hayırlı olsun.nice 8 lere..
bizimde 8 bitiyo bugün:teytey:...
havvacım selmacım günaydın larr hoşgeldiniz
ya kızlar ben genelde prima alıyorum bez olarak ara sıra molfix te alıyorum kampanya falan olduğunda
ama bu Molfixin içi parçalanıyor primada görmedim hiç böyle bişey
gece altını almıyorum ya dün sekizde bağladım yattı bezi sabah uyandığımda değiştireyim diye bi açtım
içi minik minik jeller dağılmış yazık poposuna yapışmışlar geçenlerde iki kere daha oldu
çok çiş yapıyo bez çok ağır oluyo zaten sabah değiştirdiğimde ama böyle de parçalanır mı
hiç başınıza geldi mi
ya kızlar ben genelde prima alıyorum bez olarak ara sıra molfix te alıyorum kampanya falan olduğunda
ama bu Molfixin içi parçalanıyor primada görmedim hiç böyle bişey
gece altını almıyorum ya dün sekizde bağladım yattı bezi sabah uyandığımda değiştireyim diye bi açtım
içi minik minik jeller dağılmış yazık poposuna yapışmışlar geçenlerde iki kere daha oldu
çok çiş yapıyo bez çok ağır oluyo zaten sabah değiştirdiğimde ama böyle de parçalanır mı
hiç başınıza geldi mi
amin inş. canmEmir,Burak 8.ayınız kutlu olsun nice 8'li yaşlara inş.....
Esmacım allah hayır etsin rüyanı canım inş.yürüdüğü koştuğu günleride görürsün :dance:
olumunekankayizsmilegünaydın esmacım a.s.
kızlar burağa brokoli ıspanak ve pırasa haşladım...
çorba yapıcam...unla tereyağını kavurup bunları blendırla püre haline getirip eklicem...
tarifte sütte var..koysammı koymasammı bilemedim...sizceeee....
sademi yapsam sütlümü......
kızlar burağa brokoli ıspanak ve pırasa haşladım...
çorba yapıcam...unla tereyağını kavurup bunları blendırla püre haline getirip eklicem...
tarifte sütte var..koysammı koymasammı bilemedim...sizceeee....
sademi yapsam sütlümü......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?