2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

fırında tavuklu bezelye mi? kız nerden buluyorsunuz bu tarifleri ilk defa duyuyorum,maşallah hamarat gacı senii yerimseniben

bizim kuzenler çok hülyacım...kızlardan en büyük benm erkeklerdende abim..
senede en az 2 kız 2 erkek gidiyo bizden
nisanda mayısta haziranda 3 kuzenim evlendi...
şimdide bu etti 4..

bu arada ipeğe bardakla su içirdim,malum artık biberonu almıyor ya.
azcığı üzerine döküldü ama içti valla,böyle böyle alışır heralde,elimdeki bardağa atlıyodu çünkü :)

bende alıştırma bardağı bakıyodum netten tam

bizimde öyle yorgan attım bende yuvarlanıyo bu seferde ayağa dikilince hop atıyo kendini yorgan var sanıyo yerde ağlıyo :)))

buldum fırında tavuklu bezelye yapıcam sempatiksalakcinni

valla güzel olur zeynepcim

hava guzelken bende cıkıp bakayım dıyorum ama üşeniyorum bi yandan da
ben biraz uzanayım...heryanım ağrıyo vallamafoldumben
gorusuruz canım

bende kaçıyorum kızlar.
sonra görüşürüz,kuzuları öpün yerime opuyorumnanaktan

ohhhhhhhhh yetiştim.

kızlar evim-ben -kızımve misafirperliğim için söylediklerinize teşekkür ederim ama görmek istediğiniz gibi görmüşsünüz teşekkürler. bende hiç misafir ağarlıyorum diye kasmadım kendimi karşılıklı rahattık yani :)
evimi çok dağıtmışsınız o ayrı tabii :) 2 dk da eski haline geldi sağolsun temizleyip gitmiş kadar toparlanmışlardı.
çok çok güzel bi cumartesi geçirdik havva geç gelip erken kalşkınca pek birşey anlamadı ama yinede olan vakiti güzel değerlendirdik ben bile evim göçmüş gidiyorken oturup çene çaldım hayret ettim kendime.Düzen problemi vardırda bende dağınıklığa gelemem normalde ama bulmuşum arkadaşlarımı meleklerimi başlarım düzene dedim.
Durunun şu resimlerdeki yüzü aklıma geldikçe gülüyorum.önce kendi başladı ağladıı geriside ağlayınca bu seferde niye bunlarda ağlıyor diye bi bakış attı işte koptuğumuz an o andır.bendede 1-2 resim var kardeşim eve gelince arıyacagım yukleyip mail atsın .

offf kızlar utku nun heryeri kabarmış yaaa....
sanki sivrisinek ısırmış gibi vücüdunun heryeri..
yüzünde vardı sadece bi baktım vucüdu dolmuş..
sanırım kızamık olmuş...
burak a geçmese bari..
dr a gitcez birazdan....

Son düzenleme:

ohh buldum resimleri nihayet bide güzel baktım çok güzel çıkmışlar.. benim makinadan niye çekmediysek hayret bana yani...

sende benim gibi kayınvalideye yakın gittin desene
hadi bakalım hayırlısı olsun
çok yorulmasaydın keşke,kelebeğinde yorulur içerde.

güle güle otur cnm. kayınvalidenle aran kötü mü kii?? ben de 5 dk mesafede oturuyorum. zararından çok yararını görüyorum. herşeyime koşuyor sağolsun.

Saolun canlar..
Yok kız kayınvalidemle bi problemim yok çok şükür kızı gibi sever beni,aynen herşeyime koşar o olmasa ben napardım doğum zamanı lahusalığımda filan..Şimdidee bi ona güveniyom valla Allah bin kere razı olsun.Zaten yakın oturuyoduk yürüme 10 dk. mesafeAma yinede ne bilim kaynana mahallesikaydirigubbakcemile3
Mahalle baskısı hissediyorumbilmiyorumkismile

off çok geçmiş olsun belki değildir git gel bakalım doktora ne dicek

geçmiş olsun canım.. alerjik bişey olmasın.. ? dr. git bencede bakalım ne diycek..

hatta nerdeyse Duru ilerde Ceron e ''biliyormusun ben 8 aylıkken senin kakalı bezini yemişim ' diyecekti son anda fartettim... İnşallah gençliklerindede böyle devam ederler.

hee kızıyodum ben sana.

kız havaaa aşkolsun ama .sütüm var sütüm bol emziriyorum denmesi değildi beni rahatsız eden.ben mama takviyesi yapıyorum sütüm malesef azaldı falan diye yazınca Sibelinde sütüm var 6 ay mama-ek besin vermemsizde vermeyin emzirin diyorduuu diyesi tutuyordu daha doğrusu , sankşi ben milleti ek besine mamaya taşvik ediyormuşum gibi bi izlenimle yazıyordu yada bana batıyordu ya lafları öyle anlıyordum ona kızıyordum , varda vermiyormuyum diye.yoksa ben hep sütü olanın taşsın sütleri bol bol olsun emzirsin derim kız ne kıskanıyormuş kızıyormuş gibi yazmışsın hıhhhhh .

