kızlar size bi soru
dün akşam söylemesi ayıp balık yaptık evde (hamsi)
ipeğe akşam üstü yoğurt yedirdiğim için balık veremedim,ona ayırdım azcık,piştikten sonra dolaba attım. Bozulmamıştır yani.
şimdi onu çıkarıp teflonda azcık ısıtıp didikleyip yedirsem mi? Nasıl olur? Yada çorba yapılır mı onla?
evet yaaaEsrayla ipeğe bayıldım kız o ne poz öyle bider derin olsaydı orda düşünemiyorum esmaya sorun bak nerler yapıyo emir kaana bu kızlar tam cazgır valla
sütümü sağdım geldim tarifi vericem şimdi
srpp yemedimi berkincik aaa benim kız bayıldı e herkes bir olmuyo tabi desene
hım... evet balığın tadını alması daha iyi haklısın. ama onla doymaz hanfendi,ardından da azcık meyve yada havuç püresi yedireyim.çorbada yapılır ama bence birebir ver balığın tadını alsın ısıtıp yedir en güzeli
zeynepcim balık bayat olursa yogurt ve sütle sorun oluyormuş. dün aksamda versen bisey olmazdı. ama şimdide teflonda azcık ısıt didikle ver hapur hupur yer. corbayla ugrasma. hem balığı oyle yemeği ögrensin. ama kılcığına dikkat et aman...
aa bi de zeynep olsaydı o zaman,ortalık iyice curcuna olurdu :) esra ipeğe, zeynep esraya :))))
Kızlar dün derine ne yapsam dedim hem nette gördüm birazda bişiler ekledim kendimden güzelde oldu
1 elma
yarım çay bardağı çekirdeksiz kuru üzüm
1 çorba kaşığı pirinç yada irmik ben ikisinide koydum
1,5 bardak su
üzümleri iyice yıkayıp temizleyin
elmalarda soyulup küçük küçük doğrayın,bir tencereye kuru üzüm elma ve suyu koyun, ayıklanmış yıkanmış pirinç ve irmiğide ekleyin ,pirinçler yumuşayana kadar 15-20 dk orta hareretli ateşte pişirin sonra blenderdan geçirin hatta ben tarçın ,ve ceviz ekledim tarçın kan yapıyoya hemde yakışıyo benim kızım şekerli sevdiği için birazcık şekerde attım güzelde oldu valla
inşallah yer kuzucuklar
Merhaba kızlar dün taşındık,kayınvlidemin yan binasına:sinifsinif:Hayat çok garip insanın başına neler geliyor bi gün kayınvalidenin aynı mahallesinde oturcaksın deseler hayatta inanmazdımkaydirigubbakcemile3
Annem,arkadaşlar filan epey yardım ettiler baya bi yerleştim sayılır.Tabi bende bittim bu aradamafoldumben
Şimdide onlardayımkafamçokkarıştıkahvaltı yapıcızz
hemen buluşma resimlerine bakıcam sabırsızlanıyorum ve de çok kıskanıyorumlülülülülülü
hımmm aldım tarifi canım denicem...
Bende bzim kız 2-3 gündür hafiften kabız diye kayısı püreledim dün. Malum kayısının mevsimi geçti,kuru kayısıları aldım,1 saat kadar suda beklettim,yumuşadıktan sonra küçük küçük böldüm,suda haşladım,az da irmik attım içine.
Sonra çektim blendırdan aynı kavanoz maması gibi oldu
afiyetle yedi
akşamda kakasını yaptı kaydirigubbakcemile3
sağol canım bakıcam birazdan teşekkürler
aynen ya derinde geceleri çok uyanıyo anni memmiii diye acaba niye karnıda tok aslında
kızlar size bi soru
dün akşam söylemesi ayıp balık yaptık evde (hamsi)
ipeğe akşam üstü yoğurt yedirdiğim için balık veremedim,ona ayırdım azcık,piştikten sonra dolaba attım. bozulmamıştır yani.
şimdi onu çıkarıp teflonda azcık ısıtıp didikleyip yedirsem mi? nasıl olur? yada çorba yapılır mı onla?
balık tazeydi ama yinede vermedim bişey olur falan diye.
uyansında didikleyip yedireyim madem
anasi gibi hamsici olsun oda
bide dün somon aldım 3 parçaya bölüp buzluğa attım
onuda yapıcam hafta sonuna doğru falan. o daha rahat kılçık falan yok böyle uğraştırmaz adamı
Merhaba kızlar dün taşındık,kayınvlidemin yan binasına:sinifsinif:Hayat çok garip insanın başına neler geliyor bi gün kayınvalidenin aynı mahallesinde oturcaksın deseler hayatta inanmazdımkaydirigubbakcemile3
Annem,arkadaşlar filan epey yardım ettiler baya bi yerleştim sayılır.Tabi bende bittim bu aradamafoldumben
Şimdide onlardayımkafamçokkarıştıkahvaltı yapıcızz
hemen buluşma resimlerine bakıcam sabırsızlanıyorum ve de çok kıskanıyorumlülülülülülü
hımmm aldım tarifi canım denicem...
bende bzim kız 2-3 gündür hafiften kabız diye kayısı püreledim dün. malum kayısının mevsimi geçti,kuru kayısıları aldım,1 saat kadar suda beklettim,yumuşadıktan sonra küçük küçük böldüm,suda haşladım,az da irmik attım içine.
sonra çektim blendırdan aynı kavanoz maması gibi oldu
afiyetle yedi
akşamda kakasını yaptı kaydirigubbakcemile3
kızlar bir soruda benden size. Süt sagma makinamı evde unutmuşum. Bugün saat 18 e kadar sağmasam sizce sütüm azalırmı? Neyapmalıyım ben şimdi?
serap teşekkür tarif için deneyelim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?