ne çok düğün oluyor kız sizin orda? inş mutlu olur o kadar çabaya :)
bizim de kışın eşim hep kazak giyer, içine gömlek giyer ama ben sadece yaka ve kol manşetlerini ütülüyorum gömleklerin :) işim kolaylaştı yani benim de :))
fırında tavuklu bezelye mi? kız nerden buluyorsunuz bu tarifleri ilk defa duyuyorum,maşallah hamarat gacı senii yerimseniben
bu arada ipeğe bardakla su içirdim,malum artık biberonu almıyor ya.
azcığı üzerine döküldü ama içti valla,böyle böyle alışır heralde,elimdeki bardağa atlıyodu çünkü :)
hamsiyi ilk kez veriyorum canım evet... uskumru vermiştim daha önce.
bizimkide kışları genelde gömlek giyer.
işimiz iş desene bu sene :sinifsinif:
bizimki balık çorbasını içti,üzerine de elma püresi yedi,20 cc de su içti şimdi emekliyor yerde opuyorumnanaktan
halı dışında kalan parkelere hep battaniye serdim ya gidip gelip orda kafasını gözünü çarpıyor yere,sonra kıyamet kopuyor. emeklemese daha iyiyidi,direk yürümesini tercih ederdim yani :1shok: iyice geliştirdi kendisini 2-3 gündür pıtır pıtır gidiyor ya
buldum fırında tavuklu bezelye yapıcam sempatiksalakcinni
hava guzelken bende cıkıp bakayım dıyorum ama üşeniyorum bi yandan dabende alıştırma bardağı bakıyodum netten tam
bizimde öyle yorgan attım bende yuvarlanıyo bu seferde ayağa dikilince hop atıyo kendini yorgan var sanıyo yerde ağlıyo :)))
valla güzel olur zeynepcim
gorusuruz canımben biraz uzanayım...heryanım ağrıyo vallamafoldumben
hava guzelken bende cıkıp bakayım dıyorum ama üşeniyorum bi yandan da
gorusuruz canım
bende kaçıyorum kızlar.
sonra görüşürüz,kuzuları öpün yerime opuyorumnanaktan
Selam kızlar...Akşam sitede sorun vardı yükleyemedim foto...Evet bakalım beğenecek misiniz curcunayı...Bende az foto var makinem tutukluk yaptı çok çekemedim ama kızlar da yüklerlerse iyi bir arşiv olur buluşmayla ilgili...
Soldan sağa ev sahibimiz Dur Hanım, İpek böcüğü, yakışıklımız Yiğit, Çingene Esra, Zırlak Ceren :)))
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
[/URL][/IMG]
Burcu ve Yiğit
Esra ve Ceren
Uploaded with ImageShack.us
İpeği Esra nın elinden kurtarma çabaları :))
Uploaded with ImageShack.us
şimdi oyun zamanı
Esra meşhur naralarından birini atarken...Yiğitin bakışlara dikkat Korkuttu çocuğu yaaaa.. Kim bu deli demiştir yavrum yazık
Zeynep ve civcivleri
Bizden ku kadar...
sende benim gibi kayınvalideye yakın gittin desene
hadi bakalım hayırlısı olsun
çok yorulmasaydın keşke,kelebeğinde yorulur içerde.
güle güle otur cnm. kayınvalidenle aran kötü mü kii?? ben de 5 dk mesafede oturuyorum. zararından çok yararını görüyorum. herşeyime koşuyor sağolsun.
offf kızlar utku nun heryeri kabarmış yaaa....
sanki sivrisinek ısırmış gibi vücüdunun heryeri..
yüzünde vardı sadece bi baktım vucüdu dolmuş..
sanırım kızamık olmuş...
burak a geçmese bari..
dr a gitcez birazdan....
sanırım kızamık olmuş...
burak a geçmese bari..
dr a gitcez birazdan....
buluşmanız çokk güzel geçmiş..fotolar desen şahane.. hepimiz baktıkça bir arada olmak istedik.. bizim adımıza da sıkça tekrarlayın inşallah.. bu bebikler büyüynce arkadaş olacaklar ve biz bebekken bile beraber oynardık, o benim altım bezliyken bile arkadaşımdı yaaaaa diyecekler, buna eminim.. kaydirigubbakcemile3
burcu ctesi benmle ilgili bişeyler yazmışsın kız...baya güldüm...
olayı anlatıym...
ben utkuyu 2ay emzirdm...baktım burak ta emiyo..hoşuma giderek işte burda yazıyorum..emiziricem sütüm var falan diye...ama burcu yu da tanımıyorum...ben doğum sırası girmştim topiğe sanırım onda sende izinliydin hiç karşılaşmadık...neyse ben diyom emzirrim falan...anam baktım burcu bana bi fırça çekti neye uğradığımı şaşırdım...napalım biz istemezmiyiz emzirmeyi burda atıp tutuyon falan diye...yanlış anlaşıldığımamı üzülüym canım sıkıldığınamı...sonra bende burcuya dedim ben sanamı diyorum...niye üstüne alınıyon falan diye...işte biraz atıştık diyelim...
neyse sonra dedim kendi kendime bu ne ya dedim aman hiçte girmem..kafamı niye bozuym...sonra duramadım alıştım çünkü girdim neyse...burcu bakıyorum herkese alıntı yapıyo bana yapmıyo..hiç cvp yazmıyo...aaa bozuldum iyimi..bende küslüğü sevmem uzatamam yani..sürekli bulunduğum bir ortamda hiç sevmem...olmaz böyle ya...kendinin yazdığına alıntı yaptım cvp verdim..zeytindalı uzattım..baktım ondan sonra burcu da bana yazıyo..konuştuk gitti....valla iyi oldu...
