2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

kızdıgım yok nıye kzıım kızlar bazı kısıler var dedım su soyle bu boyle dıyen sonra bı bakıyoum tersı neyse kızlar herkezın kendı fıkrı yarım saten bısı olmaz cocuktan coguda deyısır bence bızde normalde pek tv ızlemeyız daha cok muzık dınlerız veya baba evdeken oyun oynar

masallah ıpege oyle emeklesınkı ona yetıseme annesı oyle yurusunde evı dagıtsınkı toplayama kaydirigubbakcemile3 ozge tek bızım yatagımızda gıdıyo oda oyuncagına falan veya suyuna oyle emekleme yok belkıde emeklemeden yurucek belkıde yakındır emeklemesı kım bılır herseyın hayırlısı olsun bebıslerımıze

aman maşallah bizinki emekliyo ama öyle koltuğa felan tutnmuyo daha yaa...maşallah defne hareketli..

bugün ilk oldu bizimde.

sağol ayşegülcüm havalar soğuk iyi oldu bebişime montu

maşallah defne kuşuma yerim ben onu

sağol teyzesi.

41 kere maşallah darısı bizimkilere revna kurbağa gibi zıplayarak emekliyor bi tuhaf ama gidiyo

kaydirigubbakcemile3olsun kız oda bi emekleme pozisyonu işte.bizimkide ilk zamanlarda sürünerek gidiyodu..teşekkürler.bence revnayada maşallahhh..

defne ve özge sizlere de maşallahhhhhhhhhh

teşekkürlerrrr..

opuyorumnanaktan

bizimkide izlemiyor tv onun yerine müzk açıyorum bide masal tv var sadece sesli oda güzel kızlarr

o nerde gııııCADIARZU

emekliyooooooooooooooooo
kızlar ipek az önce emeklediiiiiiiiiiiiii
ay ağlicam şimdi yaaaaaaaa
kısa bi mesafe gitti 3-4 adım kadar ama yani gözlerim doldu resmennnn

aaa bak gördünmüü.maşallah ipek kuşaa..az kaldı emekleyecek oo..

olsun kız emekliyo işte oo.sen daaha iyi bilirsin bacımm.illa önemi gitmesi gerek.benim eniştede geri ger giderek emeklemişkaydirigubbakcemile3.valla yürüsün kızz..sevinirim.amaan emekleyincede sürekli takip dahada zormndı tabi...

meleksen elbet herkes kendi bilir.herkesn doğruları kendinedir..sen ona neyin zarırlı neyin zaarsız olacagnı bilirsin..bende gün içinde az az baktırıyorum.malum bende bi tane daha var zeynep seyrederken oda arada bi bakıyo..ama uzun degil tabi.

allah acil şiafalar versin cnm. inş önemli bişey yoktur.

8. ayınız kutlu olsunnnn.

uyumuş:sm_cool:

ohh maşallah tosbama.

inşallah iyi çıkar ebrucum
iyiz hülyacım 2 tane dişimiz var teyzesi

maşallah, bi dişsiz gedik biz akldık anlaşılan. :ecrin_bebek:

gözünüz aydın cnm, göz işini de hallettiniz.

aynen canım süt yok diye üzülüyorum bende ama ağızının kenarından döküldüğünü görünce seviniyorum 1 yaşına kadar emzirebilsem bari....

benim görümcemin doğru dürüst hiç sütü olmadı ama hala emziriyor. emzirmeye devam anacım .

ben bu havaları sevmiyorum yaaa. ruhum daralıyor.

Kızlar mont nasıl?
Bide ne alıyonuz 1 yaş 2 yaş?
2 alim diyom ben,belki seneyede giyerbilmiyorumkismile

çok güzelmiş yaww. tam erkek için.

emekliyooooooooooooooooo
kızlar ipek az önce emeklediiiiiiiiiiiiii
ay ağlicam şimdi yaaaaaaaa
kısa bi mesafe gitti 3-4 adım kadar ama yani gözlerim doldu resmennnn

anaammm. afferin böcüğüme. darısı gerisine.

bazı insanlar demene gerek yok meleksen, isim verebilirsin.
yürüteci araştırıp, kullanmak istemeeyen ve olumsuz şeyler söyleyen benim. görümcemden gelen yürütecin kolaylığını görüp çok zor durumda kaldığında kullananda benim.
evet, senin dediğin gibi ,: sonuçta herkes istediğini yapar. sinirinin çıkmasını gerektirecek bi durum yok!!!!!

