2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

esmacım "ozlem yilmaz nevzat karasu" olarak arayabilirsin.

yaren teşekkürler düşüncelerin için. herhalde her anne bunları duymak ister. annesi oldugu icin cocugunun sanslı oldugunu düşünmesi... cok güzel bir düşünce. teşekkürler canım.... bizde cok şanslıyız böyle güzel bebeklerimiz var.....

zeynep doruk un fotoları muhteşem ya...hediylerin içinde kaybolmuş korsan..

ama hiç çocuk yok ya niye...

bende heves ettim yapayım diyorum...

zeynep hadi sendekileri de koyda bakalım kız...

Son düzenleme:
günaydınlarr... opuyorumnanaktan

8. AYIMIZ KUTLU OLSUNNNN.

Son düzenleme:
Zeynepçim şimdi baktım resimlere ancak açıldı. Harika ya. Bayıldım. Eminim çok eğlenmiştir minik korsan.. Pastanıza bayıldım bu arada...

bende fa.. olmadığından resimleri göremiyorum ama hazırlayan sen olunca mmikemmell olduğuna şüphem yok.
geçmiş olsun cm bu arada.

8 aylık miray ay dönümün kutlu olsun pıtırcık. Allah nice 8li yaşlarını göstersin bize...

teşekkür ederiz teyzoş. amin amin.
tüm kuzucuklarımız allaha emanet...

burcu ctesi benmle ilgili bişeyler yazmışsın kız...baya güldüm...

olayı anlatıym...
ben utkuyu 2ay emzirdm...baktım burak ta emiyo..hoşuma giderek işte burda yazıyorum..emiziricem sütüm var falan diye...ama burcu yu da tanımıyorum...ben doğum sırası girmştim topiğe sanırım onda sende izinliydin hiç karşılaşmadık...neyse ben diyom emzirrim falan...anam baktım burcu bana bi fırça çekti neye uğradığımı şaşırdım...napalım biz istemezmiyiz emzirmeyi burda atıp tutuyon falan diye...yanlış anlaşıldığımamı üzülüym canım sıkıldığınamı...sonra bende burcuya dedim ben sanamı diyorum...niye üstüne alınıyon falan diye...işte biraz atıştık diyelim...

neyse sonra dedim kendi kendime bu ne ya dedim aman hiçte girmem..kafamı niye bozuym...sonra duramadım alıştım çünkü girdim neyse...burcu bakıyorum herkese alıntı yapıyo bana yapmıyo..hiç cvp yazmıyo...aaa bozuldum iyimi..bende küslüğü sevmem uzatamam yani..sürekli bulunduğum bir ortamda hiç sevmem...olmaz böyle ya...kendinin yazdığına alıntı yaptım cvp verdim..zeytindalı uzattım..baktım ondan sonra burcu da bana yazıyo..konuştuk gitti....valla iyi oldu...

şimdi derseniz burcuyu seviyomusun...çokkkk seviyorum...yıllardır tanıdığım biri gibi...hemen yokluğunu hissediyorum burda...görünce seviniyorumopuyorumnanaktan...

kız bunu niye yazdın deme sen yazınca geldi aklımaŞeniz

yaa ben bilg başından 5 dk kalkayım, siteye girmek için kullanıcı adı ve şifre isrtiyor. niye böyle oldu yaaa???

kahvaltı yapalım biz. geliriz inş.

:roflol: :roflol: :roflol:

Ay Sibel hatırlıyorum hayal meyal. Aklımda Burcunun yazdıkları kalmış. Ondan sonra ben de hep çekinerek yazmıştım süt olaylarını kaydirigubbakcemile3

ya sibelcim hic sorma. cocuklu cok arkadaşım yok. olanlarında tam o saatler uyku saatleri. gün ortası. o yüzden gelemediler. bende cok kasmadım cünkü cocuklar olsaydı ben bir hafta işe gelemezdim herhalde. böyle sakin iyi oldu. Dogum gününde artık Doruk un arkadaşlarını cağırırız insallah.

mydarling benim facebookumda varmısın canım yaaa. ben isimleri hep karıştırıyorum. ismini yazarmısın varsan eger.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…