kızlar bir soruda benden size. süt sagma makinamı evde unutmuşum. bugün saat 18 e kadar sağmasam sizce sütüm azalırmı? neyapmalıyım ben şimdi?
seerapcım aldım tarifi.eline sağlık..
Derin nasıl alıştı mı anneanneyle kalmaya..?
ipek yemedi balığı...
Bende az havuç rendeledim,az da arpa şehriye attım içine çorba yapıyorum,bari öyle yesin...
Hülyacım hayır olsun rüyan,sabah niyetine...
yemekteydim ben. Teşekkürler kızlar cevaplar için. Tarak olayını bilmiyordum. Birazdan gidip denim banyoda.
oy çok geçmiş olsun berkin paşama..kıyamam
Srpp geçmiş olsun canım derinde düştü cumartesi günü
kızlar bir soruda benden size. süt sagma makinamı evde unutmuşum. bugün saat 18 e kadar sağmasam sizce sütüm azalırmı? neyapmalıyım ben şimdi?
Herkes gitmiş huhuhhh
bugün güneş var burda. bu havayı bulmuşken banyo yaptırdım mirayı. çok uykusu olmasıa rağmen zorla uyudu ama. değişik bi ağıt stili: anlamadım gitti.
yemeğimi yapıp ortalık toparlayayım ben de. ütüyü sallıyorum yine: hiç yapasım yok. zaten ayvayı yedim bundan böyle: uzun kollu beyaz gömlek giyer eşim artık. hem de her gün yenisini. offff off:sinifsinif:
hamsiyi ilk kez veriyorum canım evet... uskumru vermiştim daha önce.aa beğenmedi tadını herhalde ilk defamı veriyosun belki çorba şeklini yer
bizimkide kışları genelde gömlek giyer.bugün güneş var burda. bu havayı bulmuşken banyo yaptırdım mirayı. çok uykusu olmasıa rağmen zorla uyudu ama. değişik bi ağıt stili: anlamadım gitti.
yemeğimi yapıp ortalık toparlayayım ben de. ütüyü sallıyorum yine: hiç yapasım yok. zaten ayvayı yedim bundan böyle: uzun kollu beyaz gömlek giyer eşim artık. hem de her gün yenisini. offff off:sinifsinif:
akşama ne yemek var bayanlar.......
ben taze barbunya almıştım pazardan onu yapcam.....
evde kabak,taze fasülye,bezelye ve tavuk var. birinden birini yapıcam ama daha karar vermedim sempatiksalakcinni
hayırlısı olsun canım,Allah mutlu mesut etsin :Saruboceq:ayy bende gripmi olcam nedir..boğazlarım ağrıyo...
kollarım tutmuyo resmen...
perşmbeye kına ve cumtesi de düğünümüz var..kuzenim gelin oluyo:gitme:
elimde büyüdü cadı 19 unda daha...acelesi var sanki...
kendinden kaç yaş büyük birini buldu...
evin tek ve biricik kızı..annesgl vermemek içn epey uğraştı ama...
vazcaymadı kız...hayırlısı olur inş...
alışcak bakalım napalım biberon almıyor mecbur bardağa kaldık.ben yaklaşık 2 aydır veriyorum bardakla su alışır canım merak etme... bu arada resimler nerde bizim zeynep çok merak ettim koyabildiniz mi?
hepside iyi gider valla...
ayy geçende pazara gittm...
varya herşey uçuyooooo.....
bu ne ya dedim...coşmuş millet....
iyiye gitmiyo valla bu halimiz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?