2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızkar nasılsınız buluşma çok güzel geçmiş bayıldım hepinize maşallah Allah muhabbetinzi artırsın dostluğunuz bozulmasın inş
zeynepçim doruğun fotolarınada bayıldım maşallah kuzuya çok tatlı
sibelcim geçmiş olsun cnm
balık yaptım fırında somon yiyemedi benimki bende sebze çorbasının içine koydum öyle yedi
bizde suyu bardaktan içiyoruz dişleriyle tıkır tıkır yapıyo ya pek hoşuna gidiyo.
ay benimki hala dişmi çıkarıyoki bilemedim çok feci kaşınıyo çok huzursuz mızmız uykusuz.bitse şu diş çıkarma faslıda dinlensek ya ne zormuş

Son düzenleme:
Selamlar niye bu evin işleri hiç bitmez bir türlü gelemiyorum sohbete:sinifsinif:
Dün benimde halam kızına diş buğdayı yaptı. Tüm gün ordaydık tabi ben meraklı akşam hemen buraya baktım .
Buluşma resimlerine bayıldım tek kelimeyle harikasınız. Tüm meleklerimize ve tabiki güzel annelerine kocaman maşallah.a.s. Eminim çok eğlenceli geçmiştir gününüz. Resimlerdende belli oluyor gerçi.
Keşke imkan olsaydıda hep beraber görüşmek mümkün olsaydı ne güzel olurdu :asigim:

kızlar geldim valla.
güneşi görmüşken bi çıkalım dedik,yufka aldım,lor peyniri aldım,akşam yemeğin yanına börek yapıcam. pilavdan makarnadan sıkıntı geldi yani.
ipeği uyuttum bişeyler atıştırdım,böreğe başlamadan bi size bakayım dedim.
SİBELcim bi öğretmenini ara bakalım okulda salgın falan mı var? hay Allah ya...
neyse kaçtım şu böreği döşeyeyim ipek uyanmazsa gelirim yine.

kızlar dr dan geldik...
utku ürtiker diye bi hastalık varmış ondan olmuşsenağlama
iki iğne yaptılar hemen biraz söndü gibi...ilaç falan verdi...
geldim hemen nette araştırdım...kronik olmasa bari..
yıllardır çeken varmış ya offf...

Çok geçmiş olsun canım sizde ilk defa düştünüz galiba tekrarı olmaz inş.
Bundan sonra çok dikkat etmek lazım . Eşine de bravo valla hem suçlu hem güçlülmaz:

Geçmiş olsun canım. Nasıl birşeymişki bu alerjik bir rahatsızlık mı
Umarım gelip geçicidir sıkma canını iyi düşünkü iyi olsun aklına kötü şeyler getirme

geçmiş olsun sibelcim. bu çocuklara muska mı takarsın,kurşun mu döktürürsün bilmem. ikiside nazara mı geliyorlar,böyle art arda hastalıklar peşinizi bırakmıyor. kronikleşmez canım kötü düşünme. peki neden oluyormuş? sebebi ney bunun? bulaşıcı mı?

nasılsınız hanımlar???

valla giriş yapalı kaç saat oldu ama ne yazabildim ne okuyabildim.. daha yemek yapacağım.
sibelciğim geçmiş olsun canım..

daha yemek yapmadım ne yapsam acaba??
kimler ne yiyor akşama hanımlar??

teşekkürler kızlar ya...
sanırım bişeyden tiksinmiş ondan olmuş....
bugün okulda pasta günü belki yerken huylanmıştır...
soruyorum yok diyo...kendi farkında olmamıştır belki...
bulaşıcı değilmş...

valla bilmiyorum zeynepcim ya...
başımız aymıyo hastalıktan nazaramı geliyoruz anlamadım...
Allah tüm bebişleri korusun...

Herkeze merhabalar...
Sibelcim geçmis olsun canim yedigi biseye alerjisi vardir insallah çabuk atlatir

ben geldim kimse kalmamis zaten sitedede sorun var galiba zor girdim hep hata verip duruyo
neyse öptüm hepinizi

geçmiş olsun sibel.valla bu neye biri tamam ilaç kullandım geçiyor derken diyeri ilk defa duydum hemen baktım genellikle soğuk algınlığı neden olmuyormuş.kronikleşmez canım sende felaket tellallığı yapma kız.

yok yok diyorum ya getirdiğiniz dağınıklığı aynen götürdünüz 2 dk topladım makine açmaya bile gerek yoktu ev temizdi valla sizin gibi misafir her gün gelsin.

hoşgeldin cnm.
evde ne yapılır anacım. çocuk- yemek- temizlik- çamaşır...
valla başka bişey yok.

ayy hülyacığım kaldın mı evde ama bu yaz leyleği havada gördün sende otur evde azcık sende evdeyken oturmayı bilmiyen paso temizlik yapanlardancı anacığım.

Sibelcim geçmiş olsun hemen kondurma çocuğa kronik mronik aaa

Haydi canlar ben kaçtım tosbağam bekler beni öptüm kuzucuklarımı

kızlar niyeyse yapım gereği hep kötüyü düşünürm önce...
sonrada iyi olunca çok sevinirim...
biraz tuhafımdır...

kızlar benimde ateşim çıktı işten izin alıp eve geldim uyudum ogleden sonra. cok hasta oldum ya. bogazlarım berbat yutkunamıyorum.

sibel cok geçmiş olsun. bizdede bu kabarmalar oluyor. süt ürünü yediginde. uritermi deniyormuş yaa. doktorunuz test yaptımı nasıl anladı.

Zeynepcim geçmis olsun canim bol bol ihlamur iç
bide bogazlara iyi gelen bisey daha ilik suya tuz ve limon suyu bunla gargara yap bi kaç kere insallah atlatirsin canim

Merhaba iyi aksamlar arkadaslar.Benim de 8 aylık bir kızım var.Bebişlerinizin fotoğraflarına bakıyorum hep.:)
Bende koymak istedim ama mesaj sayım yetmediğinden koyamadım.Benim arsız kızımın uyku problemi var.Çok uykusu geliyor gözlerini ovuyor ama yatmamak için direniyor.Uyutmaya kalktığımda kıyamet kopuyor.Sizden bilgi almak istedim.Bu durumda bebeğime ne yapmalıyım.Bazı akrabalarımız rahatlatıcı uyku verici bitkisel suruplar var dediler.Acaba kullanan varmı aranızda ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…