2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

sibelcim çok geçmiş olsun canım ya ne kadar üstlerine titrersek bize ters tepiyo ya

zeynepçim sanada geçmiş olsun canım doruğa geçirme sakın annnesi...

herkeze iyigeceler gene uykusuz bi geceden bugun giremedim eşim evde işe gidemiyo dinleniyo çarşamba günü böyle giderse hastaneye yatırcaklar uykusuzlukdan ve yorgunlukdan kafayı yicem oturdum geçmişi okudum bende uyutmaya çalıştıkca sinirlerim bozuluyo neden böyle yapıyo anlamıyorum kendi kendine uyumaya alışması lazım ama hiç inanmıyorum uyuyacağına.ben bikaç gün giremem girsemde okur çıkarım herkez kendine iyi baksın..

Günaydınlar

Zeynep geçmiş olsun inşallah Doruğa bulaştırmazsın

Ay Ebrucum Allah sabır versin.. eşin de bir an evvel iyileşir umarım.. ay kıyamam sen ksiyle uğraşırken helak oldun ya sen hasta olma iyi bak kendine vitamin falan al..

Kızlar günaydın. Geçmişi okusam öğleni bulur. Okumayacağım işlerim de var çünkü. Direk dalayım bugün. Nasılsınız görüşmeyeli?
Ebrucum geçmiş olsun canım. Yıpratma kendini şu dönemde. Rahat bi dönemde uyku alıştırması yapsan daha iyi olmaz mı? Yoksa belli bi aralığı mı var bilmiyorum ama. Daha az yorgun ve daha pozitif hissettiğinde herşey daha hızlı ve kolay olur diye düşünüyorum ben. Şimdi herşey üstüne üstüne gelecek.

günaydın kızlar
haftasonu resimlerine baktım bayıldım gidemediğime birkez daha üzüldüm benim küçük kızçeme nazar değdirdim cmt gecesi bir hastalandı hafif öksürüyordu pazar günü daha fena oldu nasıl öksürük burun akıntısı anlatamam sibel demişti ya utkununki 2 günde kötüleşti aynen öyle 1 günde fena oldu çocuk dün doktora götürdük alt solunum yolu enfeksiyonu olmuş antibiotik başladık sıkışırsa gelin ventolin verelim muhtemelen ilerde allerji çıkma olasılığı var dedi ablada varmı herhangi bir hastalık dedi allerjik astım var deyince bundada bekleyin dedi üzüldüm yanaklarındada kızarıklık olmuştu atopik dermatit olmuş krem verdi kilo almamış yani sadece 200 gr yine 8000 olamadık boyuda 69 cm olmuş fantomalt mama başladı 3 öğün yemeklerine katıcaz bizden bu kadar ama EBRU çok teşekkür ederim naslihan hanımdan çok memnun kaldım ona devam edicem zeynep uzak demezsen sende ona git kadın hemen cep tel. verdi 24 saat ulaşabilirsiniz kötüleşirse hemen arayın dedi çok ilgilendi en güzeli bütün ölçümleri kendi yaptı memorialde öyle değildi

ebru allak yardımcın ıolsun sizi çok iyi anladım 2 gece toplasan ancak 1 saat uyumuşumdur kzım uyudu ama ben evhamlandım hiç uyuyamadım tıkanırsa falan diye başında bekledim uykusuzlukm zormuş

günaydınn
geçmişi okuyamadım birikmiş epey
herkes iyidir inşallah
gününüz güzel geçsin..
öptüm herkesi..

bu arada nazo 9. ayına girdi.. zaman su gbi su.. hamilelik pantolonumu gördüm geçen gün, kocaman, duygulandım.. geçen yıl bu zamanlar tepikliyolardı bizi... ahhhhh aaahhhhhhhh...... güzel günlerdi..

slmlar günaydın

didemcim geçmiş olsun cnm ya

ebru cnm Allah kolaylık versin

özlemde hastaymış onada geçmiş olsun

ee kış bi anda basınca hasta olduk valla kar yağsada mikroplar gitse

günaydın kızlar nasılsınız ? geçmişe bakamadım işler yoğun havalar çok berbat bebeişler anneler hasta biz de daha tam anlamıyla atlatamadık bu kış kötü geçecek ne yapıcaz bilmiyorum helede Çınarı kollamak çok zor geliyor bana sizde öylemisiniz bilmiyorum nerede halı yok çocuk orda evin heryerini kilim battanıye vs ile doldurduk oturma odasına park yatagını kurduk en alt sevıyeye ındırdık oyuncaklaırnıda içine attık azda olsa duruyor orda biraz rahat ettik arada yine gelirim işe devam...

günaydın kızlar...

dökülüyorum resmen kollarım tutmuyo..grip oldum..boğazlar fena....

utkunun bugün sabah kalktığında yüzünde bikaç tane kabarıklık vardı..okula göndermedim...nolur nolmaz diye...

burak iyi şimdilk öksürüğü geçti...son iğnesi kaldı onu da yaptırcam birazdan..nasıl gidceksem kımldayacak halim yok...

bizden bu kaaaa...kahvaltı yapcaz şimdi...

günaydın canım...iyidir sen nasılsın..
aynen özlem burak ta öyle nerde boş yer var gidiyo karnını oraya sürüyo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…