2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

maşallah bebişlerde anneleride çok tatlı çıkmışlar
Yiğit tek kalmışsın kızların içinde paşam....
Esra,İpek,Duru,Ceren fıstıklar yine çok şekerler, ayrıca Esranın fıskiyelerine bittimm ...

hülyacım gelmiş,ben gidiyorum :a015:
görüşürüzzz :çok üzgünüm:

kız ben geldim diye mi gittin :)))
foto var mı diye bakmak için girmiştim aslında ama henüz koymadığınız için bi göz atıp çıktım cnm.

anaaaaam miikemmmeel çıkmış bunlaaar. ayyy keşke istanbulda olaydık. çok seviniyorum sizin adınıza valla. hiç aksatmayın emi yerimseniben
hepsi birbirinden şirin çıkmış. allahım esirgesin. bi dahaki sefere kurşun falan döktürün hee

bugün evi temizledim çok yoruldum sobada kurduk anca oturdum...

var mı temizlik gibisi yaaa.
ellerine sağlık kuşum: Aras kuzum da güle güle kirletsin.
ayy soba mııı?? çocukluğumun sıcaklığı :))) en büyük keyfim sobanın kenarına minder koyup kitap okumaktı. vay beeee

Son düzenleme:
buluşmanız çokk güzel geçmiş..fotolar desen şahane.. hepimiz baktıkça bir arada olmak istedik.. bizim adımıza da sıkça tekrarlayın inşallah.. bu bebikler büyüynce arkadaş olacaklar ve biz bebekken bile beraber oynardık, o benim altım bezliyken bile arkadaşımdı yaaaaa diyecekler, buna eminim.. kaydirigubbakcemile3

gunaydın kızlar evet gercekten fotolar harıka olmus bızım ıcınde bulusun bol bol yaaamafoldumben

yaa kızlar bu arada bısey sorcam zeyl yenıdenmı hamıle fotograf bolumunde ogluyla resmı varya ıcınde bır melek dısında bır melek yazılmıs da merak ettım,oyleyse ne guzel masallah:1rolleyes:

Kızlar günaydın, bizim partinin resimlerini facebooka koydum. sınırladım. göremiyen varsa haber versin. Blogumada detayları yazıyorum ama bitiremedim henüz. Hala yorgunluk devam bende.

Havvacım bloguma yazıcam ama. genel olarak iyi geçti. herkes şaşırdı. böyle bir diş bugdayı görmedik dediler. memnundu herkes. yediler içtiler işte. pastamızda bugdayımızda cok lezzetli oldu. Doruk bir sürü hediye kaptı. diş bugdayına bunları yapıyorsan dogum gününü cok merak ediyoruz dediler. kafamda fikirler var tabi onun içinde. böyle işte. herkes gidince o kadar cok yoruldugumu anladımki. bide hasta oldum bogazlarım şişti. böyle işte canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…