2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Çok geçmiş olsun sibelcim Allah acil şifa versin hepinize bu kış kara kış olacak anlaşılan bebişleri ve kendimizi korumamız şart nasıl olcak anlamadım bu iş...

ya kızlar ben genelde prima alıyorum bez olarak ara sıra molfix te alıyorum kampanya falan olduğunda
ama bu Molfixin içi parçalanıyor primada görmedim hiç böyle bişey
gece altını almıyorum ya dün sekizde bağladım yattı bezi sabah uyandığımda değiştireyim diye bi açtım
içi minik minik jeller dağılmış yazık poposuna yapışmışlar geçenlerde iki kere daha oldu
çok çiş yapıyo bez çok ağır oluyo zaten sabah değiştirdiğimde ama böyle de parçalanır mı
hiç başınıza geldi mi

Emir,Burak 8.ayınız kutlu olsun nice 8'li yaşlara inş.....
Esmacım allah hayır etsin rüyanı canım inş.yürüdüğü koştuğu günleride görürsün :dance:

bizim gelinde molfix kullanıyordu kızında dediğin gibi minik jeller oluyordu bezi çok dolduğunda ama pişik olduğunu hatırlamıyorum canım, ben molfix kullanmadım bimdeki bezi kullanıyorum onda da böyle bişey olmadı şimdiye kadar.......

Günaydın kızlar nasılsınız hasta arkadaşlarımıza geçmiş olsun sibelcim dikkat et kendine
ebru canım sizlerede allah şifa versin
didem ne oldu yahu nazara geldi yavrucak
srpp molfix öyle bende hiç memnun kalmadım onda 1 kere aldım bidahada almam
8.ayını bitiren bebişlerimize maşallahhh

cnm öle parçalanmışsa iyi deil demekki
bende değiştirdim oğlumun bezini pirima çom sızdırmaya başlamışıtı bide çiş yapınca acaip pis kokuyodu bende babystar aldım 4 numarasına geçtim gayet güzel ne koku yapıyo nede sızdırıyo pişikte yapmadı çok şükür artık babystar alıcam tavsiye ederim

Emir,Burak 8.ayınız kutlu olsun nice 8'li yaşlara inş.....
Esmacım allah hayır etsin rüyanı canım inş.yürüdüğü koştuğu günleride görürsün :dance:
amin inş. canm

günaydın esmacım a.s.
olumunekankayizsmile

kızlar burağa brokoli ıspanak ve pırasa haşladım...
çorba yapıcam...unla tereyağını kavurup bunları blendırla püre haline getirip eklicem...
tarifte sütte var..koysammı koymasammı bilemedim...sizceeee....
sademi yapsam sütlümü......

Günaydin kizlar a.s.
Bebiklerimizin 8.ayi kutlu olsun
Sibelcim sanada geçmis olsun canim valla siz ailecek nazara geldiniz biri bitiyo biri basliyo
Didemcim sizede geçmis olsun canim

alerjisi yoksa bebek sütünden koy istersen sibelcim,afiyet olsun yarasın paşama cokacimcoook

Esma kız msn dünden beri öle yapıyo fırlatıp atıcam valla sinir geldi yanlış anlama bacımmmm

sibelcim bize doktor süt katacağım şeylere golden goat diye bir devam sütü varmış keçi sütünden yapılmış onu kat dedi sende öyle yap istesen
bide kızlar özlemin tarifini doktora söyledim güzel dedi ama su yerine bu golden kat daha kalorikli olur dedi alahhhh razı olsun özlemden (zeyl)

Ben derine evde yaptığım meyve püresini verdim dünde hapur hupur yedi artık hazır almam böyle çok güzel oluyo aynısı hemde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…