Çok geçmiş olsun canım sizde ilk defa düştünüz galiba tekrarı olmaz inş.Burağım sana da maşallah yakında tutunmadan kalkacak
amaniin asıl iş şimdi balıyo çok dikkat etmek lazım
haftasonu tosbağam koltuktan düştü
ben mutfaktayım onlar içerde yanıma gelip gidiyo sürekli uyardım bak o koyduğun yastığın üstüne tırmanıyor düşecek koş git diye
yok artık falan dedi bana gitti yanına
sonra daha adam kapıdan çıkarken bir çığlık amaniin aklım çıktı nasıl ağlıyor
göremedik te nasıl düştüğünü içini çeke çeke ağladı yavrum
neyse susturduk bi şekilde kociş te döndü bana ne kadar şom ağızlısın dedi:1shok:klava:
Geçmiş olsun canım. Nasıl birşeymişki bu alerjik bir rahatsızlık mıkızlar dr dan geldik...
utku ürtiker diye bi hastalık varmış ondan olmuşsenağlama
iki iğne yaptılar hemen biraz söndü gibi...ilaç falan verdi...
geldim hemen nette araştırdım...kronik olmasa bari..
yıllardır çeken varmış ya offf...
kızlar dr dan geldik...
utku ürtiker diye bi hastalık varmış ondan olmuşsenağlama
iki iğne yaptılar hemen biraz söndü gibi...ilaç falan verdi...
geldim hemen nette araştırdım...kronik olmasa bari..
yıllardır çeken varmış ya offf...
geçmiş olsun sibelcim. bu çocuklara muska mı takarsın,kurşun mu döktürürsün bilmem. ikiside nazara mı geliyorlar,böyle art arda hastalıklar peşinizi bırakmıyor. kronikleşmez canım kötü düşünme. peki neden oluyormuş? sebebi ney bunun? bulaşıcı mı?
Çok geçmiş olsun canım sizde ilk defa düştünüz galiba tekrarı olmaz inş.
Bundan sonra çok dikkat etmek lazım . Eşine de bravo valla hem suçlu hem güçlülmaz:
Geçmiş olsun canım. Nasıl birşeymişki bu alerjik bir rahatsızlık mı
Umarım gelip geçicidir sıkma canını iyi düşünkü iyi olsun aklına kötü şeyler getirme
nasılsınız hanımlar???
valla giriş yapalı kaç saat oldu ama ne yazabildim ne okuyabildim.. daha yemek yapacağım.
sibelciğim geçmiş olsun canım..
daha yemek yapmadım ne yapsam acaba??
kimler ne yiyor akşama hanımlar??
Herkeze merhabalar...
Sibelcim geçmis olsun canim yedigi biseye alerjisi vardir insallah çabuk atlatir
burcu hayatım c.tesiden beri görüşemedik tşk ederim canım herşey için çok güzel bi gündü herşey çok lezzetliydi sen çok iyi bi ev sahibiydin annen ve kardeşin bi o kadar sıcak ve tatlı insanlar sağol canım.... bu arada eve fazla hasar vermedik inşallah..
hoşgeldin cnm.
evde ne yapılır anacım. çocuk- yemek- temizlik- çamaşır...
valla başka bişey yok.
Sibelcim geçmiş olsun hemen kondurma çocuğa kronik mronik aaa
Haydi canlar ben kaçtım tosbağam bekler beni öptüm kuzucuklarımı
kızlar benimde ateşim çıktı işten izin alıp eve geldim uyudum ogleden sonra. cok hasta oldum ya. bogazlarım berbat yutkunamıyorum.
sibel cok geçmiş olsun. bizdede bu kabarmalar oluyor. süt ürünü yediginde. uritermi deniyormuş yaa. doktorunuz test yaptımı nasıl anladı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?