2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bu arada gözümden kaçmadı yaniii
Burakçım artık tutunup kalkmalara başlamış. Afferin ona...
Hastalığıda geçmiş.
Maşallahhh

maşallah oğlumun adaşına...kız dikkat et artık yatağından tutunup aşşağı bakar düşer haaa...
ben artık onu düşünüyorum naparız diye...yerde yatırrım herhal düşer müşer diye....

danino verme kız bence..nebiliym sevmiyom ben...yoğurdu seviyosa madem sade ver meyveli ver evde yapıp...bence verme derim ben..yinede sen bilirsin...

ayy valla esranın saçlarını ellemek istiyor ekrandan bide sinirlendi alamıyor diye cadısempatiksalakcinni

selam canlarım doruğun diş buğdayı resimleri zeynepçim senin eklediğin resimlerin hepsi süper....bayıldım

aras dün akşam 2 saat ağladı bende çok ağladım kucaktan inmedi ilk defa yaptı ağrı kesici verdim accıık uyudu kendine geldi yavrum...
bide kızlar aras geceleri saat 4 te başlıyo gözü kapalı mızırdanmaya aaaa aaaaa eeeee eee bağırıyo sabaha kadar hiç çekilmiyo ya sizinkilerden de yapn varmı

resimlere baktım cok güzellelr yaaaa.... tam yuva gibi olmuş. Doruk ta olsaydı bi köşede Yigitle uslu uslu oynarlardı sanırım. bu kızlar cok fena.... ama 1.5 yaştan sonra tersi olacak duyduklarıma göre.

AY MAŞALLAH YA ÇOOOOK TATLILAR

analarına da maşallah dünürümü göremesem de
Esracım Berkinle bu konuda da benzeşiyonuz o da herkesi yemeye çalışıyo sizi bir araya getirmek tehlikeli olabilirsempatiksalakcinni

canım biryeri ağrıyodur bence...yada diş çıkarıyodur...burak ta öyleydi dişi çıkarken sabaha kadar uyumazdı..

:roflol::roflol::roflol:

hepsi çok güzel yaaa....
ayyy ipek esra sana napıyo öyle kuzum...
yiyo beni sibel teyze gel kurtar sempatiksalakcinni
ooo 6 ay sonra esrayla ipek kanka olacak bence. bu resim onu gösteriyor.
belli mi olur di mi ama opuyorumnanaktan
keltoş kendi saçı yok ya:roflol:
ay alemsin selma koptum yalnız kaydirigubbakcemile3
resimlere baktım cok güzellelr yaaaa.... tam yuva gibi olmuş. Doruk ta olsaydı bi köşede Yigitle uslu uslu oynarlardı sanırım. bu kızlar cok fena.... ama 1.5 yaştan sonra tersi olacak duyduklarıma göre.
evet 1-2 yaşına kadar kızlar cazgır erkekler sakin oluyolar
sonra tam tersi sempatiksalakcinni
bence tama ikisi birbiri için yaratılmış işte :roflol:

dişi çıkıyordur belki canım...
bazen yapıyor ipekte öyle
uyku sersemi insan zor dayanıyor wallahi bilmiyorumkismile

evet ya ilk dişleri çıkarkende olmuştu evet zeynep ya hiç çekilmiyuo hemde canım ya

bende istanbulda oturmak istiyorum

Burağım sana da maşallah yakında tutunmadan kalkacak
amaniin asıl iş şimdi balıyo çok dikkat etmek lazım

haftasonu tosbağam koltuktan düştü
ben mutfaktayım onlar içerde yanıma gelip gidiyo sürekli uyardım bak o koyduğun yastığın üstüne tırmanıyor düşecek koş git diye
yok artık falan dedi bana gitti yanına
sonra daha adam kapıdan çıkarken bir çığlık amaniin aklım çıktı nasıl ağlıyor
göremedik te nasıl düştüğünü içini çeke çeke ağladı yavrum
neyse susturduk bi şekilde kociş te döndü bana ne kadar şom ağızlısın dedi:1shok:klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…