2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

aynen canım süt yok diye üzülüyorum bende ama ağızının kenarından döküldüğünü görünce seviniyorum 1 yaşına kadar emzirebilsem bari....

evet toprağında 8, ayı kutlu olsun kızlar beni kovun artık bu hafta çok çenem düştü hiç çalışmadım nevanın stersinden sonra burda dertleşmek daha tatlı geldi valla

nevama çok geçmiş olsun.teyzesi acil şifalar diliyo.))

hülya(hulen)
kız ne olduda efkarlandın..hadi sevin gari anneler geliyomuş işti..burdada kış geldi yawww.off çok erken geldi ama..
serap güle güle giysin kuşumuz astronotunu..

Kızlar mont nasıl?
Bide ne alıyonuz 1 yaş 2 yaş?
2 alim diyom ben,belki seneyede giyerbilmiyorumkismile

maşallah özgeye uzun boylu olacak fıstık

Kızlar mont nasıl?
Bide ne alıyonuz 1 yaş 2 yaş?
2 alim diyom ben,belki seneyede giyerbilmiyorumkismile

ay çok güzel canım ben montu 18-24 ay aldım büyük ama olsunseneyede giyinsin.
özge yede maşallah,şu kürkünü bende merak ettim bi fotosunu koysana..

zeyıl cok hos mont cnm
ben 1 yas aldım hep suan gısıklerını 2yas buyuk duruyo ısınamaz ıcınde az buyuk olsun tamam

saol canım inşallah hemen iyileşiverirler

ebrucum üzlme canım.benim eltimdede enzimler yüksek çıkmıştı biopsi oldu bişey çıkmadı.allah yrdımcınız olsun.moral önemlii..
özge kuşa maşallah.kilo boy süper.
topragında 8.ayı kutlu olsun.oda 8.yaş.88.yaşı görsün inşallah.sonrada 888 yılıkaydirigubbakcemile3

böyle astronot falan diyince bende gaza geldin bende alıyordum.ama zynepten kalan mohtlarımız var.böyle beline kadar.içi polar şapkalı.şimdilik onu kullanayım gittigim yerin sogukluguna göre karar veririm artık.
bugün defnem ilk defa ayaklandı.oyuncak kutusundan tutunarak ayaga kalktı tabi zeynep haber verdi.anne bak ayaa kaktı diye.o panikle popo üstü tetrar oturdu.başlangıç yapmış olduk..

aman maşallah bizinki emekliyo ama öyle koltuğa felan tutnmuyo daha yaa...maşallah defne hareketli..

sağol ayşegülcüm havalar soğuk iyi oldu bebişime montu

maşallah defne kuşuma yerim ben onu

özlemcim seneyi düşünürsen kollarından sarkan bi mont almalısın.ucu kıvırırsın olur biter.tabi senin kararın..

41 kere maşallah darısı bizimkilere revna kurbağa gibi zıplayarak emekliyor bi tuhaf ama gidiyo

kızlar doktor bol bol konus ogret dedı ya baby tv actım ınanın delırıyo suan ızlerken onları heycandan mutluluktan yurutecı kırıcak ozge sızde deneyın tabı ısteyenler muzıklerıne anlatmalarına bayıldı zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…