aman maşallah bizinki emekliyo ama öyle koltuğa felan tutnmuyo daha yaa...maşallah defne hareketli..
sağol ayşegülcüm havalar soğuk iyi oldu bebişime montu
maşallah defne kuşuma yerim ben onu
41 kere maşallahdarısı bizimkilere revna kurbağa gibi zıplayarak emekliyor bi tuhaf ama gidiyo
defne ve özge sizlere de maşallahhhhhhhhhh
mont bencede çok güzel güle güle giysin paşam
özge ve defneyede kocamannn maşallahhhh
valla konuşmak doğru hakkaten algılamaları daha iyi oluyo ve sorular sorun diyolar zamanla anlar sonra cevap verirlermiş kızlar hakkatende öyle
bizimkide izlemiyor tv onun yerine müzk açıyorum bide masal tv var sadece sesli oda güzel kızlarr
emekliyooooooooooooooooo
kızlar ipek az önce emeklediiiiiiiiiiiiii
ay ağlicam şimdi yaaaaaaaa
kısa bi mesafe gitti 3-4 adım kadar ama yani gözlerim doldu resmennnn
maşallah defneye yakında yürür valla ayşegülcüm ne güzel bizimki hala emeklemeyi öğrenemedi ama dizlerinin üstüne kalkıp ileri geri oynatıyor kendini sonra geri geri emekliyor zeyno biraz tembelde teyzesi.. -tatlicadiarzu-
kızlar valla çarşamba günü beraber gittik doktora dün sabah bazı tahliller yapıldı karaciğer yetmezliği gibi bişey yokmuş ama enzimler hala çok yüksek adam vakıf gurebada başhekim olmuş pazartesi oraya gel demiş ama neyapcağını söylememiş büyük ihtimal daha geniş araştırılacak ama eşim çok kötü ilaçda vermiyo karaciğeri etkiler diye sürekli ateşi çıkıyo iniyo böyle halsiz işe mecbur gidiyo adam ama bide ona sorun moralim çok bozuk aslında çünkü elimiz kolumuz bağlı pazartesini bekliyoruz inşallah kötü bişey çıkmazda iyileşir diye hep dua ediyorum didem senin söyledğin deve dikenin aldım ama tohum olarak aldım günde 3 defa veriyorum ama uzun vadede işe yarar zannediyorum ..ne bilim işte allah sağlık versin sağlık olmadımı hiçnbişeyin anlamıda yok..
Ayyyy Allah razı olsun inşallah bütün duaların kabul olur seninde canım
Kızların dediği gibi bencede tavukla yap,tavukla yapılan bütün çorbaları çok seviyo bizimki de.
Bak bi de ekmek filan yiyo diosun ya;zeytinli,ayçiçekli ekmek yaptım hafta sonu.Azcık kalmıştı az önce verdim eline mesela kemire kemire yedi..Süt ürünlerinden protein alamıyo yazık yavrucak bari bu tarz şeylerden alsın gerekenleri
Tavuklu şeyleri çok seviyo Toprak ya.Tavuk suyuna tahıl pilavı yaptım iki kere.Erkek işte o kadar beğendiki
Eveeet bizde 8 aylık olduk bugünzemuszemus
Güle Güle giysin paşazadeopuyorumnanaktan
:sinifsinif:
Benimde dikkatimi çekiyor,Toprak memeye düştü bu aralar yine.Belki bizimde geliyordur artık dişlerimiz :Saruboceq:
Ya bizimkiyle biz yatamıyoz yatakta.Debelenip duruyo,bizi de kendini de uyutmuyor.Alışmış yatağında yatmaya minik kuş
Meyvemiz kalmamış nasıl farketmedim yafalsanaalsanasmile
Ekmek verdim eline heryeri patırdı bide sofrabezi sermiştim.Ben daha dün süpürdüm evi yaaa ısırcam bunun totosunu
uyumuş:sm_cool:
inşallah iyi çıkar ebrucum
iyiz hülyacım 2 tane dişimiz var teyzesi
selam kızlarr.nasılsınız bakimm.bakıyorum geçmişe.
