yiyo diosun ya;zeytinli,ayçiçekli ekmek yaptım hafta sonu.Azcık kalmıştı az önce verdim eline mesela kemire kemire yedi..Süt ürünlerinden protein alamıyo yazık yavrucak bari bu tarz şeylerden alsın gerekenleri

Tavuklu şeyleri çok seviyo Toprak ya.Tavuk suyuna tahıl pilavı yaptım iki kere.Erkek işte o kadar beğendiki

ipek bugün 8 aylıkmı oldu

Eveeet bizde 8 aylık olduk bugünzemuszemus

kızlar oğlumun kışık üstü var çok kalın kosmonont almam bu yeter herlade ya
ekledim resim ama nasıl çıkar bilmiyom

Güle Güle giysin paşazadeopuyorumnanaktan
ufff git git gel sabah iğneye gittm...
birazdan utkuyu almaya gidicem...
öğleden sonra burağa iğneye yine...
ömrüm yollarda geçicek sanırım bu kış....
aman iyi olsunda kuşum..

:sinifsinif:

Benimde dikkatimi çekiyor,Toprak memeye düştü bu aralar yine.Belki bizimde geliyordur artık dişlerimiz :Saruboceq:
Ya bizimkiyle biz yatamıyoz yatakta.Debelenip duruyo,bizi de kendini de uyutmuyor.Alışmış yatağında yatmaya minik kuş

Meyvemiz kalmamış nasıl farketmedim yafalsanaalsanasmile
Ekmek verdim eline heryeri patırdı bide sofrabezi sermiştim.Ben daha dün süpürdüm evi yaaa ısırcam bunun totosunu

sizinkilerdwe öylemi bilmiyorum ama benim kız çıldırdı 2 gündür üstünü değiştirmek bez bağlamak eziyet hemen fırlıyor yakalayana aşkolsun bide oyun yaptı bunu kahkaha atarak kaçıyor seyretmesi zevklide üşütücek diyede korkuyorum

valla eşim okadar zayıfdırki öyle yemeğe felan düşkünlüğü yok içki içmez bilmiyoruz bakalım ne çıkacak ..

maşallah diyim kızlar benim kızda bu ara gene emmeye başladı nasıl sevindirk oluyorum anlatamam ben zorla veriyordum şimdi kendi istiyor gecede ben kalkmadan daha o kalkıp emmek istiyor gecede 2 kere kalkıyoruz çok mutluyum süt yok diyede üzülüyorum ama bakıyorum ağızdan dökülüyo sütler ,süt olmasa boşada emmez gibime geliyor kendime gaz veriyorum böyle düşünüp

ya bi de arkasına yastık koyup oturtuyorum
bi bakıyorum yastık yerinde duruyo ama berkin onun karşısına geçmiş
nasıl yapıyo bilmiyom annem ben de göremedim diyo

Bizde bizdelmaz:
Kasıklarıma kramp giriyo yakalıcam diye

selam kızlarr.nasılsınız bakimm.bakıyorum geçmişe.
ya gerçektende bu kış erken geldi ha yağdı ha yağacak derken geçe bi yağdı allahımm resmen korktum.bardaktan boşalırcasına.bira fırtana..beni bilem alır götürüdü.öyle soguk.ufff 100 yılın en sogugu olacakmış bu kışş.hep beni bulur zaten.tamda soguk yerlere taşınacagım((
göz muayenesinden gelrik.ikiside oldu..ikisindede bi sorun yok şükür.zeynep ne dediyse çok güzel cevapladı yaşına göre çok iyi gözleri dedi(maşallh) defnecikte gülücük şaçık durdu...kayma yok iyi dedi.artık seneye baktırırız artık.yada bilmiyorum..böylece muayene bitti.
şimdi abim gelecek onu bekliyorum.oturacagız.akşamda yemege davetliyiz veda davetleri işte...
serapcım maşallah tosna yarasın emii..ne güzel tek tek yiyomş.ya degne bulamak yemekten sıkılmıyo( keşke oda tek tek yese..
esma mont çok güzel bence yeterli bu kış çin.yinede sen bilirsin..
ipektoş 8 aylık olmş.maşallah nice 8 leri görsen.8 yaş.88 yaş:))

ay aynı alt değiştirmek istemiyorum valla..

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Çekmez sütün olmasa.Yani en azından benimki öyle ondan biliyomkaydirigubbakcemile3
Bi de çektikçe gelir bak görürsün.Korkma ver süt biriksin diye kasma kendini.

Toprağında 8,ayı kutlu olsun maşallah yakışıklıya.....

Saol şeker teyzeyerimseniben
ya bi de arkasına yastık koyup oturtuyorum
bi bakıyorum yastık yerinde duruyo ama berkin onun karşısına geçmiş
nasıl yapıyo bilmiyom annem ben de göremedim diyo

İlizyonist filan olmasın:roflol:laelaelaelaelae Doğuştan yeteneği vardır belki çucuğunsırnaşık şey

merhaba kızlar nasılsınız
sabah ozgele saglık ocagına gıtık ordakı doktor tanıdık bakan ozgeyı gorunce sen ne cok buyumusun dedı 2 aydır gıtmemıstık ozge 8.900 kılo cıktı 74.boy 74 boyu gırdık artık boyu yavaslar nıye uzamıyo dıye bazen panıkleme dedı bol bol artık muhabet et ozgele konus dedı oyle ıngılızge bısıler ogret anlat dedı artık senınle hep konusmak ıster dedı hersey ıyı dedı kurkumuze bayıldı kendıde son aylarında hamılemıs bızde gımedımız montumuz vra getırırız hedıye dedık oyle kızlar astronotu gıdırdım ozgeye ıcınde 3 dakıka durmadı cıkardım ozge oyle kapalı olmayı sevmıyo yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…