2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar biraz geç oldu ama. Doruk 2 yaşına basar basmaz ben çalışmalara başlıcam allah sıhhat verirse. fazla açmak istemiyorum arayı. zaten yaşımda beklemeye müsait değil malum. kardeş şart bence

kolay gelsin canım bezelye,pilav,salata olabilir canım....

annem çocukları getirdi ben pazara gidip geleyim bari sonra görüşürüz kızlar kendinize iyi bakınopuyorumnanaktan

bi kek çırpıver hemen
Kek yaparim o kesin

Ay saol Zeynepcim Allah tan yemege gelmiyolar ama belli de olmaz bunlarin bazen oturmaya gelip yemegede kaldiklarida oluyo

Valla misafir sverim ama böyle tel açipta aaa bi saat sonra ordayiz dedilermi kafam atiyo Ecem yokken neysede simdi çocukla zor oluyo valla

Anammmm bide yemeklimi bu misafir evinde yiyip gelsin sen çocuklu insansın zeynebe katılıyorum valla bizim evde kadın var güya ama eve girmemizle dağıtmamız bişr oluyor cher daim dağınık
yok canim yok yemege kalmazlar insallah bilmiyorumkismile
heeee yemekli değilse bi kek çırpıver bi de yufkan varsa hemen tavada evir çevir gözleme yap tamamdır :içelim:

tamam canım :lepi:
dolapta yufkam var dogru yapayim biseyler bakalim
Ay valla basim agriyo diye kafam durmus gibi ne yapcagimi sasirdim sanki hiç misafir agirlamadim-tatlicadiarzu-

Hadi bakalim kizlar saolun ben çikayim yapayim öptüm hepinizi

Mila's Daydreams

kızlar mutlaka bakın
bir anne, 2 aylik kiz ve gunluk ev esyalari ile yapilan bazi calismalar...

Finlandiya'da yaşayan sanat meraklısı Adele Enersen'ın 2 aylık kızı Mila'nın uyku hallerini paylaştığı blog, internette tıklanma rekoru kırıyor. 32 yaşındaki anne, minik kızının uyurken birbirinden farklı ve renkli konseptlerde fotoğraflarını çekip her gün sitesine yüklüyor.

dıneva bu meleksen lafı soku sokuyo kacıyo demenı yenı katılmıs olmana dusunuyorum ben tum gun topıgı takıp edemem evde ıslerım var cocugumla ılgılenıyorum hem bu demenıde hıc yakıstıramadım

hulencım aferım sana o kadar arkadaslıgımız boyunca sende benı anlamadıysan ne dıyeyım senın o lafları dedıgını bılmıyodum bıle aklımın ucundan gecmedın bıle sen

zeynep sana da bırava baska bısı demıyorum bu topıgın huzurunu kacırmıyayım

hanı burda herseyı paylasıyoduk 2 sey yazdık dıye demedıgınız kalmamıs ask olsun
kım dıye soylemedım nıye soylıyeyımde herkezın ıcınde onu tuhaf duruma sokayım sadce var dedım dogru ama var o dıyenlerde kendını bılır tazen bu kadar tepkı alıcagım aklımdan gecmezdı valahı

bısı demıyorum valahı kızlar huzurunuzu kacırdımsa hıcte gırmem kendı huzurumu sızın huzurunuzu kacırmaya hakım yok o tepkı vermeyen arkadaslarada ayrıca tesekur etım artık gırmek dıl bakmam bıle sızın gıbı paylasan bırı dılım demekı ben sızı mutsuz edıyorum

zeynep bayıldım ben harika yaaaaa....
muhteşem yapmış kadın.....
bende saksıyı çalıştırıp biseyler çekeyim bari.... kıskandım.

ben sana bizi mutsuz ediyosun demedim melek.
kendi adıma konuşuyorum şu an.
herkes birbirinin her yaptığını,her dediğinin alkışlamak zorunda değil. tavrına sinirlendim ve tepkimi belli ettim hepsi bu. karşıt fikirler olucak elbet,yeri gelir tartışırızda. herkes sürekli aynı şeyi söyleyemez. sen bi tavır sergiledin ve bu benim hiç hoşuma gitmedi,bende fikrimi söyledim açık açık hepsi bu...

Bu siteyibende görmüştüm çocuğu şebeleğe çeviryor kadın ama çok güzel resimler çıkıyor
evet resimler mükemmel ya...
zeynep bayıldım ben harika yaaaaa....
muhteşem yapmış kadın.....
bende saksıyı çalıştırıp biseyler çekeyim bari.... kıskandım.
bende acayip kıskandım.
yaratıcılık işte
ben düşünsem hayatta aklıma gelmez...

Melekçim bak şuan sende yanlış anlıyosun biz huzurumuzu kaçırdığını düşünmemiştik ama bir laf vardır ne söylersen söyle söylediklerin karşındakinin anlayacağı kadardır diye sende istediğini çekme lütfen öyle düşünsek konuşurmuyduk ama gene sen bilirsin cnm

vereliniortak
neyse kızlar size doyum olmaz ben kaçıyorum.
browni yapıcam daha yarın için cokacimcoook
gelirim gene sonra.

kaydirigubbakcemile5
kaydirigubbakcemile5
aynen her lafı kırk yararsak yandık burcu kız sen revnayı uyandırıyom diye kötü bişeylermi dediydin bende kabul etmiştim ama şimdi vazgeçtimdelikafadulden

offf vazgeçtim geri geldim
şimdi kek yapmaya kalksam mikser sesinden ipek uyanır
o uyanana kadar kımıldamiyim en iyisi

serap yarın için yapıyorum,burcuya götürcem işte. herkes bir çeşit yapıp getiriyor ya

ayy kıyamam yavruma geçmiş olsun seçilcim...

sağol canım.. valla kaşı fena oldu şişti.. zaten çok tekip edemiyorum sizleri iki dakika bakyım dedim kaşla göz arasında düştü sıpa.. neyse allah beterinden saklasın..

sağol canım.. şişlik morluk gibi durumlarda ne yapmamızı önerirsin canım.?? zira ömürün kaşı moraracak galiba..

zeynep bayıldım ben bu resimlere yahu..süpermiş.

konuyu değiştiriyom kızlar ben kavitasyona başlıyom bide power plate bide çarşamba akupunktura gidicen neva bana dün akşam dediki nsefit reklamı çıkmıştı anne sen bunu yapıyordun yine göbeğin gitmedi bu azıcık göbeği olanlar için galiba senin gibi koca göbeklere göre değilmiş niye reklamda söylemiyorlar dediş sinir etti beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…