ya gerçektende bu kış erken geldi ha yağdı ha yağacak derken geçe bi yağdı allahımm resmen korktum.bardaktan boşalırcasına.bira fırtana..beni bilem alır götürüdü.öyle soguk.ufff 100 yılın en sogugu olacakmış bu kışş.hep beni bulur zaten.tamda soguk yerlere taşınacagım((
göz muayenesinden gelrik.ikiside oldu..ikisindede bi sorun yok şükür.zeynep ne dediyse çok güzel cevapladı yaşına göre çok iyi gözleri dedi(maşallh) defnecikte gülücük şaçık durdu...kayma yok iyi dedi.artık seneye baktırırız artık.yada bilmiyorum..böylece muayene bitti.
şimdi abim gelecek onu bekliyorum.oturacagız.akşamda yemege davetliyiz veda davetleri işte...
serapcım maşallah tosna yarasın emii..ne güzel tek tek yiyomş.ya degne bulamak yemekten sıkılmıyo( keşke oda tek tek yese..
esma mont çok güzel bence yeterli bu kış çin.yinede sen bilirsin..
ipektoş 8 aylık olmş.maşallah nice 8 leri görsen.8 yaş.88 yaş:))
aynen canım süt yok diye üzülüyorum bende ama ağızının kenarından döküldüğünü görünce seviniyorum 1 yaşına kadar emzirebilsem bari....
nevama çok geçmiş olsun.teyzesi acil şifalar diliyo.))
hülya(hulen)
kız ne olduda efkarlandın..hadi sevin gari anneler geliyomuş işti..burdada kış geldi yawww.off çok erken geldi ama..
serap güle güle giysin kuşumuz astronotunu..
emekliyooooooooooooooooo
kızlar ipek az önce emeklediiiiiiiiiiiiii
ay ağlicam şimdi yaaaaaaaa
kısa bi mesafe gitti 3-4 adım kadar ama yani gözlerim doldu resmennnn
vala kızlar gunde bır kac defadan bısı cıkmaz manyak gıbı tum gun ızlemıyoya sonucta o sızın fıkrınızde tabı herkez ıstedıgını yapar alısın hep aynı seylerle ugrasmasın benım 1 bucuk yasında tanıdıgımın cocugu baby tv yı ızleye ızleye ıngılızce konusmaya baslamıstı renklerı sayıları falan hem gunde yarım saten bısı cıkmaz bence bana demıslerdıkı zeynep ıpege ızletıyon baby tv yı dıye aklımda kalmıs
bırde aradaslşlar kızdıgım bısı var bazı ınsanlar yok yurutecı kotuluyo yok sunu kotuluyo bı bakıyorum kı o ınsanlar onları yapıyo benımde sınırım cıkıyo sonra once boyle sonra soyle konusuyolar dıye
yani herkes duyduğunu paylaşıyo kimse kimsenin kötülüğünü istermi çok şeyler paylaşıyruz sonuçta
Bizim evdede tv açık çoğu zaman ama zeynep pek ilgili değil sadece arthur ve callio yu izliyor onun dışında da toyotanın reklamını duyduğu an heyecanlanıyor, alkış yapıyor,genelde abileriyle oynamaya bayılıyor heleki küçük abisine, Eren Kereme bişeyler söylüyor Zeynep kahkaha krizine giriyor onları seyrederken bende çok gülüyorum kaydirigubbakcemile3
aynen öyle...
ama ben kızıyorum böyle tepkiler verilince.
içimde buraya yazmak için şevk kalmıyor.
ben kimseyi terslemiyorum yada kırıcı şeyler söylemiyorum,bazen dilimin ucuna gelse de susuyorum,aynı şeyi herkesten bekliyorum.
ha göremeyince de geri çekiliyorum.
kimse kimsenin kötülüğünü istemez evet. açıkçası meleğin yazdıklarını direk üzerime aldım. çünkü önceleri ben baby tv izletiyodum evet,ama bi süre önce hata yaptığımı anlayınca izletmeme kararı aldım. bunu da burada paylaştım. melek bunu okumamış sanırım,görmemiş,hala izletiyorum sandı ve ben izletme deyince o söylediği grubun içine beni de katmış oldu. ben öyle anladım en azından.