yani herkes duyduğunu paylaşıyo kimse kimsenin kötülüğünü istermi çok şeyler paylaşıyruz sonuçta

aynen öyle...
ama ben kızıyorum böyle tepkiler verilince.
içimde buraya yazmak için şevk kalmıyor.
ben kimseyi terslemiyorum yada kırıcı şeyler söylemiyorum,bazen dilimin ucuna gelse de susuyorum,aynı şeyi herkesten bekliyorum.
ha göremeyince de geri çekiliyorum.
kimse kimsenin kötülüğünü istemez evet. açıkçası meleğin yazdıklarını direk üzerime aldım. çünkü önceleri ben baby tv izletiyodum evet,ama bi süre önce hata yaptığımı anlayınca izletmeme kararı aldım. bunu da burada paylaştım. melek bunu okumamış sanırım,görmemiş,hala izletiyorum sandı ve ben izletme deyince o söylediği grubun içine beni de katmış oldu. ben öyle anladım en azından.
bu yüzden de sinirlendim ister istemez.
dediklerimi ciddiye alan alır,almayan da almaz. herkesin keyfi bilir...

oyy kuşum benim..ya selma evde başka çocuk olması nede güzel oluyrmuş deilmi.defne ve zeynep çok şanslı onla oynayacak ablası ve abileri var.zeynep bi kardeş görsün delirirdi.aynısını şimdi defne yapıyo.zeynebi görünce deliriyo ya..bazen babasıyla bütün şebeklikleri yapıyoz gülmüyo.ama ablası bi yapsın kahkahaatıyo.bazende gülesi yoksa bile yalandan gülüyo biliyoz sanki zorla güldürüyorlar gibi gülüyo ama yinede ablayı kırmıyo..ya bunlar çok şanslı valla.didemde katılıyordur fikrime.kızlardanda ikinci çocukları olunca farkedecekler

dışarıda accık güneş varken bi duş alayım...güneş enejiyide heba etmeyeyim..sempatiksalakcinni

valla asıl ben aldım üzerime.
sonuçta çoğumuz acemiyiz ve paylaşımlarda bulunup doğrusunu öğreniyoruz. tabi herkes kendine göre. ama cidden bu gibi şeyler okuyunca zaten olmayan keyfime limon suyu....

darısı başımıza.
ben istiyorum 2 çocuk ama ipek bi 3-4 yaşına gelsin öyle.

neyse ben çıkıyorum kızlar. annemler gelir birazdan.
öptüm görüşürüz.
benneyaptımki

darısı başımıza.
ben istiyorum 2 çocuk ama ipek bi 3-4 yaşına gelsin öyle.

en iyisi zaten okadar ara.bencee zeynep 2.yaş 8 aylıkken hamile kaldım ben.aralarında 3,5 yaş var.iyikide böyle olmuş..çok iyi anlaşıyorlar..

Son düzenleme:

bencede canım çok şanslılar, birbirlerini çok iyi anlıyorlar yemek yedireceksem yardımcı olurlar oyalarlar anlamaz bile yemeği bitirdiğini zeyno,ben yemek yaparkende bakıyorlar abileri onlarla çok güzel oynuyor dediğin gibi,ama abilerimiz okuldayken canıma okuyor resmen odadan dışarı çıktığım an basıyor çığlığı cadı sempatiksalakcinni

aynen.yemek yedirmeye bile yardımcılarr..ohh zeyno seneye okula gidecek.defnede büyümüş olur kurtuldum yaniii:)))

amaaan ben yıkanacaktım dimi..hadi kacayım bende paklanayım..akşama kalırsam üşütüyorum yaa...

dur not ediyim
2 yaş 8 ay diye
nokta atışı yapıcaz kaydirigubbakcemile3

:roflol:allah seni..kız 3-4 yaş didinya.ondann...benimkide erkenmi olmuş neeekaydirigubbakcemile3 bak tam ozaman olsun haaa..2.yol 8 ay..ona göre kaçırmaaa:))))

Son düzenleme:

aynen öyle selma ve ayşegül sizlere katılıyorum ikisi çok güzel anlaşıyor eve geldiğimizde revna resmen koşuyor nevaya bide ona sarılışı varki görmeğe dayanamıyorum çok güzellleeeerrr yaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…