2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydin kizlar a.s.
Bebiklerimizin 8.ayi kutlu olsun
Sibelcim sanada geçmis olsun canim valla siz ailecek nazara geldiniz biri bitiyo biri basliyo
Didemcim sizede geçmis olsun canim
teşekkür canım...hiç deme biri bitiyo biri başlıyo valla...kışı böyle geçiricez anlaşılan...
artık söylemeye çekiniyorum valla millete abartıyo derler diye...Allah tan burda anlatıyorumda rahatlıyorum..
alerjisi yoksa bebek sütünden koy istersen sibelcim,afiyet olsun yarasın paşama cokacimcoook

alerjisi yok sanırım hiç vermedim daha süt..keçi sütü almıştım o sıralar diş çıkarırken biberon almadı..sütü de içmedi...evde de bebek sütü yok...normal süt koysammı acababilmiyorumkismile

Bende bugün hazirlik yapcam
biraz alisveris ve sonra valiz hazirliycam yarin gece yola çikicaz sabah 6da uçagimiz
bu sefer daha deneyimliyim yolculuk konusunda:lepi:

o zman bugün sade yapayım o mamayı alınca katarım artık..

ilk foto çok komik ama...çocuklara resmen zorla poz verdirmşsiniz yaaa..

duru gülsemmi gülmesemmi...gülmesemde ayıp olacak ama okadar uğraşıyolar der gibi bakmış...

biliyoz kız bebekleri bilmezmiyiz.....

zeynep neye kopmuş orda çok merak ettim...

ayyy Durunun yüz ifadesi dediğim açılmamış.

yaa çok yoğunum kızlar okuyorum ama cvevap yazamıyorum kızmayın olurmu kapatım işime odaklanayımda diyemiyorum ne yazarsanız kabulum diyiorum bugün pek yazamam ama tek tek okuyorum.

Serap kız bizde molfix hiç sorun olmadı jel falanda toplanmadı..
muckkkkkk

Canim benim kizarmiyiz hiç sen isine bak kolay gelsinopuyorumnanaktan

benim yüklediğim resimleri arkadaş listesi harici görünmesin diye ne yapmalıyım bilen var mı.

Son düzenleme:

resimler çok güzel sağol burcucum.....
sanada kolay gelsin canım.....

günaydın kızlar.
hasta olan herkese geçmişler olsun...
kontrolden geldik şükür kulağımız düzelmiş.
ama cumaya kadar antibiyotiğe devam edicez çünkü hala burnu tıkalı çocugun.
bu nedir böyle ya...
bende 9 ay kontrolüne maslak acıbadem de neslihan hanım a götürücem ipeği. ona devam ederiz memnun kalırsak. kafama yatan bi doktor bulamadım şuraya geldiğimden beri yaa...
ama benim boğazlar fena
başım da ağrıyor
yutkunamıyorum offf kaptık şifayı.

selammm.
miray bugün müthiş huzursuz. sürekli kucak istiyor.
doğru dürüst bişey yazamıyorum. okurum ama.

selam kızlar.
hasta kuzulara acil şifalar hastalığa yakalanmaya hazırlanan annelere de acil önlemler...
yağız dün gece çok uyandı ağlayıp durdu. yatağına bırakınca hemen gözlerini açıp bana baktı bırakıp gitmeyeyim diye. sersem gibiyim bugün.bide akşama yemeğe misafirim var.offf durmuyorki bende yemeğimi yapayım peşimde mutfakta dolanıyor. illa kucağa çıkacakmış bacaklarıma arkadan yapışıp ayağa kalkıyor bende kıyamayıp alıyorum kucağıma işlerde kalıyor haliyle.
birde doğumdan 2 3 ay sonra olmaya başladı. el bileklerim çok ağrıyor dr a gittim doğumdan sonra damarlar genişlermiş normalmiş, bebeği taşımaktanda olurmuş gelde taşıma şimdi nasıl olacak anlamadım.

offf ya deli olcam..
ayakta duracak halim yokken kalktım serap ın yaptığı püreden yaptım...
iki kaşık yedi ağzını kitledi...
iştahı ne zman açılacak yaa...
kaşığı görünce çıldırıyo...
çorbayı falan ekmeğe bandırıp yediriyorum ama meyve hiç yemiyo....
memeyi emdi uyudu..aç yani biliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…