2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

ayyy kızlar valla bir araya gelebilsek ne güzel olurdu ya...cümbüş gibi...çocuklara da iyi gelirdi bizlerede valla..çok özendim inanınki...

oy oy oy berkin düştünmü sen..neyse yaşın küçük unutursun...

eşine bak suçu nasıl atmış üstünden valla korkulur bunlardanklava:

geçmiş olsun canım ya...
kendi hatasını kabul etmiyor da sana şom ağızlı mı diyor klava:
ayyy kızlar valla bir araya gelebilsek ne güzel olurdu ya...cümbüş gibi...çocuklara da iyi gelirdi bizlerede valla..çok özendim inanınki...
gerçekten de harika olurdu ya ahhh keşkem keşkem bayanssulusmile

evet ya ilk dişleri çıkarkende olmuştu evet zeynep ya hiç çekilmiyuo hemde canım ya

bende istanbulda oturmak istiyorum

kulakları ağrımış olabilir canım belkide dişlerdendir kıyamam kuzuma....
gel fatoşcum bekleriz ayşegülü kandıramadık bari sen gel sempatiksalakcinni

kıyamam tosbişime geçmiş olsun serapcım ....

sağolun kızlar.. valla hem suçlu hem güçlü cinsinden sopalıkklava:

ben Serabın verdiği irmikliyi de yaptım benim tosbağaa yemedi:sinifsinif:
dün de ona tavukla patates yemek gibi yaptım çok ta lezzetliydi onu da yemedi:sinifsinif:
yarısını getirdim anneme dedim bugün öğlen açken bi dene bakalım

3 gündür meyveyle yoğurttan başka bişey yemedi ya
cuma akşamı çorba yememek için savaş verdi kafasını çeviriyo elime vuruyo
cumartesi tam ben ona bişeyler yedireyim diye hazırlarken çoook uykuusu geldi bi uyudu kalkmadı da
pazar da dışarı çıkınca gündüz uykusu bozuldu akşam da yatmak istemiyo ama gözler kıpkırmızı ovup duruyo ama böyleyken de ne meme emiyo ne bişey yiyo 9 da zorla yatırdım artık
bari annem yedirsin gündüzleri aç kalınca yer herhalde
bi yemek yedirmeyi beceremedim gitti:çok üzgünüm:

vay vay vay.
maşallah yaaa.
söyleyecek bişey bulamıyorum.

amin güzelim sağol.
danino mu??? boşver yqaaa. ne kadar doğal beslenirse o kadar iyi. geç öğrensin öğrenecekse onları. (bence)

ama o malum resmi ayrıca buraya eklemeden geçemeyeceğim

dikkatttttt!!!!!!!!!!!!
+18 :roflol:

ESRA'NIN İPEĞE saldırdığı an delikafadulden

Uploaded with ImageShack.us

offff Esra'ya bak sennn. cadıı.

srpp bizde aynıyız. yemiyor cocuk herşeyi cöpe atıyorum. bide sinirim bozuluyor. ama emmeye gelince ver bütün gün emsin. gecicek herhalde ne bilim. bide bütürlü şeyler yediremiyorum hemen ögürüyor. sinir oluyorum resmen.

yatağını alçattık canım, park yataktı, ilk seviyesine aldım..oradan da dikiliyo zaten..aman Allah korusun..

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

analarına naz yapıyolar ya,aynı ben de uğraştım olmuyor..geçmiş olsun bu arada..eşin de süpermiş yani akannehir

canım diştendir 6yada klak ağrıı falandır.bizde dün akşama kadar ağladık.bide istanbuka gitmiştik gezmeye.dışarda olunca bişeyde yapamadık.bursaya dnene kadar ağladı nerdeyse.çığlık çığlığa hemde.dişleri beyazdı zaten.tamamen ondanmış.bugün patladılar ve rahatladı kuzucum.inşallah hemen atlatı4r canım senin kuzunda...

bi tane de bende var ondan. geceleri huzursuz kaç gündür.
geçmiş olsun cnm.

miraycım 8. ayın kutlu olsun teyzem
burak paşayada kocaman aferin

teşekkür ederiz teyzoşş. opuyorumnanaktan

geçmiş olsun tosbikimie.
amaniin senin kocişde yanii alemmiş heee. hem dikkat etmiyo hem de sana şom ağızlı diyor. allah allahhh klava:

kızlar ben biraz işlerime bakıym geliym.....

kolay gelsin cnm.

Miray da kaç gecedir inleye inleye uyuyor. çok uyanıyor ve de.
iştahı da kaçtı. yemek görünce kafasını çeviriyor. zorlamak da istemiyorum. bu ara memeden başka bişey istemiyor. üfff dişle alakalı bi gelişme de yok ki ondandır diyeyim. bilemiyorumm.

serapcım tamam açtım albumu sanada bakabilirsin kaydirigubbakcemile3

sağol canım bakıcam birazdan teşekkürler

aynen ya derinde geceleri çok uyanıyo anni memmiii diye acaba niye karnıda tok aslında

kızlar size bi soru
dün akşam söylemesi ayıp balık yaptık evde (hamsi)
ipeğe akşam üstü yoğurt yedirdiğim için balık veremedim,ona ayırdım azcık,piştikten sonra dolaba attım. bozulmamıştır yani.
şimdi onu çıkarıp teflonda azcık ısıtıp didikleyip yedirsem mi? nasıl olur? yada çorba yapılır mı onla?

Esrayla ipeğe bayıldım kız o ne poz öyle bider derin olsaydı orda düşünemiyorum esmaya sorun bak nerler yapıyo emir kaana bu kızlar tam cazgır valla
sütümü sağdım geldim tarifi vericem şimdi
srpp yemedimi berkincik aaa benim kız bayıldı e herkes bir olmuyo tabi desene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…