kızlar doktor bol bol konus ogret dedı ya baby tv actım ınanın delırıyo suan ızlerken onları heycandan mutluluktan yurutecı kırıcak ozge sızde deneyın tabı ısteyenler muzıklerıne anlatmalarına bayıldı zemuszemus
kızlar doktor bol bol konus ogret dedı ya baby tv actım ınanın delırıyo suan ızlerken onları heycandan mutluluktan yurutecı kırıcak ozge sızde deneyın tabı ısteyenler muzıklerıne anlatmalarına bayıldı zemuszemus
bizimkide izlemiyor tv onun yerine müzk açıyorum bide masal tv var sadece sesli oda güzel kızlarr
bizimkide izlemiyor tv onun yerine müzk açıyorum bide masal tv var sadece sesli oda güzel kızlarr
emekliyooooooooooooooooo
kızlar ipek az önce emeklediiiiiiiiiiiiii
ay ağlicam şimdi yaaaaaaaa
kısa bi mesafe gitti 3-4 adım kadar ama yani gözlerim doldu resmennnn
emekliyooooooooooooooooo
masal tv dijitürkdemi nede canım?
vala kızlar gunde bır kac defadan bısı cıkmaz manyak gıbı tum gun ızlemıyoya sonucta o sızın fıkrınızde tabı herkez ıstedıgını yapar alısın hep aynı seylerle ugrasmasın benım 1 bucuk yasında tanıdıgımın cocugu baby tv yı ızleye ızleye ıngılızce konusmaya baslamıstı renklerı sayıları falan hem gunde yarım saten bısı cıkmaz bence bana demıslerdıkı zeynep ıpege ızletıyon baby tv yı dıye aklımda kalmıs
bırde aradaslşlar kızdıgım bısı var bazı ınsanlar yok yurutecı kotuluyo yok sunu kotuluyo bı bakıyorum kı o ınsanlar onları yapıyo benımde sınırım cıkıyo sonra once boyle sonra soyle konusuyolar dıye
vala kızlar gunde bır kac defadan bısı cıkmaz manyak gıbı tum gun ızlemıyoya sonucta o sızın fıkrınızde tabı herkez ıstedıgını yapar alısın hep aynı seylerle ugrasmasın benım 1 bucuk yasında tanıdıgımın cocugu baby tv yı ızleye ızleye ıngılızce konusmaya baslamıstı renklerı sayıları falan hem gunde yarım saten bısı cıkmaz bence bana demıslerdıkı zeynep ıpege ızletıyon baby tv yı dıye aklımda kalmıs
bırde aradaslşlar kızdıgım bısı var bazı ınsanlar yok yurutecı kotuluyo yok sunu kotuluyo bı bakıyorum kı o ınsanlar onları yapıyo benımde sınırım cıkıyo sonra once boyle sonra soyle konusuyolar dıye
ebrucum üzlme canım.benim eltimdede enzimler yüksek çıkmıştı biopsi oldu bişey çıkmadı.allah yrdımcınız olsun.moral önemlii..
özge kuşa maşallah.kilo boy süper.
topragında 8.ayı kutlu olsun.oda 8.yaş.88.yaşı görsün inşallah.sonrada 888 yılıkaydirigubbakcemile3
böyle astronot falan diyince bende gaza geldin bende alıyordum.ama zynepten kalan mohtlarımız var.böyle beline kadar.içi polar şapkalı.şimdilik onu kullanayım gittigim yerin sogukluguna göre karar veririm artık.
bugün defnem ilk defa ayaklandı.oyuncak kutusundan tutunarak ayaga kalktı tabi zeynep haber verdi.anne bak ayaa kaktı diye.o panikle popo üstü tetrar oturdu.başlangıç yapmış olduk..
emekliyooooooooooooooooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?