2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

amaaan ben yıkanacaktım dimi..hadi kacayım bende paklanayım..akşama kalırsam üşütüyorum yaa...
sıhhatler ola bacım
:roflol:allah seni..kız 3-4 yaş didinya.ondann...benimkide erkenmi olmuş neeekaydirigubbakcemile3 bak tam ozaman olsun haaa..2.yol 8 ay..ona göre kaçırmaaa:))))
sempatiksalakcinni
aynen öyle selma ve ayşegül sizlere katılıyorum ikisi çok güzel anlaşıyor eve geldiğimizde revna resmen koşuyor nevaya bide ona sarılışı varki görmeğe dayanamıyorum çok güzellleeeerrr yaaaaa
kıskandırmayın yaaaaaaaaa
gaza gelip yapcam bi tane sonra sizin başınızı yiyecem :roflol:
allah gönlünüze göre versin canım bazı zorlukları var ama çok güzel bişey anne olmak zemuszemus
aminnnnnnnnnnn hepimizn gönlüne göre versin Rabbim :Saruboceq:

bu meleksende yazıyo yazıyo lafı sokuyo sonrada kaçıyor
arkadaşlar böyle laf sokup hepimizin moralini bozmayalım kim kimi kastediyosa direk söylesin en nefret ettiğim kimi kastediyosan söyliycen olcak bitecek

bu meleksende yazıyo yazıyo lafı sokuyo sonrada kaçıyor
arkadaşlar böyle laf sokup hepimizin moralini bozmayalım kim kimi kastediyosa direk söylesin en nefret ettiğim kimi kastediyosan söyliycen olcak bitecek
bende sevmem bu tip şeyleri,ondan tepki verdim zaten!
kimin kimden korkusu var,açık açık söylensin herşey...
diyorum ya herkes fikrini söyler,yapan yapar,yapmayanın paşa gönlü bilir.
çok alemsin valla ne güldüm ama, az kalsın zeynoyu uyandırıyodum kız :roflol::roflol:
sempatiksalakcinni

sonuçta şöyle bişeyde var hepimiz acemiyiz ve çocuklarımız için en iyisini isteriz hareketlerine göre doğru ve yanlışlarımız belirleriz ve hatalı davranışlarımızı düzeltiriz vede açıkcası kimseyide takip etmedim bugüne kadar o böle diyodu bunu yaptı diye sonuçta olabilir zararın neresinden dönersen kardır.ikinci çocuklarda dahada bilinçli olucaz öyle değilmi herkes istediğini yapar tabi o ayrı

BENDE 3-4 SENE SONRA İSTİYORUM KARDEŞ DERİNE HAYIRLISI

hadi bakalım hakkınızda hayırlısı serapcım inş...

ayne öyle. tecrübe ede ede öğrenicez.
o zaman öyle dedim sonra hatamı anladım telafi ettim.
bunu da yazdım,görmediysen ben napayım. kan beynime sıçrıyo işte böyle durumlarda.
sonra önce öyle diyo sonra böyle yapıyo deniyor.
olabilir önce öyle demişimdir sonra öteki türlü yapmışımdır. dediğimi ciddiye almıyosan alma,bu şekilde ithamlar sinirlendiriyo beni. ki bugüne kadar böyle çıkışlarım olmadı hiç bu topikte. ama gerçekten kızdım yani!
sözüm sana değil serapçım ha,sakın üstüne alınma.gerçi biliyosundur ama ben yinede söyleyeyim dedim...

sana katılıyorum serap ilkinde acemi oluyor insan bilemiyor mesela nevada biz çok yeme sıkıntısı çekiyorduk ciciannemiz o zamanlar meriçle ahu tuğba vardı tv de açıp onunla yedirirdi bende öyle yapardım halbuki ne salaklışmış ama bunda tecrübelendim biliyorum yapmıyorum öğreniyor sonuçta insan ve halada fikişrlere açığım sonuçta

meraba kızlar nasılsınız
bebişler nasılla..
enim pğluşum artık b, kaç kelime öğrendi sanırım
anne baba mama dede yi sık sık söylüyor
bide ismini söyleyerek çağırınca yada oğluuum anneeeem diyince
hıı diye bağırıyor..çok gülüyo herkez..
emeklemeyi söktü artık kanepenin kenarından tutunarak yürüyor çok hevesli mşllh
ek gıdaları zor yiyoruz ama günde 3,4 öğün veriyorum zorla
dr.6 dedi ama henüz başaramadım onu

bnde ikinci çoçuğu sütten kesince düşünüyorum hemen
aslında 3 i yıl geçmesini istiyorum ama ilki tedaiyle olunca beklemeye niyeim yok
olursa olsun olmazsa tedavime tekrara başlarım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…