2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Biliyorum zeynepcim üstüme alınmadım
didem daha iyi bilir ilk çocukta acemilik oluyo haliyle
neyse ya kızlar bakın akşam ne yaptım elma armutu küp küp doğradım bi güzel üzerine 1 kaşık şeker,üstüne çıkıcak kadar su ve göz kararı irmik koydum kaynadı yumuşayana dek şimdi gidince blenderdan geçiricem hazır püreler gibi oluyo tansiye ederim

ebru eşine keçiboynuzu pekmezi alsana. hergün ilaç niyetine bir yemek kaşığı atsın ağzına.
tamam canım alım onuda peknmez var ama üzüm pekmezi bizdeki..
ay çok güldüm meriçle ahu tuğbamı?
oooooo herkesler burada..
slm canlar..
nasılsınız..

sağol canım,ay kızlar d,ün gece duruyu bi sallıyom bi yandan 2 .çocuk yapmıcam diyip duruyom fikrim değişirnmiki?

ömürede maşallah irmik boy uzatıyodu dimi bende alıyım akşama ne zamandır bitmiş unutuyorum
srp bizimki dehşetti ama ahu meriç bide neva nasıl gülüyordu meriçe çok hoşuna gidiyordu ayyyy kendimden utanıyorum valla yazarken

maşallah ömere

değişir canım biraz büyüsünde kendiside isteyecek zaten bir kardeşi olmasını hakkınızda hayırlısı ebrucum ....

elmada var armutta var deneyecem hemen sağol canım....

çocukları annem getirecekmiş sağolsun, o gelsinde çocukları ona bırakıp bi pazara gideyim bende ....

erkek oldu bunlar erkek

kurban olurum ben onarın erkekliğine..

derine yaptın değil mi canım..

evtttt
bugun ömür,ipek ve toprak 8 aylarını doldurdular
hepsine maşallahhhhhhhhhh

ay evet yaa.. canlarımm..

değişir canım.. kızım olacağını bilsem valla bende istiyorum.. ama azcık daha durayım..

ben üniversitedeyken vardı ahu ve meriç.. valla söyelemsi ayıp dersten çıkınca izliyoruk bizde.. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ömürcüm maşallah sana teyzem 8.ayın kutlu olsun hihoyyyt

teşekkür ederiz selma teyzesi...

Nur hoşgeldin cnm seçilcim nasılsın

sağol canım iyilik valla ne olsun.. daha yeni çayımı içebildim ömürü yedir yıka uyut etrafı topla derken aç kaldım vallahi.. bir iki lokma yedim size bi bakayım dedim..

off yaaa kızlar ömür tv sehpasına tırmandı oturayım derken kafasını çarptı kaşı şişti.. çok kötü oldu yaaa.

off yaaa kızlar ömür tv sehpasına tırmandı oturayım derken kafasını çarptı kaşı şişti.. çok kötü oldu yaaa.

yavrum ya...
geçmiş olsun...
şimdide bu başladı işte,düşüp kalkacaklar sürekli. onların canı bir yanacak,bizimki bin yanacak mafoldumben

elmada var armutta var deneyecem hemen sağol canım....

yap canım güzel oluyo benim kızım yedi bi kere yaptımda bazen kayısıda koyuyorum ben

bende denicem ama ben şeker atmıcam çünkü benimki tatlı şeyleri sevmiyo meyve yemiyo bari böylece yemiş olur eğer severse tabi.

benimki tatlıcı çok seviyo ekşi ve tatlıyı limon yiyişi var bi görseniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…