Ah be kızım anan sapık değil baban sapık değil kime çektin ki sen böyle
ama o malum resmi ayrıca buraya eklemeden geçemeyeceğim
dikkatttttt!!!!!!!!!!!!
+18 :roflol:
ESRA'NIN İPEĞE saldırdığı an delikafadulden
Uploaded with ImageShack.us
8. aylar kutlu olsun..daha nice aylara,yaşlara
kızlar burak artık tutunup kanepeye çıkabiliyo..aaa hiç durmadı haftasonu.. kıpır kıpır..emeklerken yakalıcam seni diye arkasından koştruyorum, güle güle nasıl hızlı hızlı kaçıyo..sıpam benim.
bu arada hastalığı ilaç içirememize rağmen geçti. inş tekrarlamaz..ilaçı sırf içsin diye herşeye katıp denedim ama imkanı yok içmedi.. sonra da herşeyde ilaç var sandı galiba, doğru düzgün yemek yemiyor şimdi.. o kadar özene özene uğraştım, muhallebi yaptım, çorba yaptım vs. hiç birini yemiyor cocuk...hep çöpe gitti..
kızlar bir de ben haftasonunda burak'a danino verdim, ilk defa. çok sevdi..büyümesinde faydalı mı zararlı mı bilmiyorum ki, acaba vermeye devam etsem mi? zaten hali hazırda burak yoğurdu seviyor..gerek de yok aslında ama böyle abur cuburlara da geçecek eninde sonunda..
allahım ya şunlara bak
zeynoyla bakıyorum fotolara del delll deyip duruyor benim kızda çok cadıdır valla
aras dün akşam 2 saat ağladı bende çok ağladım kucaktan inmedi ilk defa yaptı ağrı kesici verdim accıık uyudu kendine geldi yavrum...
bide kızlar aras geceleri saat 4 te başlıyo gözü kapalı mızırdanmaya aaaa aaaaa eeeee eee bağırıyo sabaha kadar hiç çekilmiyo ya sizinkilerden de yapn varmı
AY MAŞALLAH YA ÇOOOOK TATLILAR
analarına da maşallah dünürümü göremesem de
Esracım Berkinle bu konuda da benzeşiyonuz o da herkesi yemeye çalışıyo sizi bir araya getirmek tehlikeli olabilirsempatiksalakcinni
yiyo beni sibel teyze gel kurtar sempatiksalakcinnihepsi çok güzel yaaa....
ayyy ipek esra sana napıyo öyle kuzum...
belli mi olur di mi ama opuyorumnanaktanooo 6 ay sonra esrayla ipek kanka olacak bence. bu resim onu gösteriyor.
ay alemsin selma koptum yalnız kaydirigubbakcemile3keltoş kendi saçı yok ya:roflol:
evet 1-2 yaşına kadar kızlar cazgır erkekler sakin oluyolarresimlere baktım cok güzellelr yaaaa.... tam yuva gibi olmuş. Doruk ta olsaydı bi köşede Yigitle uslu uslu oynarlardı sanırım. bu kızlar cok fena.... ama 1.5 yaştan sonra tersi olacak duyduklarıma göre.
bence tama ikisi birbiri için yaratılmış işte :roflol:AY MAŞALLAH YA ÇOOOOK TATLILAR
analarına da maşallah dünürümü göremesem de
Esracım Berkinle bu konuda da benzeşiyonuz o da herkesi yemeye çalışıyo sizi bir araya getirmek tehlikeli olabilirsempatiksalakcinni
aras dün akşam 2 saat ağladı bende çok ağladım kucaktan inmedi ilk defa yaptı ağrı kesici verdim accıık uyudu kendine geldi yavrum...
bide kızlar aras geceleri saat 4 te başlıyo gözü kapalı mızırdanmaya aaaa aaaaa eeeee eee bağırıyo sabaha kadar hiç çekilmiyo ya sizinkilerden de yapn varmı
evet ya ilk dişleri çıkarkende olmuştu evet zeynep ya hiç çekilmiyuo hemde canım ya
bende istanbulda oturmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?