ayy hasta olmasınlar evet onlar oksürünce içimden parça kopuyor sanki.bu ilaçlar yüzünden çoçuklar kaşıktan nefret ettşi zaten benimkide artık şırıngada olduğunu biliyor görünce ağlıyor.Burak paşa iyice tehlike arz ediyor Hülya.yazda değilki yer yatağı yap yatsın diyelim .başladı koşuşturma bari kilolar gitsede koşturuyorum ama değiyor diyebilelim.

canım ben daninoya güvenmiyorum Fransızların ya Fransada hiç kimse ne yoğurtunu ne sütünü kullanmazmış.ve bi ara açayip şeyler çıkmıştı hakkında hatırlarmısınız bilmem karınca falan. Babasıda Duru ya almış ben yedim 6 küp bide lezzetliki sormaaaaaaa.ben veririm sütaşa falan karşı değilim ama 1-2 ay sonra falan herhalde.ve sütaş-ülker falan bizim markalar yani ve haftada 1-2 olabilir.

ahhhda düşürdünüz çoçuğu.geçmiş olsun paşammmm-tospikimm.

adama bak sen biliyor Serap carlıycak şom ağızlıymış bak lafını dinlemedim olmaz ama.benim taktiğim kapmış eşin olayın detayını :)bende suat kızmadan laf eder trip atarım adam neye uğradığını şaşırıp susar.bazende o yapıyor tabiii uyanık.

yaaa sıcak olurda kazağı çıkartırsa hep bunun yüzünden tüm gömleği ütülüyorum .

Zeynep Doruğun Diş buğdayı hayırlı olsun canım daha bakamadım resimlere.

Özlem güle güle oturun evinizde bi sonraki ikizleriniz bu evde olsun... yada karar değiştirdim kendi evimize taşının orda olsun opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
Sibel okuldana birnden kapmıştır önce öğretmenini ara bence okulda varmı böyle birşey diye sor bakalım en azından dr a gidene kadar rahat edersin.

burcu hayatım c.tesiden beri görüşemedik tşk ederim canım herşey için çok güzel bi gündü herşey çok lezzetliydi sen çok iyi bi ev sahibiydin annen ve kardeşin bi o kadar sıcak ve tatlı insanlar sağol canım.... bu arada eve fazla hasar vermedik inşallah..

hatta nerdeyse Duru ilerde Ceron e ''biliyormusun ben 8 aylıkken senin kakalı bezini yemişim ' diyecekti son anda fartettim... İnşallah gençliklerindede böyle devam ederler.

inşallah canım... bu arada altı bezliyken bile arkadaştık demiş zeyl ama walla portakalda vitaminken arkadaştık deseler yeridir yani..

ay burcu iyi farkettin bezi var ya allah korudu yani çocuk nerdeyse ağzına sokucaktı bezi...

azcığı üzerine döküldü ama içti valla,böyle böyle alışır heralde,elimdeki bardağa atlıyodu çünkü :)

alışır canım 2-3 aydır ben bardaktan içiriyorum içmiyo başka yerden su benim tosbağa

hepside iyi gider valla...

ayy geçende pazara gittm...
varya herşey uçuyooooo.....
bu ne ya dedim...coşmuş millet....

iyiye gitmiyo valla bu halimiz...

ay valla çok pahalıymış vay halimize

ah kıyamam ya
kendi kapmıştır okuldan küçüğe geçirmesen bari

sağol canım alah korusun tüm yavrularımızı
aferin sana dakaydirigubbakcemile3 valla uyardım uyardım bi de pişkin ki sormaalsanaalsanasmile

öfff işin zor..niye beyaz özellikle işinden dolayı falanmı seviyo diyemi...
benmki kazak giyer işim kolay kışın...tabi gömlekte giyerde kazak daha çok:sm_cool:

kendi isteğiyle olsa giydirmem kii
malesef iş gereği(

akşama ne yemek var bayanlar.......

ben taze barbunya almıştım pazardan onu yapcam.....

ben kıymalı taze fasulye yaptım. yanına pilav ve salata yapıcimm.

işimiz iş evet. iş güç ütü olacak.

ben de içiriyorum bazen. döke saça ama içiyor işte genzine kaçırmadan.
hepside iyi gider valla...

ayy geçende pazara gittm...
varya herşey uçuyooooo.....
bu ne ya dedim...coşmuş millet....

iyiye gitmiyo valla bu halimiz...

adana da aynı. 2 tl den aşağı bişey yok pazarda.

amaniin geçmiş olsun kuşum.
belki de başka bişeydir.

:1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…