2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

bende koydum ocağa
elma armut irmik koydum
bakalım yemezse yogurduyla karıştırırım o zaman kesin yer
tam bi yoğurt canavarı :)
bide bu blenderdan geççek dimii

bende denicem ama ben şeker atmıcam çünkü benimki tatlı şeyleri sevmiyo meyve yemiyo bari böylece yemiş olur eğer severse tabi.

inş.yer canım bende yaptım bakalım zeynep sevecekmi yemezsede yoğurt katarım o zaman mutlaka yer, deli kız yoğurdu sade yemiyor ama çorbalara ve meyvesine katınca çok seviyor..

Uyyyy kıyamam öçmüre geçmiş olsun
ebru pzt neslihan hanımdan randevu aldım bakalım götürücem nasılmış kızım inşallah 8 kiloyu görürüüz bu ay
nevayada kbb den aldım geniz etine bakılacak pzt gene hastanelerdeyim güyam süt iznindeyim serap gibi bende sokaklarda geçiricem yine geçen haftada öyleydi bu haftada gümbürtüye gidecek

Anam yine kaynatmissiniz bol bol
bende bi çiktip geri giremedim Ecemi doyurdum sonra oynastik kizimla onu uyutayim derken bende uyumus kalmisim memeler disarda kaydirigubbakcemile3
bu bas agrisi mi yapiyo billmiyom ama acayip halsizim hep uyumak istiyom ya
deminde tel geldi arkadslar gelcekmis bi iki saat sonra gelde son dakkada hazirlik yap kafamda davul gibi zaten
kolayindan bi kaç fikir verin kizlar

bende koydum ocağa
elma armut irmik koydum
bakalım yemezse yogurduyla karıştırırım o zaman kesin yer
tam bi yoğurt canavarı :)
bide bu blenderdan geççek dimii

evet zeynepcim blenderdan geçecek ben yaptım şimdi, gerçektende hazır meyve püreleri gibi oldu tadıda çok güzel kıvamıda tuttu, biraz dibini tutturmuşum ama güzel oldu valla....

bi kek çırpıver hemen

işte bu son dakika misafirlerini sevmiyorum yaaaa,çocuklu bayanım,evim müsaitmi,yemeğim varmı bakalım kötükedihüso

canım kıyman varsa hemen köfte patates pilav yap
ben dolapta snitzel,nugget ve mantı bulunduruyorum acil durumlar için.
hemen tavugun yanına pilav,patates bi de corba tamamdır...
yada direk mantı,salata,çorba da olur.
bu saatten sonra imam bayıldı olmaz yaneeeeeeee

evet zeynepcim blenderdan geçecek ben yaptım şimdi, gerçektende hazır meyve püreleri gibi oldu tadıda çok güzel kıvamıda tuttu, biraz dibini tutturmuşum ama güzel oldu valla....

afiyet olsun zeynoya...
ben küpleri biraz büyükcek tutmuşum,blendır ezmeyebilir,azcık daha küçülteyim.
hay kafam işte :1ninca:

Anammmm bide yemeklimi bu misafir evinde yiyip gelsin sen çocuklu insansın zeynebe katılıyorum valla bizim evde kadın var güya ama eve girmemizle dağıtmamız bişr oluyor cher daim dağınık

Anammmm bide yemeklimi bu misafir evinde yiyip gelsin sen çocuklu insansın zeynebe katılıyorum valla bizim evde kadın var güya ama eve girmemizle dağıtmamız bişr oluyor cher daim dağınık
heeee yemekli değilse bi kek çırpıver bi de yufkan varsa hemen tavada evir çevir gözleme yap tamamdır :içelim:
evet canım blenderdan geçiriyorum ben daha iyi oluyo
tamam canım :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…