Anam yine kaynatmissiniz bol bol
bende bi çiktip geri giremedim Ecemi doyurdum sonra oynastik kizimla onu uyutayim derken bende uyumus kalmisim memeler disarda kaydirigubbakcemile3
bu bas agrisi mi yapiyo billmiyom ama acayip halsizim hep uyumak istiyom ya
deminde tel geldi arkadslar gelcekmis bi iki saat sonra gelde son dakkada hazirlik yap kafamda davul gibi zaten
kolayindan bi kaç fikir verin kizlar
rondom çok ses yapıyor,azcık küçülteyim blendırlık yapayım. CADIARZU
Kek yaparim o kesinbi kek çırpıver hemen
Ay saol Zeynepcim Allah tan yemege gelmiyolar ama belli de olmaz bunlarin bazen oturmaya gelip yemegede kaldiklarida oluyoişte bu son dakika misafirlerini sevmiyorum yaaaa,çocuklu bayanım,evim müsaitmi,yemeğim varmı bakalım kötükedihüso
canım kıyman varsa hemen köfte patates pilav yap
ben dolapta snitzel,nugget ve mantı bulunduruyorum acil durumlar için.
hemen tavugun yanına pilav,patates bi de corba tamamdır...
yada direk mantı,salata,çorba da olur.
bu saatten sonra imam bayıldı olmaz yaneeeeeeee
yok canim yok yemege kalmazlar insallah bilmiyorumkismileAnammmm bide yemeklimi bu misafir evinde yiyip gelsin sen çocuklu insansın zeynebe katılıyorum valla bizim evde kadın var güya ama eve girmemizle dağıtmamız bişr oluyor cher daim dağınık
dolapta yufkam var dogru yapayim biseyler bakalimheeee yemekli değilse bi kek çırpıver bi de yufkan varsa hemen tavada evir çevir gözleme yap tamamdır :içelim:
tamam canım :lepi:
ben sana bizi mutsuz ediyosun demedim melek.dıneva bu meleksen lafı soku sokuyo kacıyo demenı yenı katılmıs olmana dusunuyorum ben tum gun topıgı takıp edemem evde ıslerım var cocugumla ılgılenıyorum hem bu demenıde hıc yakıstıramadım
hulencım aferım sana o kadar arkadaslıgımız boyunca sende benı anlamadıysan ne dıyeyım senın o lafları dedıgını bılmıyodum bıle aklımın ucundan gecmedın bıle sen
zeynep sana da bırava baska bısı demıyorum bu topıgın huzurunu kacırmıyayım
hanı burda herseyı paylasıyoduk 2 sey yazdık dıye demedıgınız kalmamıs ask olsun
kım dıye soylemedım nıye soylıyeyımde herkezın ıcınde onu tuhaf duruma sokayım sadce var dedım dogru ama var o dıyenlerde kendını bılır tazen bu kadar tepkı alıcagım aklımdan gecmezdı valahı
bısı demıyorum valahı kızlar huzurunuzu kacırdımsa hıcte gırmem kendı huzurumu sızın huzurunuzu kacırmaya hakım yok o tepkı vermeyen arkadaslarada ayrıca tesekur etım artık gırmek dıl bakmam bıle sızın gıbı paylasan bırı dılım demekı ben sızı mutsuz edıyorum
evet resimler mükemmel ya...Bu siteyibende görmüştüm çocuğu şebeleğe çeviryor kadın ama çok güzel resimler çıkıyor
bende acayip kıskandım.zeynep bayıldım ben harika yaaaaa....
muhteşem yapmış kadın.....
bende saksıyı çalıştırıp biseyler çekeyim bari.... kıskandım.
vereliniortakMelekçim bak şuan sende yanlış anlıyosun biz huzurumuzu kaçırdığını düşünmemiştik ama bir laf vardır ne söylersen söyle söylediklerin karşındakinin anlayacağı kadardır diye sende istediğini çekme lütfen öyle düşünsek konuşurmuyduk ama gene sen bilirsin cnm
bu arada serapcım püre enfes oldu sağolasısn.
Uyansın yediricem kuşa.
vereliniortak
neyse kızlar size doyum olmaz ben kaçıyorum.
Browni yapıcam daha yarın için cokacimcoook
gelirim gene sonra.
Melekçim bak şuan sende yanlış anlıyosun biz huzurumuzu kaçırdığını düşünmemiştik ama bir laf vardır ne söylersen söyle söylediklerin karşındakinin anlayacağı kadardır diye sende istediğini çekme lütfen öyle düşünsek konuşurmuyduk ama gene sen bilirsin cnm
ayy kıyamam yavruma geçmiş olsun seçilcim...
Uyyyy kıyamam öçmüre geçmiş olsun
ebru pzt neslihan hanımdan randevu aldım bakalım götürücem nasılmış kızım inşallah 8 kiloyu görürüüz bu ay
nevayada kbb den aldım geniz etine bakılacak pzt gene hastanelerdeyim güyam süt iznindeyim serap gibi bende sokaklarda geçiricem yine geçen haftada öyleydi bu haftada gümbürtüye gidecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?