Havvacım bloguma yazıcam ama. genel olarak iyi geçti. herkes şaşırdı. böyle bir diş bugdayı görmedik dediler. memnundu herkes. yediler içtiler işte. pastamızda bugdayımızda cok lezzetli oldu. Doruk bir sürü hediye kaptı. diş bugdayına bunları yapıyorsan dogum gününü cok merak ediyoruz dediler. kafamda fikirler var tabi onun içinde. böyle işte. herkes gidince o kadar cok yoruldugumu anladımki. bide hasta oldum bogazlarım şişti. böyle işte canım.
8 aylık miray ay dönümün kutlu olsun pıtırcık. Allah nice 8li yaşlarını göstersin bize...
burcu ctesi benmle ilgili bişeyler yazmışsın kız...baya güldüm...
olayı anlatıym...
ben utkuyu 2ay emzirdm...baktım burak ta emiyo..hoşuma giderek işte burda yazıyorum..emiziricem sütüm var falan diye...ama burcu yu da tanımıyorum...ben doğum sırası girmştim topiğe sanırım onda sende izinliydin hiç karşılaşmadık...neyse ben diyom emzirrim falan...anam baktım burcu bana bi fırça çekti neye uğradığımı şaşırdım...napalım biz istemezmiyiz emzirmeyi burda atıp tutuyon falan diye...yanlış anlaşıldığımamı üzülüym canım sıkıldığınamı...sonra bende burcuya dedim ben sanamı diyorum...niye üstüne alınıyon falan diye...işte biraz atıştık diyelim...
neyse sonra dedim kendi kendime bu ne ya dedim aman hiçte girmem..kafamı niye bozuym...sonra duramadım alıştım çünkü girdim neyse...burcu bakıyorum herkese alıntı yapıyo bana yapmıyo..hiç cvp yazmıyo...aaa bozuldum iyimi..bende küslüğü sevmem uzatamam yani..sürekli bulunduğum bir ortamda hiç sevmem...olmaz böyle ya...kendinin yazdığına alıntı yaptım cvp verdim..zeytindalı uzattım..baktım ondan sonra burcu da bana yazıyo..konuştuk gitti....valla iyi oldu...
şimdi derseniz burcuyu seviyomusun...çokkkk seviyorum...yıllardır tanıdığım biri gibi...hemen yokluğunu hissediyorum burda...görünce seviniyorumopuyorumnanaktan...
kız bunu niye yazdın deme sen yazınca geldi aklımaŞeniz
yaa ben bilg başından 5 dk kalkayım, siteye girmek için kullanıcı adı ve şifre isrtiyor. niye böyle oldu yaaa???
kahvaltı yapalım biz. geliriz inş.
günaydınlarr... opuyorumnanaktan
8. AYIMIZ KUTLU OLSUNNNN.
bugün patronum var yetişemiyorum yaa
günaydınlarr... opuyorumnanaktan
8. AYIMIZ KUTLU OLSUNNNN.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?