2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bir soruda benden size. süt sagma makinamı evde unutmuşum. bugün saat 18 e kadar sağmasam sizce sütüm azalırmı? neyapmalıyım ben şimdi?

azalmaz da göğsün şişer rahatsız olursun. serabın dediği gibi ya bi tarakla yukardan aşşağı tara, ya da masaj yap,ovala çok rahatsız olursan elle sağmaya çalış.

seerapcım aldım tarifi.eline sağlık..

Derin nasıl alıştı mı anneanneyle kalmaya..?

inşallah yer canım güzel oluyo tadıda
valla alıştı gibi hülyacım ama akşamları beni görünce deliriyor resmen ellerimi zor yıkıyorum hemen başlıyo memme memmeeee çok tatlı oluyolar yaa

ipek yemedi balığı...
Bende az havuç rendeledim,az da arpa şehriye attım içine çorba yapıyorum,bari öyle yesin...

Hülyacım hayır olsun rüyan,sabah niyetine...

aa beğenmedi tadını herhalde ilk defamı veriyosun belki çorba şeklini yer

yemekteydim ben. teşekkürler kızlar cevaplar için. tarak olayını bilmiyordum. birazdan gidip denim banyoda.

oy çok geçmiş olsun berkin paşama..kıyamam

Sağol Fatoş teyzesi Allah korusun tüm çocuklarımızı

Srpp geçmiş olsun canım derinde düştü cumartesi günü

ay o da mı kıyamam size de geçmiş olsun

kızlar bir soruda benden size. süt sagma makinamı evde unutmuşum. bugün saat 18 e kadar sağmasam sizce sütüm azalırmı? neyapmalıyım ben şimdi?

bir günden bişey olmaz ya tabi.. bi göğüslerin rahatsız olur herhalde..
elle sağsan dicem ama nasıl olur bilmem

Herkes gitmiş huhuhhh

herkes gitmiş bel geldim:ecrin_bebek:

bugün güneş var burda. bu havayı bulmuşken banyo yaptırdım mirayı. çok uykusu olmasıa rağmen zorla uyudu ama. değişik bi ağıt stili: anlamadım gitti.

yemeğimi yapıp ortalık toparlayayım ben de. ütüyü sallıyorum yine: hiç yapasım yok. zaten ayvayı yedim bundan böyle: uzun kollu beyaz gömlek giyer eşim artık. hem de her gün yenisini. offff off:sinifsinif:

utkuyu aldım geldim..yemekledim ikisinide oturdum şimdi.....

utkunun arkaşının annesi hastaneye gitmşti oda burda oynuyolar...

bende buralardayımzemuszemus

öfff işin zor..niye beyaz özellikle işinden dolayı falanmı seviyo diyemi...
benmki kazak giyer işim kolay kışın...tabi gömlekte giyerde kazak daha çok:sm_cool:

akşama ne yemek var bayanlar.......

ben taze barbunya almıştım pazardan onu yapcam.....

aa beğenmedi tadını herhalde ilk defamı veriyosun belki çorba şeklini yer
hamsiyi ilk kez veriyorum canım evet... uskumru vermiştim daha önce.
bizimkide kışları genelde gömlek giyer.
işimiz iş desene bu sene :sinifsinif:

bizimki balık çorbasını içti,üzerine de elma püresi yedi,20 cc de su içti şimdi emekliyor yerde opuyorumnanaktan

halı dışında kalan parkelere hep battaniye serdim ya gidip gelip orda kafasını gözünü çarpıyor yere,sonra kıyamet kopuyor. emeklemese daha iyiyidi,direk yürümesini tercih ederdim yani :1shok: iyice geliştirdi kendisini 2-3 gündür pıtır pıtır gidiyor ya

bu arada ipeğe bardakla su içirdim,malum artık biberonu almıyor ya.
azcığı üzerine döküldü ama içti valla,böyle böyle alışır heralde,elimdeki bardağa atlıyodu çünkü :)

ayy bende gripmi olcam nedir..boğazlarım ağrıyo...
kollarım tutmuyo resmen...
perşmbeye kına ve cumtesi de düğünümüz var..kuzenim gelin oluyo:gitme:

elimde büyüdü cadı 19 unda daha...acelesi var sanki...
kendinden kaç yaş büyük birini buldu...
evin tek ve biricik kızı..annesgl vermemek içn epey uğraştı ama...
vazcaymadı kız...hayırlısı olur inş...

ben yaklaşık 2 aydır veriyorum bardakla su alışır canım merak etme... bu arada resimler nerde bizim zeynep çok merak ettim koyabildiniz mi?

evde kabak,taze fasülye,bezelye ve tavuk var. birinden birini yapıcam ama daha karar vermedim sempatiksalakcinni

hepside iyi gider valla...

ayy geçende pazara gittm...
varya herşey uçuyooooo.....
bu ne ya dedim...coşmuş millet....

iyiye gitmiyo valla bu halimiz...

hayırlısı olsun canım,Allah mutlu mesut etsin :Saruboceq:
ben yaklaşık 2 aydır veriyorum bardakla su alışır canım merak etme... bu arada resimler nerde bizim zeynep çok merak ettim koyabildiniz mi?
alışcak bakalım napalım biberon almıyor mecbur bardağa kaldık.
bi kaç sayfa geri git kız,hem havvanın ekledikleri orda hemde ben link attım o linkten bakabilirsin.

ne çok düğün oluyor kız sizin orda? inş mutlu olur o kadar çabaya :)

bizim de kışın eşim hep kazak giyer, içine gömlek giyer ama ben sadece yaka ve kol manşetlerini ütülüyorum gömleklerin :) işim kolaylaştı yani benim de :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…