maşallah diyim kızlar benim kızda bu ara gene emmeye başladı nasıl sevindirk oluyorum anlatamam ben zorla veriyordum şimdi kendi istiyor gecede ben kalkmadan daha o kalkıp emmek istiyor gecede 2 kere kalkıyoruz çok mutluyum süt yok diyede üzülüyorum ama bakıyorum ağızdan dökülüyo sütler ,süt olmasa boşada emmez gibime geliyor kendime gaz veriyorum böyle düşünüp
aynen canım süt yok diye üzülüyorum bende ama ağızının kenarından döküldüğünü görünce seviniyorum 1 yaşına kadar emzirebilsem bari....
merhaba kızlar nasılsınız
sabah ozgele saglık ocagına gıtık ordakı doktor tanıdık bakan ozgeyı gorunce sen ne cok buyumusun dedı 2 aydır gıtmemıstık ozge 8.900 kılo cıktı 74.boy 74 boyu gırdık artık boyu yavaslar nıye uzamıyo dıye bazen panıkleme dedı bol bol artık muhabet et ozgele konus dedı oyle ıngılızge bısıler ogret anlat dedı artık senınle hep konusmak ıster dedı hersey ıyı dedı kurkumuze bayıldı kendıde son aylarında hamılemıs bızde gımedımız montumuz vra getırırız hedıye dedık oyle kızlar astronotu gıdırdım ozgeye ıcınde 3 dakıka durmadı cıkardım ozge oyle kapalı olmayı sevmıyo yaa
nevama çok geçmiş olsun.teyzesi acil şifalar diliyo.))
hülya(hulen)
kız ne olduda efkarlandın..hadi sevin gari anneler geliyomuş işti..burdada kış geldi yawww.off çok erken geldi ama..
serap güle güle giysin kuşumuz astronotunu..
ebrucum üzlme canım.benim eltimdede enzimler yüksek çıkmıştı biopsi oldu bişey çıkmadı.allah yrdımcınız olsun.moral önemlii..
özge kuşa maşallah.kilo boy süper.
topragında 8.ayı kutlu olsun.oda 8.yaş.88.yaşı görsün inşallah.sonrada 888 yılıkaydirigubbakcemile3
böyle astronot falan diyince bende gaza geldin bende alıyordum.ama zynepten kalan mohtlarımız var.böyle beline kadar.içi polar şapkalı.şimdilik onu kullanayım gittigim yerin sogukluguna göre karar veririm artık.
bugün defnem ilk defa ayaklandı.oyuncak kutusundan tutunarak ayaga kalktı tabi zeynep haber verdi.anne bak ayaa kaktı diye.o panikle popo üstü tetrar oturdu.başlangıç yapmış olduk..
nevama çok geçmiş olsun.teyzesi acil şifalar diliyo.))
hülya(hulen)
kız ne olduda efkarlandın..hadi sevin gari anneler geliyomuş işti..burdada kış geldi yawww.off çok erken geldi ama..
serap güle güle giysin kuşumuz astronotunu..
ebrucum üzlme canım.benim eltimdede enzimler yüksek çıkmıştı biopsi oldu bişey çıkmadı.allah yrdımcınız olsun.moral önemlii..
topragında 8.ayı kutlu olsun.oda 8.yaş.88.yaşı görsün inşallah.sonrada 888 yılıkaydirigubbakcemile3
böyle astronot falan diyince bende gaza geldin bende alıyordum.ama zynepten kalan mohtlarımız var.böyle beline kadar.içi polar şapkalı.şimdilik onu kullanayım gittigim yerin sogukluguna göre karar veririm artık.
bugün defnem ilk defa ayaklandı.oyuncak kutusundan tutunarak ayaga kalktı tabi zeynep haber verdi.anne bak ayaa kaktı diye.o panikle popo üstü tetrar oturdu.başlangıç yapmış olduk..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?