yaa ben bilg başından 5 dk kalkayım, siteye girmek için kullanıcı adı ve şifre isrtiyor. niye böyle oldu yaaa???
kahvaltı yapalım biz. geliriz inş.
burcu ctesi benmle ilgili bişeyler yazmışsın kız...baya güldüm...
olayı anlatıym...
ben utkuyu 2ay emzirdm...baktım burak ta emiyo..hoşuma giderek işte burda yazıyorum..emiziricem sütüm var falan diye...ama burcu yu da tanımıyorum...ben doğum sırası girmştim topiğe sanırım onda sende izinliydin hiç karşılaşmadık...neyse ben diyom emzirrim falan...anam baktım burcu bana bi fırça çekti neye uğradığımı şaşırdım...napalım biz istemezmiyiz emzirmeyi burda atıp tutuyon falan diye...yanlış anlaşıldığımamı üzülüym canım sıkıldığınamı...sonra bende burcuya dedim ben sanamı diyorum...niye üstüne alınıyon falan diye...işte biraz atıştık diyelim...
neyse sonra dedim kendi kendime bu ne ya dedim aman hiçte girmem..kafamı niye bozuym...sonra duramadım alıştım çünkü girdim neyse...burcu bakıyorum herkese alıntı yapıyo bana yapmıyo..hiç cvp yazmıyo...aaa bozuldum iyimi..bende küslüğü sevmem uzatamam yani..sürekli bulunduğum bir ortamda hiç sevmem...olmaz böyle ya...kendinin yazdığına alıntı yaptım cvp verdim..zeytindalı uzattım..baktım ondan sonra burcu da bana yazıyo..konuştuk gitti....valla iyi oldu...
şimdi derseniz burcuyu seviyomusun...çokkkk seviyorum...yıllardır tanıdığım biri gibi...hemen yokluğunu hissediyorum burda...görünce seviniyorumopuyorumnanaktan...
kız bunu niye yazdın deme sen yazınca geldi aklımaŞeniz
isteriz isterizsositosositoKızlar yeni bir tarif vericem istermisiniz
nice 8 lere canım...günaydınlarr... opuyorumnanaktan
8. AYIMIZ KUTLU OLSUNNNN.
Ay Sibel hatırlıyorum hayal meyal. Aklımda Burcunun yazdıkları kalmış. Ondan sonra ben de hep çekinerek yazmıştım süt olaylarını kaydirigubbakcemile3
Kızlar yeni bir tarif vericem istermisiniz
afiyet olsun canım..bende yapayım burak uyuyoken hazır..
nice 8 aylara inşallahhhh :asigim:
Miray sultanın 8.ayı kutlu olsun hihoyyyt
isteriz isterizsositososito
nice 8 lere canım...
Bende bende..nebiliym yanlış anlaşılma işte...hassas olaylar bunlar...
serap senin tarifi yaptım dün çok güzel oldu...sonradan muzda ekledim...
Bugünde havuçlu denicem...
Canım muzluda güzel oluyo içine cevizde koyabilirsin afiyet olsun
burak iştahsız malum ama bibibabbab bibibabbab bibibabbab biiiiiiiiiii yaptım güldü...babasıda ağzına tepti...bi kase yedi...farkında olmadan sıpakaydirigubbakcemile3
meyveli irmikli tarifi çok sevdik biz serap teyzesi sağol canım.... Tabikide başka tariflerde isteriz cokacimcoook
8. aylar kutlu olsun..daha nice aylara,yaşlara
kızlar burak artık tutunup kanepeye çıkabiliyo..aaa hiç durmadı haftasonu.. kıpır kıpır..emeklerken yakalıcam seni diye arkasından koştruyorum, güle güle nasıl hızlı hızlı kaçıyo..sıpam benim.
bu arada hastalığı ilaç içirememize rağmen geçti. inş tekrarlamaz..ilaçı sırf içsin diye herşeye katıp denedim ama imkanı yok içmedi.. sonra da herşeyde ilaç var sandı galiba, doğru düzgün yemek yemiyor şimdi.. o kadar özene özene uğraştım, muhallebi yaptım, çorba yaptım vs. hiç birini yemiyor cocuk...hep çöpe gitti..
kızlar bir de ben haftasonunda burak'a danino verdim, ilk defa. çok sevdi..büyümesinde faydalı mı zararlı mı bilmiyorum ki, acaba vermeye devam etsem mi? zaten hali hazırda burak yoğurdu seviyor..gerek de yok aslında ama böyle abur cuburlara da geçecek eninde sonunda..
Ah be kızım anan sapık değil baban sapık değil kime çektin ki sen böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?