ömüre bakın ömüre...
8 ayını doldurmuş..
ömüre bakın ömüre...
8 ayını doldurmuş..
tamam canım alım onuda peknmez var ama üzüm pekmezi bizdeki..ebru eşine keçiboynuzu pekmezi alsana. hergün ilaç niyetine bir yemek kaşığı atsın ağzına.
ay çok güldüm meriçle ahu tuğbamı?sana katılıyorum serap ilkinde acemi oluyor insan bilemiyor mesela nevada biz çok yeme sıkıntısı çekiyorduk ciciannemiz o zamanlar meriçle ahu tuğba vardı tv de açıp onunla yedirirdi bende öyle yapardım halbuki ne salaklışmış ama bunda tecrübelendim biliyorum yapmıyorum öğreniyor sonuçta insan ve halada fikişrlere açığım sonuçta
oooooo herkesler burada..
slm canlar..
nasılsınız..
ömüre bakın ömüre...
8 ayını doldurmuş..
meraba kızlar nasılsınız
bebişler nasılla..
enim pğluşum artık b, kaç kelime öğrendi sanırım
anne baba mama dede yi sık sık söylüyor
bide ismini söyleyerek çağırınca yada oğluuum anneeeem diyince
hıı diye bağırıyor..çok gülüyo herkez..
emeklemeyi söktü artık kanepenin kenarından tutunarak yürüyor çok hevesli mşllh
ek gıdaları zor yiyoruz ama günde 3,4 öğün veriyorum zorla
dr.6 dedi ama henüz başaramadım onu
tamam canım alım onuda peknmez var ama üzüm pekmezi bizdeki..
ay çok güldüm meriçle ahu tuğbamı?
sağol canım,ay kızlar d,ün gece duruyu bi sallıyom bi yandan 2 .çocuk yapmıcam diyip duruyom fikrim değişirnmiki?
Nur hoşgeldin cnm seçilcim nasılsın
Biliyorum zeynepcim üstüme alınmadım
didem daha iyi bilir ilk çocukta acemilik oluyo haliyle
neyse ya kızlar bakın akşam ne yaptım elma armutu küp küp doğradım bi güzel üzerine 1 kaşık şeker,üstüne çıkıcak kadar su ve göz kararı irmik koydum kaynadı yumuşayana dek şimdi gidince blenderdan geçiricem hazır püreler gibi oluyo tansiye ederim
erkek oldu bunlar erkek
Biliyorum zeynepcim üstüme alınmadım
didem daha iyi bilir ilk çocukta acemilik oluyo haliyle
neyse ya kızlar bakın akşam ne yaptım elma armutu küp küp doğradım bi güzel üzerine 1 kaşık şeker,üstüne çıkıcak kadar su ve göz kararı irmik koydum kaynadı yumuşayana dek şimdi gidince blenderdan geçiricem hazır püreler gibi oluyo tansiye ederim
evtttt
bugun ömür,ipek ve toprak 8 aylarını doldurdular
hepsine maşallahhhhhhhhhh
tamam canım alım onuda peknmez var ama üzüm pekmezi bizdeki..
ay çok güldüm meriçle ahu tuğbamı?
sağol canım,ay kızlar d,ün gece duruyu bi sallıyom bi yandan 2 .çocuk yapmıcam diyip duruyom fikrim değişirnmiki?
ömürede maşallah irmik boy uzatıyodu dimi bende alıyım akşama ne zamandır bitmiş unutuyorum
srp bizimki dehşetti ama ahu meriç bide neva nasıl gülüyordu meriçe çok hoşuna gidiyordu ayyyy kendimden utanıyorum valla yazarken
ömürcüm maşallah sana teyzem 8.ayın kutlu olsun hihoyyyt
Nur hoşgeldin cnm seçilcim nasılsın
elmada var armutta var deneyecem hemen sağol canım....
bende denicem ama ben şeker atmıcam çünkü benimki tatlı şeyleri sevmiyo meyve yemiyo bari böylece yemiş olur eğer severse tabi.
off yaaa kızlar ömür tv sehpasına tırmandı oturayım derken kafasını çarptı kaşı şişti.. çok kötü oldu yaaa.
yavrum ya...
geçmiş olsun...
şimdide bu başladı işte,düşüp kalkacaklar sürekli. onların canı bir yanacak,bizimki bin yanacak mafoldumben
elmada var armutta var deneyecem hemen sağol canım....
kurban olurum ben onarın erkekliğine..
Derine yaptın değil mi canım..
Evet canım yaptım
ay evet yaa.. Canlarımm..
Değişir canım.. Kızım olacağını bilsem valla bende istiyorum.. Ama azcık daha durayım..
Ben üniversitedeyken vardı ahu ve meriç.. Valla söyelemsi ayıp dersten çıkınca izliyoruk bizde.. Kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
teşekkür ederiz selma teyzesi...
Sağol canım iyilik valla ne olsun.. Daha yeni çayımı içebildim ömürü yedir yıka uyut etrafı topla derken aç kaldım vallahi.. Bir iki lokma yedim size bi bakayım dedim..
bende denicem ama ben şeker atmıcam çünkü benimki tatlı şeyleri sevmiyo meyve yemiyo bari böylece yemiş olur eğer severse tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?