sıhhatler ola bacımamaaan ben yıkanacaktım dimi..hadi kacayım bende paklanayım..akşama kalırsam üşütüyorum yaa...
sempatiksalakcinni:roflol:allah seni..kız 3-4 yaş didinya.ondann...benimkide erkenmi olmuş neeekaydirigubbakcemile3 bak tam ozaman olsun haaa..2.yol 8 ay..ona göre kaçırmaaa:))))
kıskandırmayın yaaaaaaaaaaynen öyle selma ve ayşegül sizlere katılıyorum ikisi çok güzel anlaşıyor eve geldiğimizde revna resmen koşuyor nevaya bide ona sarılışı varki görmeğe dayanamıyorum çok güzellleeeerrr yaaaaa
aminnnnnnnnnnn hepimizn gönlüne göre versin Rabbim :Saruboceq:allah gönlünüze göre versin canım bazı zorlukları var ama çok güzel bişey anne olmak zemuszemus
aynen.yemek yedirmeye bile yardımcılarr..ohh zeyno seneye okula gidecek.defnede büyümüş olur kurtuldum yaniii:)))
dur not ediyim
2 yaş 8 ay diye
nokta atışı yapıcaz kaydirigubbakcemile3
amaaan ben yıkanacaktım dimi..hadi kacayım bende paklanayım..akşama kalırsam üşütüyorum yaa...
amaaan ben yıkanacaktım dimi..hadi kacayım bende paklanayım..akşama kalırsam üşütüyorum yaa...
bizim 5,5 yaş oldu ben açmışım arayı
bende sevmem bu tip şeyleri,ondan tepki verdim zaten!bu meleksende yazıyo yazıyo lafı sokuyo sonrada kaçıyor
arkadaşlar böyle laf sokup hepimizin moralini bozmayalım kim kimi kastediyosa direk söylesin en nefret ettiğim kimi kastediyosan söyliycen olcak bitecek
sempatiksalakcinniçok alemsin valla ne güldüm ama, az kalsın zeynoyu uyandırıyodum kız :roflol::roflol:
aynen öyle...
ama ben kızıyorum böyle tepkiler verilince.
içimde buraya yazmak için şevk kalmıyor.
ben kimseyi terslemiyorum yada kırıcı şeyler söylemiyorum,bazen dilimin ucuna gelse de susuyorum,aynı şeyi herkesten bekliyorum.
ha göremeyince de geri çekiliyorum.
kimse kimsenin kötülüğünü istemez evet. açıkçası meleğin yazdıklarını direk üzerime aldım. çünkü önceleri ben baby tv izletiyodum evet,ama bi süre önce hata yaptığımı anlayınca izletmeme kararı aldım. bunu da burada paylaştım. melek bunu okumamış sanırım,görmemiş,hala izletiyorum sandı ve ben izletme deyince o söylediği grubun içine beni de katmış oldu. ben öyle anladım en azından.
bu yüzden de sinirlendim ister istemez.
dediklerimi ciddiye alan alır,almayan da almaz. herkesin keyfi bilir...
delikafadulden
kız sen yıkancam deyince aklıma şeytanlık geldi valla tövbe tövbe cuma saati
sonuçta şöyle bişeyde var hepimiz acemiyiz ve çocuklarımız için en iyisini isteriz hareketlerine göre doğru ve yanlışlarımız belirleriz ve hatalı davranışlarımızı düzeltiriz vede açıkcası kimseyide takip etmedim bugüne kadar o böle diyodu bunu yaptı diye sonuçta olabilir zararın neresinden dönersen kardır.ikinci çocuklarda dahada bilinçli olucaz öyle değilmi herkes istediğini yapar tabi o ayrı
BENDE 3-4 SENE SONRA İSTİYORUM KARDEŞ DERİNE HAYIRLISI
sonuçta şöyle bişeyde var hepimiz acemiyiz ve çocuklarımız için en iyisini isteriz hareketlerine göre doğru ve yanlışlarımız belirleriz ve hatalı davranışlarımızı düzeltiriz vede açıkcası kimseyide takip etmedim bugüne kadar o böle diyodu bunu yaptı diye sonuçta olabilir zararın neresinden dönersen kardır.ikinci çocuklarda dahada bilinçli olucaz öyle değilmi herkes istediğini yapar tabi o ayrı
alemsin didemcim güldürdün beni allahta seni güldürsün cnmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?