2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

tv seyrettirme istersen zeynep bugün bi blog ekledi bi orda oku istersen tv ilgili gerçekten endişelendirecek şeyler yazıyor

ben açmıyorum evde tv. çok nadir...
bizimki psikopat gibi izliyor. üstelik tv çocugun dil gelişmesine destek değil,köstek olur canım. bence sende çok baktırma. öyle arada bakmalarından bişey olmazda ipek transa geçiyor resmen.
sabah akşam callilou izliyoruz o kadar. onuda beraber izliyoruz,tv karşısında pasif izleyici durumunda bırakmıyorum onu.

mont bencede çok güzel güle güle giysin paşam

özge ve defneyede kocamannn maşallahhhh

valla konuşmak doğru hakkaten algılamaları daha iyi oluyo ve sorular sorun diyolar zamanla anlar sonra cevap verirlermiş kızlar hakkatende öyle

bizimkide izlemiyor tv onun yerine müzk açıyorum bide masal tv var sadece sesli oda güzel kızlarr

emekliyooooooooooooooooo
kızlar ipek az önce emeklediiiiiiiiiiiiii
ay ağlicam şimdi yaaaaaaaa
kısa bi mesafe gitti 3-4 adım kadar ama yani gözlerim doldu resmennnn

vala kızlar gunde bır kac defadan bısı cıkmaz manyak gıbı tum gun ızlemıyoya sonucta o sızın fıkrınızde tabı herkez ıstedıgını yapar alısın hep aynı seylerle ugrasmasın benım 1 bucuk yasında tanıdıgımın cocugu baby tv yı ızleye ızleye ıngılızce konusmaya baslamıstı renklerı sayıları falan hem gunde yarım saten bısı cıkmaz bence bana demıslerdıkı zeynep ıpege ızletıyon baby tv yı dıye aklımda kalmıs

bırde aradaslşlar kızdıgım bısı var bazı ınsanlar yok yurutecı kotuluyo yok sunu kotuluyo bı bakıyorum kı o ınsanlar onları yapıyo benımde sınırım cıkıyo sonra once boyle sonra soyle konusuyolar dıye

emekliyooooooooooooooooo
kızlar ipek az önce emeklediiiiiiiiiiiiii
ay ağlicam şimdi yaaaaaaaa
kısa bi mesafe gitti 3-4 adım kadar ama yani gözlerim doldu resmennnn

ayy kıyamamm bak rabbim izin verdimi nasıl oluyo dimi zeynep oh oh emekliyenlere ipek kuşumda katıldı

masal tv dijitürkdemi nede canım?

evet cnm digittürkte çokda güzel

gün içinde izletiyodum önceleri ama sonra vazgeçtim,son 10 gündür falan tv açılmıyor evde. okudum pek te iyi bişey olmadığına kanaat getirdim. sadece callilou izliyoruz beraber.

o uyuyunca açıyoruz televizyonu.
bu benim düşüncem tabi sen bilirsin. dediğin gibi bütün gün izlemiyor sonuçta

kız varya sende hemen celalleniyon dur bişey demedik zararlı bilgin olsun payalaşlım dedik kötü bişey demedik

maşallah defneye yakında yürür valla ayşegülcüm ne güzel bizimki hala emeklemeyi öğrenemedi ama dizlerinin üstüne kalkıp ileri geri oynatıyor kendini sonra geri geri emekliyor zeyno biraz tembelde teyzesi.. -tatlicadiarzu-

kız melek niye kızıyosun herkes istediğini yapar herkesin fikri ayrı kızma kuşum

bi süre önce yazmıştım foruma artık açmicam evde tv falan diye,hatırlayan hatırlıyodur.
herkesin kendi çocuğu bi yerde herkes en iyisini ister.
her anne de bebeği için en doğrusunu yapar,biz burda sadece fikirlerimizi paylaşıyoruz...

yani herkes duyduğunu paylaşıyo kimse kimsenin kötülüğünü istermi çok şeyler paylaşıyruz sonuçta

Bizim evdede tv açık çoğu zaman ama zeynep pek ilgili değil sadece arthur ve callio yu izliyor onun dışında da toyotanın reklamını duyduğu an heyecanlanıyor, alkış yapıyor,genelde abileriyle oynamaya bayılıyor heleki küçük abisine, Eren Kereme bişeyler söylüyor Zeynep kahkaha krizine giriyor onları seyrederken bende çok gülüyorum kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…