2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

yaa ben bilg başından 5 dk kalkayım, siteye girmek için kullanıcı adı ve şifre isrtiyor. niye böyle oldu yaaa???

kahvaltı yapalım biz. geliriz inş.

afiyet olsun canım
bende ütü yapıyorum bir yandan da buraya bakıyorum, aklım kalıyor işte ne yapayım
eli işte gözü oynaşta kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3

Kızlar yeni bir tarif vericem istermisiniz
isteriz isterizsositososito
günaydınlarr... opuyorumnanaktan

8. AYIMIZ KUTLU OLSUNNNN.
nice 8 lere canım...
Ay Sibel hatırlıyorum hayal meyal. Aklımda Burcunun yazdıkları kalmış. Ondan sonra ben de hep çekinerek yazmıştım süt olaylarını kaydirigubbakcemile3

bende bende..nebiliym yanlış anlaşılma işte...hassas olaylar bunlar...

serap senin tarifi yaptım dün çok güzel oldu...sonradan muzda ekledim...
bugünde havuçlu denicem...

burak iştahsız malum ama bibibabbab bibibabbab bibibabbab biiiiiiiiiii yaptım güldü...babasıda ağzına tepti...bi kase yedi...farkında olmadan sıpakaydirigubbakcemile3

8. aylar kutlu olsun..daha nice aylara,yaşlara

kızlar burak artık tutunup kanepeye çıkabiliyo..aaa hiç durmadı haftasonu.. kıpır kıpır..emeklerken yakalıcam seni diye arkasından koştruyorum, güle güle nasıl hızlı hızlı kaçıyo..sıpam benim.

bu arada hastalığı ilaç içirememize rağmen geçti. inş tekrarlamaz..ilaçı sırf içsin diye herşeye katıp denedim ama imkanı yok içmedi.. sonra da herşeyde ilaç var sandı galiba, doğru düzgün yemek yemiyor şimdi.. o kadar özene özene uğraştım, muhallebi yaptım, çorba yaptım vs. hiç birini yemiyor cocuk...hep çöpe gitti..

kızlar bir de ben haftasonunda burak'a danino verdim, ilk defa. çok sevdi..büyümesinde faydalı mı zararlı mı bilmiyorum ki, acaba vermeye devam etsem mi? zaten hali hazırda burak yoğurdu seviyor..gerek de yok aslında ama böyle abur cuburlara da geçecek eninde sonunda..

Ayy süper Zeynep...Seldadan da alabilsek keşke toplu fotoyu.
Ben yine yokum burda Zeynep6672.cim. Valla doğal sansür uygulamış bu kızlar bana :)))))

isteriz isterizsositososito

nice 8 lere canım...

Bende bende..nebiliym yanlış anlaşılma işte...hassas olaylar bunlar...

meyveli irmikli tarifi çok sevdik biz serap teyzesi sağol canım.... Tabikide başka tariflerde isteriz cokacimcoook

afiyet olsun canım benim benim kızda çok sevdii

inş.tekrarlamaz hülyacım geçmiş olsun canım
aferin ahmet buraka demek bide kaçıyor afacan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…