2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun canım...
kış geldi fena geldi...
selammm.
miray bugün müthiş huzursuz. sürekli kucak istiyor.
doğru dürüst bişey yazamıyorum. okurum ama.
al bi de burdan yak...
bişeyler oldu çocuklara...

günaydınlar...
didemcim geçmiş olsun canım inbşallah ablası gibi olmaz canım
ebrucum allah yardımcın olsun kuvvet versin arkadaşım
hülyacım noldu dişten mi yapıyo acaba
zeynpçim geçmiş olsun canım ya
pınarcım anneesini istiyo demekki kuzucuk
sibelcim üzülme canım ya inşallah açılır iştahı
reyhancım hayırlı yolculuklar
burcu resimlere bayıldım maşallah hepsine hepinize...
topiğimize nazar değdi

serapçım yazdığın tarifleri ek gıdalar topiğinede yazsana tatlım burda bulamıyorum...yeni şeyleri orayada ekliyelim olurmu cancanlar...

günaydın fatoşcum...
evet yapışık gezmeye bayılıyor olumunekankayizsmile

canım benım kıde oyle yaa hıcbısey yemıyor sadece emıyor sabahları bır yumurta sarısı yıyor yogurtu hıc yemıyor corbalarda 1 kasık yıyor o kadar
ama cok guzel kılo alıyor
bu arada dısımız de cıktı cok sukur
gce uyurdu ama sımdıde cok uyanıyor
bebeklerı cok seven seyler yapanlar tarıfını verebılrı mı verenlerden yapıyorum ama cok yedıgı bısey bulamadım bırde suyu cok zor ıcıyor
ıst bulusması da super olmus resımlere baktım kuzular hepsı bırbırınden tatlı masallah
hasta olan kuzuzlara da gecmıs olsun havalar cok kotu dıkkat etmek lazım
arkads bez konusunu sormus bende prıma kullanıyorum cok memnunum molfıx cok kotu pişik yaptı

selam kızlar nasılsınız
Bizim burda hava kapalı ve geceden beri yağmur var. Hava iyi olsaydı anneme kahvaltıya gidecektik eve tıkıldık kaldık yine . ohaoldumsmile
Şu geçmişe bakayımda geleyim hiç işi yapasım yok valla . Havada yağmurlu ve kapalı olunca hep uykum geliyor mirmirmirmir

resimlerinize bayıldım harika
zeynep geçmiş olsun sıcak suya limon bal karabiber koyup içmeyi dene bakalım iyi geliyo canım
fatoş ek gıda topiğinde var cnm eklemiştim

valla bilmiyorum fatoşcum. dişte de bi gielşme görünmüyor aslında.
kucakta evi süpürdük: koptu kolumm.
çamaşırı da sereyim başka bişey yapmicam yaaa. üff
cuma ev serilecek daha: biri okus pokus yapsa ne güzel olurduu

Buluşma resimleri çok güzel zaten kuzucuklarımızı biliyorduk hepsi birbirinden tatlı ve güzel maşallah hepsine
Ama annelerimizde çok ama çok güzeller hepiniz çok güzel çıkmışsınız bayıldım valla a.s.

Hasta olan tüm bebeklere ve annelerine çok ama çok geçmiş olsun. Umarım bir an önce iyileşirsiniz.

Bebekler de anneleri de çok güzel çıkmışlar. Hülya kız biz de buluşalım diyeceğim de bi türlü fırsat bulamıyorum ki ben.

slmlar hanımlarrr
kış kendini yeterince belli etmeye başlamış.. herkes kırılıyo.. çok çok geçmiş olsun miniklere ve annelerine... acil şifalar dilerim...

ayy resimler süper çıkmış resmen o güne tekrar gittim... ya hadi gene buluşalım biz kaydirigubbakcemile3

canım ipek'in düzelmesine çok sevindim.. inşallah sende fazla ağırlaşmadan atlatırsın.. anne hasta olunca evde herkes hasta demektir... en azından bizim evde böyle..

buarada bizim 8 ayımız bitmiş :)

maşallah emir kağan a

geçmiş olsun canım.. kış geldi valla herkes kırılıyo..

ay ne tatlısınız hepiniz ya.. çok kıskanıyorum sizleri haberiniz olsun.. yiğit i ilk defe gördüm çok yakışıklıymış kerata annesine benzettim ben..maşallah hepsine..

geçmiş olsun zeynepcim.. havalar soğudu grip nezle kol geziyor.. tez zamanda iyileşirsin umarım canım..

pek katılamıyorum aranıza ama aklım sizlerde..

Bebekler de anneleri de çok güzel çıkmışlar. Hülya kız biz de buluşalım diyeceğim de bi türlü fırsat bulamıyorum ki ben.

anacım sen bi müsait olabilsen... :sm_confused:
ben evdeyim nasıl olsa, istediğin zaman buluşabiliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…