şimdi derseniz burcuyu seviyomusun...çokkkk seviyorum...yıllardır tanıdığım biri gibi...hemen yokluğunu hissediyorum burda...görünce seviniyorumopuyorumnanaktan...
kız bunu niye yazdın deme sen yazınca geldi aklımaŞeniz
8. aylar kutlu olsun..daha nice aylara,yaşlara
kızlar burak artık tutunup kanepeye çıkabiliyo..aaa hiç durmadı haftasonu.. kıpır kıpır..emeklerken yakalıcam seni diye arkasından koştruyorum, güle güle nasıl hızlı hızlı kaçıyo..sıpam benim.
bu arada hastalığı ilaç içirememize rağmen geçti. inş tekrarlamaz..ilaçı sırf içsin diye herşeye katıp denedim ama imkanı yok içmedi.. sonra da herşeyde ilaç var sandı galiba, doğru düzgün yemek yemiyor şimdi.. o kadar özene özene uğraştım, muhallebi yaptım, çorba yaptım vs. hiç birini yemiyor cocuk...hep çöpe gitti..
kızlar bir de ben haftasonunda burak'a danino verdim, ilk defa. çok sevdi..büyümesinde faydalı mı zararlı mı bilmiyorum ki, acaba vermeye devam etsem mi? zaten hali hazırda burak yoğurdu seviyor..gerek de yok aslında ama böyle abur cuburlara da geçecek eninde sonunda..
Burağım sana da maşallah yakında tutunmadan kalkacak
amaniin asıl iş şimdi balıyo çok dikkat etmek lazım
haftasonu tosbağam koltuktan düştü
ben mutfaktayım onlar içerde yanıma gelip gidiyo sürekli uyardım bak o koyduğun yastığın üstüne tırmanıyor düşecek koş git diye
yok artık falan dedi bana gitti yanına
sonra daha adam kapıdan çıkarken bir çığlık amaniin aklım çıktı nasıl ağlıyor
göremedik te nasıl düştüğünü içini çeke çeke ağladı yavrum
neyse susturduk bi şekilde kociş te döndü bana ne kadar şom ağızlısın dedi:1shok:klava:
ne çok düğün oluyor kız sizin orda? inş mutlu olur o kadar çabaya :)
bizim de kışın eşim hep kazak giyer, içine gömlek giyer ama ben sadece yaka ve kol manşetlerini ütülüyorum gömleklerin :) işim kolaylaştı yani benim de :))
hatta nerdeyse Duru ilerde Ceron e ''biliyormusun ben 8 aylıkken senin kakalı bezini yemişim ' diyecekti son anda fartettim... İnşallah gençliklerindede böyle devam ederler.
azcığı üzerine döküldü ama içti valla,böyle böyle alışır heralde,elimdeki bardağa atlıyodu çünkü :)
hepside iyi gider valla...
ayy geçende pazara gittm...
varya herşey uçuyooooo.....
bu ne ya dedim...coşmuş millet....
iyiye gitmiyo valla bu halimiz...
sanırım kızamık olmuş...
burak a geçmese bari..
dr a gitcez birazdan....
ahhhda düşürdünüz çoçuğu.geçmiş olsun paşammmm-tospikimm.
adama bak sen biliyor Serap carlıycak şom ağızlıymış bak lafını dinlemedim olmaz ama.benim taktiğim kapmış eşin olayın detayını :)bende suat kızmadan laf eder trip atarım adam neye uğradığını şaşırıp susar.bazende o yapıyor tabiii uyanık.
öfff işin zor..niye beyaz özellikle işinden dolayı falanmı seviyo diyemi...
benmki kazak giyer işim kolay kışın...tabi gömlekte giyerde kazak daha çok:sm_cool:
akşama ne yemek var bayanlar.......
ben taze barbunya almıştım pazardan onu yapcam.....
hamsiyi ilk kez veriyorum canım evet... uskumru vermiştim daha önce.
bizimkide kışları genelde gömlek giyer.
işimiz iş desene bu sene :sinifsinif:
bizimki balık çorbasını içti,üzerine de elma püresi yedi,20 cc de su içti şimdi emekliyor yerde opuyorumnanaktan
halı dışında kalan parkelere hep battaniye serdim ya gidip gelip orda kafasını gözünü çarpıyor yere,sonra kıyamet kopuyor. emeklemese daha iyiyidi,direk yürümesini tercih ederdim yani :1shok: iyice geliştirdi kendisini 2-3 gündür pıtır pıtır gidiyor ya
hepside iyi gider valla...
ayy geçende pazara gittm...
varya herşey uçuyooooo.....
bu ne ya dedim...coşmuş millet....
iyiye gitmiyo valla bu halimiz...
sanırım kızamık olmuş...
burak a geçmese bari..
dr a gitcez birazdan....
inşallah canım... bu arada altı bezliyken bile arkadaştık demiş zeyl ama walla portakalda vitaminken arkadaştık deseler yeridir yani..
ay burcu iyi farkettin bezi var ya allah korudu yani çocuk nerdeyse ağzına sokucaktı bezi...
slmlar nbr kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?