kızlar valla çarşamba günü beraber gittik doktora dün sabah bazı tahliller yapıldı karaciğer yetmezliği gibi bişey yokmuş ama enzimler hala çok yüksek adam vakıf gurebada başhekim olmuş pazartesi oraya gel demiş ama neyapcağını söylememiş büyük ihtimal daha geniş araştırılacak ama eşim çok kötü ilaçda vermiyo karaciğeri etkiler diye sürekli ateşi çıkıyo iniyo böyle halsiz işe mecbur gidiyo adam ama bide ona sorun moralim çok bozuk aslında çünkü elimiz kolumuz bağlı pazartesini bekliyoruz inşallah kötü bişey çıkmazda iyileşir diye hep dua ediyorum didem senin söyledğin deve dikenin aldım ama tohum olarak aldım günde 3 defa veriyorum ama uzun vadede işe yarar zannediyorum ..ne bilim işte allah sağlık versin sağlık olmadımı hiçnbişeyin anlamıda yok..
ben de Zeynep'ten özendim
dün gece sallamadım ayağımda yatağına yatırdım karnı da toktu
mızıkladı falan ama ağlamadı hiç kucağıma almadım
mızıkladıkça dikkatini başka yere çektim
en son oturdum karşısına bana baka baka 40 dk sonra uyudu
şimdi de koydum yatağına mızıklıyo beni salla diye
kısık sesle radyo açtım şimdi ona bakıyo sessizce
sallasam 1 dk sürmeyecek uyuması ama alışsın istiyorum
özlem dün akşam seni eşime söyledim allah kolay doğum nasip etsin uyuyan yiyen bir kızçe nasip etsin diye dua ettim bi güzel yiyiyor yulafı maşallah diyim
ya kızlar şu meşhur yılın çorbasının tarifi nasıldı diye sorsam ayıp mı ederim
oğluşum sebze çorbası dışında bişey yemiyo
tarhanayı homur homur içiyo bugün değişik yapayım belki hoşuna gider
ipek bugün 8 aylıkmı oldu
kızlar oğlumun kışık üstü var çok kalın kosmonont almam bu yeter herlade ya
ekledim resim ama nasıl çıkar bilmiyom
ufff git git gel sabah iğneye gittm...
birazdan utkuyu almaya gidicem...
öğleden sonra burağa iğneye yine...
ömrüm yollarda geçicek sanırım bu kış....
aman iyi olsunda kuşum..
kızlar dorukta 2-3 aksamdır. sık sık uyanıp emmek istiyor. ama kesinlikle diş kaşıntısı. bide kucagımda uyumak istiyor bence. emerken gozunu kapıyor oyle oturuyor kucagımda. hatta arada kalkıyor gehiriyor. tekrar emmeye devam. cok komik görünüyor. gözü kapalı tabi bunları yaparken. :) bitirim ya. ben biraz uykusuzum ama napalım. geçicek diyorum. bide yakında bizi atacak yataktan. resmen rahat hareket edemiyor diye bizi tekmeleyip duruyor yatağın içinde uykusunda. babasıyla ben o rahat etsin diye popolar dışarda yatıyoruz resmen yaaaa..... şu çocuk sahibi olmak nelere kadir dimi
inşallah düzelir ya benim oda arkadaşımın ananesini böyleydi enzimler tavan yapmıştı onada doktor önermiş kullandı çok fayda gördü inşallah sizede yarar bide kc de yağlanma varsa enzimler yükseliyor kuruyemiş falan yermi onlarda yapıyor alkol varsa oda yapar
Ayyyy Allah razı olsun inşallah bütün duaların kabul olur seninde canım
Kızların dediği gibi bencede tavukla yap,tavukla yapılan bütün çorbaları çok seviyo bizimki de.
Bak bi de ekmek filan yiyo diosun ya;zeytinli,ayçiçekli ekmek yaptım hafta sonu.Azcık kalmıştı az önce verdim eline mesela kemire kemire yedi..Süt ürünlerinden protein alamıyo yazık yavrucak bari bu tarz şeylerden alsın gerekenleri
Tavuklu şeyleri çok seviyo Toprak ya.Tavuk suyuna tahıl pilavı yaptım iki kere.Erkek işte o kadar beğendiki
Eveeet bizde 8 aylık olduk bugünzemuszemus
Güle Güle giysin paşazadeopuyorumnanaktan
:sinifsinif:
Benimde dikkatimi çekiyor,Toprak memeye düştü bu aralar yine.Belki bizimde geliyordur artık dişlerimiz :Saruboceq:
Ya bizimkiyle biz yatamıyoz yatakta.Debelenip duruyo,bizi de kendini de uyutmuyor.Alışmış yatağında yatmaya minik kuş
Meyvemiz kalmamış nasıl farketmedim yafalsanaalsanasmile
Ekmek verdim eline heryeri patırdı bide sofrabezi sermiştim.Ben daha dün süpürdüm evi yaaa ısırcam bunun totosunu
sizinkilerdwe öylemi bilmiyorum ama benim kız çıldırdı 2 gündür üstünü değiştirmek bez bağlamak eziyet hemen fırlıyor yakalayana aşkolsun bide oyun yaptı bunu kahkaha atarak kaçıyor seyretmesi zevklide üşütücek diyede korkuyorum
sizinkilerdwe öylemi bilmiyorum ama benim kız çıldırdı 2 gündür üstünü değiştirmek bez bağlamak eziyet hemen fırlıyor yakalayana aşkolsun bide oyun yaptı bunu kahkaha atarak kaçıyor seyretmesi zevklide üşütücek diyede korkuyorum
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkismaşallah diyim kızlar benim kızda bu ara gene emmeye başladı nasıl sevindirk oluyorum anlatamam ben zorla veriyordum şimdi kendi istiyor gecede ben kalkmadan daha o kalkıp emmek istiyor gecede 2 kere kalkıyoruz çok mutluyum süt yok diyede üzülüyorum ama bakıyorum ağızdan dökülüyo sütler ,süt olmasa boşada emmez gibime geliyor kendime gaz veriyorum böyle düşünüp
Toprağında 8,ayı kutlu olsun maşallah yakışıklıya.....
ya bi de arkasına yastık koyup oturtuyorum
bi bakıyorum yastık yerinde duruyo ama berkin onun karşısına geçmiş
nasıl yapıyo bilmiyom annem ben de göremedim diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?