Burağım sana da maşallah yakında tutunmadan kalkacak
amaniin asıl iş şimdi balıyo çok dikkat etmek lazım
haftasonu tosbağam koltuktan düştü
ben mutfaktayım onlar içerde yanıma gelip gidiyo sürekli uyardım bak o koyduğun yastığın üstüne tırmanıyor düşecek koş git diye
yok artık falan dedi bana gitti yanına
sonra daha adam kapıdan çıkarken bir çığlık amaniin aklım çıktı nasıl ağlıyor
göremedik te nasıl düştüğünü içini çeke çeke ağladı yavrum
neyse susturduk bi şekilde kociş te döndü bana ne kadar şom ağızlısın dedi:1shok:klava:
geçmiş olsun canım ya...Burağım sana da maşallah yakında tutunmadan kalkacak
ben mutfaktayım onlar içerde yanıma gelip gidiyo sürekli uyardım bak o koyduğun yastığın üstüne tırmanıyor düşecek koş git diye
neyse susturduk bi şekilde kociş te döndü bana ne kadar şom ağızlısın dedi:1shok:klava:
gerçekten de harika olurdu ya ahhh keşkem keşkem bayanssulusmileayyy kızlar valla bir araya gelebilsek ne güzel olurdu ya...cümbüş gibi...çocuklara da iyi gelirdi bizlerede valla..çok özendim inanınki...
evet ya ilk dişleri çıkarkende olmuştu evet zeynep ya hiç çekilmiyuo hemde canım ya
bende istanbulda oturmak istiyorum
kızlar ben biraz işlerime bakıym geliym.....
8. aylar kutlu olsun..daha nice aylara,yaşlara
kızlar burak artık tutunup kanepeye çıkabiliyo..aaa hiç durmadı haftasonu.. kıpır kıpır..emeklerken yakalıcam seni diye arkasından koştruyorum, güle güle nasıl hızlı hızlı kaçıyo..sıpam benim.
bu arada hastalığı ilaç içirememize rağmen geçti. inş tekrarlamaz..ilaçı sırf içsin diye herşeye katıp denedim ama imkanı yok içmedi.. sonra da herşeyde ilaç var sandı galiba, doğru düzgün yemek yemiyor şimdi.. o kadar özene özene uğraştım, muhallebi yaptım, çorba yaptım vs. hiç birini yemiyor cocuk...hep çöpe gitti..
kızlar bir de ben haftasonunda burak'a danino verdim, ilk defa. çok sevdi..büyümesinde faydalı mı zararlı mı bilmiyorum ki, acaba vermeye devam etsem mi? zaten hali hazırda burak yoğurdu seviyor..gerek de yok aslında ama böyle abur cuburlara da geçecek eninde sonunda..
ama o malum resmi ayrıca buraya eklemeden geçemeyeceğim
dikkatttttt!!!!!!!!!!!!
+18 :roflol:
ESRA'NIN İPEĞE saldırdığı an delikafadulden
Uploaded with ImageShack.us
maşallah oğlumun adaşına...kız dikkat et artık yatağından tutunup aşşağı bakar düşer haaa...
ben artık onu düşünüyorum naparız diye...yerde yatırrım herhal düşer müşer diye....
danino verme kız bence..nebiliym sevmiyom ben...yoğurdu seviyosa madem sade ver meyveli ver evde yapıp...bence verme derim ben..yinede sen bilirsin...
AY MAŞALLAH YA ÇOOOOK TATLILAR
analarına da maşallah dünürümü göremesem de
Esracım Berkinle bu konuda da benzeşiyonuz o da herkesi yemeye çalışıyo sizi bir araya getirmek tehlikeli olabilirsempatiksalakcinni
sağolun kızlar.. valla hem suçlu hem güçlü cinsinden sopalıkklava:
ben Serabın verdiği irmikliyi de yaptım benim tosbağaa yemedi:sinifsinif:
dün de ona tavukla patates yemek gibi yaptım çok ta lezzetliydi onu da yemedi:sinifsinif:
yarısını getirdim anneme dedim bugün öğlen açken bi dene bakalım
3 gündür meyveyle yoğurttan başka bişey yemedi ya
cuma akşamı çorba yememek için savaş verdi kafasını çeviriyo elime vuruyo
cumartesi tam ben ona bişeyler yedireyim diye hazırlarken çoook uykuusu geldi bi uyudu kalkmadı da
pazar da dışarı çıkınca gündüz uykusu bozuldu akşam da yatmak istemiyo ama gözler kıpkırmızı ovup duruyo ama böyleyken de ne meme emiyo ne bişey yiyo 9 da zorla yatırdım artık
bari annem yedirsin gündüzleri aç kalınca yer herhalde
bi yemek yedirmeyi beceremedim gitti:çok üzgünüm:
aras dün akşam 2 saat ağladı bende çok ağladım kucaktan inmedi ilk defa yaptı ağrı kesici verdim accıık uyudu kendine geldi yavrum...
bide kızlar aras geceleri saat 4 te başlıyo gözü kapalı mızırdanmaya aaaa aaaaa eeeee eee bağırıyo sabaha kadar hiç çekilmiyo ya sizinkilerden de yapn varmı
aras dün akşam 2 saat ağladı bende çok ağladım kucaktan inmedi ilk defa yaptı ağrı kesici verdim accıık uyudu kendine geldi yavrum...
bide kızlar aras geceleri saat 4 te başlıyo gözü kapalı mızırdanmaya aaaa aaaaa eeeee eee bağırıyo sabaha kadar hiç çekilmiyo ya sizinkilerden de yapn varmı
miraycım 8. ayın kutlu olsun teyzem
burak paşayada kocaman aferin
serapcım tamam açtım albumu sanada bakabilirsin kaydirigubbakcemile3
miray da kaç gecedir inleye inleye uyuyor. çok uyanıyor ve de.
Iştahı da kaçtı. Yemek görünce kafasını çeviriyor. Zorlamak da istemiyorum. Bu ara memeden başka bişey istemiyor. üfff dişle alakalı bi gelişme de yok ki ondandır diyeyim. Bilemiyorumm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?