bu yüzden de sinirlendim ister istemez.
dediklerimi ciddiye alan alır,almayan da almaz. herkesin keyfi bilir...
oyy kuşum benim..ya selma evde başka çocuk olması nede güzel oluyrmuş deilmi.defne ve zeynep çok şanslı onla oynayacak ablası ve abileri var.zeynep bi kardeş görsün delirirdi.aynısını şimdi defne yapıyo.zeynebi görünce deliriyo ya..bazen babasıyla bütün şebeklikleri yapıyoz gülmüyo.ama ablası bi yapsın kahkahaatıyo.bazende gülesi yoksa bile yalandan gülüyo biliyoz sanki zorla güldürüyorlar gibi gülüyo ama yinede ablayı kırmıyo..ya bunlar çok şanslı valla.didemde katılıyordur fikrime.kızlardanda ikinci çocukları olunca farkedecekler
Bizim evdede tv açık çoğu zaman ama zeynep pek ilgili değil sadece arthur ve callio yu izliyor onun dışında da toyotanın reklamını duyduğu an heyecanlanıyor, alkış yapıyor,genelde abileriyle oynamaya bayılıyor heleki küçük abisine, Eren Kereme bişeyler söylüyor Zeynep kahkaha krizine giriyor onları seyrederken bende çok gülüyorum kaydirigubbakcemile3
darısı başımıza.
ben istiyorum 2 çocuk ama ipek bi 3-4 yaşına gelsin öyle.
neyse ben çıkıyorum kızlar. annemler gelir birazdan.
öptüm görüşürüz.
benneyaptımki
oyy kuşum benim..ya selma evde başka çocuk olması nede güzel oluyrmuş deilmi.defne ve zeynep çok şanslı onla oynayacak ablası ve abileri var.zeynep bi kardeş görsün delirirdi.aynısını şimdi defne yapıyo.zeynebi görünce deliriyo ya..bazen babasıyla bütün şebeklikleri yapıyoz gülmüyo.ama ablası bi yapsın kahkahaatıyo.bazende gülesi yoksa bile yalandan gülüyo biliyoz sanki zorla güldürüyorlar gibi gülüyo ama yinede ablayı kırmıyo..ya bunlar çok şanslı valla.didemde katılıyordur fikrime.kızlardanda ikinci çocukları olunca farkedecekler
bencede canım çok şanslılar, birbirlerini çok iyi anlıyorlaryemek yedireceksem yardımcı olurlar oyalarlar anlamaz bile yemeği bitirdiğini zeyno,ben yemek yaparkende bakıyorlar abileri onlarla çok güzel oynuyor dediğin gibi,ama abilerimiz okuldayken canıma okuyor resmen odadan dışarı çıktığım an basıyor çığlığı cadı sempatiksalakcinni
en iyisi zaten okadar ara.benceezeynep 2.yaş 8 aylıkken hamile kaldım ben.aralarında 3,5 yaş var.iyikide böyle olmuş..çok iyi anlaşıyorlar..
dur not ediyim
2 yaş 8 ay diye
nokta atışı yapıcaz kaydirigubbakcemile3
bencede canım çok şanslılar, birbirlerini çok iyi anlıyorlaryemek yedireceksem yardımcı olurlar oyalarlar anlamaz bile yemeği bitirdiğini zeyno,ben yemek yaparkende bakıyorlar abileri onlarla çok güzel oynuyor dediğin gibi,ama abilerimiz okuldayken canıma okuyor resmen odadan dışarı çıktığım an basıyor çığlığı cadı sempatiksalakcinni
darısı başımıza.
ben istiyorum 2 çocuk ama ipek bi 3-4 yaşına gelsin öyle.
neyse ben çıkıyorum kızlar. annemler gelir birazdan.
öptüm görüşürüz.
benneyaptımki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?