2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar iyi haftalar herkese..

Kızlar günaydın, bizim partinin resimlerini facebooka koydum. sınırladım. göremiyen varsa haber versin. Blogumada detayları yazıyorum ama bitiremedim henüz. Hala yorgunluk devam bende.

canım güzel geçmesine çok sevindim.. ahh ceroşumunda biraz uzasında bizde yapalım inşallah.. şimdi yaparsak bi dişimiz olduğuna inanmayabilirler.. kaydirigubbakcemile3

Ay geçmiş olsun Zeynepçim aman vitamin falan al. Benim de boğazlarla başladı ka. gündür sürünüyorum resmen.

sen nasıl oldun canım ya umarım biraz hafifletmişsindir. bu arada Burculardan dönüşünüz nasıl oldu?

Günaydın kızlar herkese iyi haftalar

Ya bunlar bir arada daha da güzel olmuşlar Allahım nazarlardan korusun bu yaramazları

Zeynep buraya da koysaydın ya şu korsanı face açamıyoruz biz ama yaa

Gelişimizden kolay oldu Esracım sağol. Valla adama da kızamıyom ki gık demeden getirdi o kadar yolu. Yanlış sapağa da girmeseydi çok güzel olacaktı ama

günaydın kızlar nasılsınızzz
zeynepcim diş buğdayınız güzel geçmiş bunuda atlattın hadi sırada doğum günlerimiz var şimdi ama resimleri facede bende göremedim
istanbullu kızlar buluşmanız güzel geçmiş sizinde belli zaten resimlerden bebişler süper yaaa

Sonuçlar temiz çıktı Selmacım çok şükür. Ama halka uyumuyo bu kız geceleri akşam saat ikiydi zor uyuttuk ve 5 te kalktı cin gibi...

günaydın kızlar..

istanbul resimlerini ve doruk paşanın resimlerini gördüm,bayıldım...

yiğit büyümüş görmeyelii.. hakkaten esra pek bi zıpır duruyor :) maşallah hepsine de..size maşallah, cumartesi hava nasıldı, azmettiniz buluştunuz..yerimseniben

doruk'un kıyafetleri,pastası, sizin hediye diş kurabiyeniz.. hepsi harika özlemcim..ellerine sağlık.. doruk çokk şanslı,senin gibi herşeyi düşünen bir annesi olduğu için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…