2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

anacım sen bi müsait olabilsen... :sm_confused:
ben evdeyim nasıl olsa, istediğin zaman buluşabiliriz.

Haftaiçi malum okuldayım ve akşam da erken oluyor. Haftasonu cumartesi öğlene kadar temizlikçi geliyor. Akşamına kaç haftadır yemekli misafirim oluyor bu cumartesi yine var. Pazar da pazar kahvaltısı çamaşır ütü derken akşamı buluyoruz. Karı koca öğretmen olunca ütü bol oluyor. Eşim de evde olduğu için aslında biraz da yayıla yayıla oluyo işler. Biraz daha dinç olmak lazım aslında. Ben de hantal oluyorum aslında hafta içinin yorgunluğu altında. Aslında bi gün müdürden izin alayım ben hafta içi öğleden sonrası için. Bak bu iyi fikir.
Hülya benim yerime başkası olsaydı kanka olmuştunuz şimdi. Doping lazım bana doping.:1ninca:

yeni fotolar gelmiş çoooook tatlısınız yaa bayıldım hepsine

bugün durgun buralar herkesin çok işi mi var bugün hım

cidden sessiz ya ben ne zaman girsem buraya zaten kimse olmuyo... hani topik eski kalabalık topikti... benim şansımmı ne anlamadım.......

offf ev toz içindeydi bu halde temizliğe giriştim,yemek yaptım,kızı doyurdum uyuttum,bi size bakayım dedim ama kimsecikler yok bugün.

Kuzum kırk yılda bir uyurken azıcık işlerime baktım . Geldim ama yine kismeler yok
Zaten benim işim olunca sohbet alır başını gider şimdi hiç konuşulmamış :sinifsinif:

huhu bayanlar orda mısınız
şimdi sohbet başlar benim sıpa kalkar ahanda kalkttı bile öffffffffakannehir

slmkızlar
bende bugün çok yoğundum off ayaklarıma kara sular indii
sessizmiydi topiğimiz bugün
olsun başka zaman dolar ya kızlar

ben de işten başımı kaldıramıyorum ki..akşam bile burak uyuyunca çalışıyorum..yoksam çoştururduk burayı..

pınar sen eve net bağlanttın galiba, dönüşün süpper olmuş,hoşgeldin

yeni rresimlri de gördüm, çok güzelsiniz hepiniz de..analı bebişlii..

sibelcim ultiker ben de hamileliğimin başında olmuştum, geçer kız ne kalması..ama çok kaşınıyo ya,1 haftada geçmişti benimki..
bi arkadasım da hamile iken olmuş. demişti ki vücudun erkek cocuğa alerji yapmış tabi o zaman cinsiyet öğrenmemiştim, kesin erkek seninki demişti.. çünkü onun 3 cocğu var, 2 si erkek. 2 sinde de olmuş :)

evet bugün buralar pek sessiz.herkesin bir işi var.en büyük işde bebişler zaten.
benim oğlum nara atıp duruyo bırakmıyoki yazayım o yazacakmış teyzelerine

gidişim suskun olmuştu ama dönüşüm muhteşem oldu zemuszemus

Son düzenleme:
bu ne sakinlik kızlar sağolun valla okumakta hiç zorlanmadım:)

Anaları ve balaları için söyledikleriniz güzel sözlere teşekkürler.o sizin kalp güzellikleriniz görmek istediğiniz gibi görüyorsunuz.hani şubak anneleride bebekleride güzal ama duymak daha güzel.

Esra evet hadi toplanalım tekrar valla az oldu bu sefer yol uzun olunca kalkışta erken olmak zorunda oldu.

Zeynepciğim ipek düzelmiş düzenli antibiotik kullanınca geçiyor inşallah bununla biter su seneki hastalıklar.

Pınarrrrrr ben sana bi hoş geldin diyemedimm hoşgeldin canım valla özledik seni.ben doğum iznine çıktım sonrada pek denk gelemedik 10 ay oldu way beeee olumunekankayizsmile.

nazo uyuyor
eşim gece nöbetçisi
üst komşu oturmaya çağırdı naz uyansın ona çıkacam çaya.
Allahtan var bi iki kişi, yoksam delirirdim herhalde şehir içinde otursaydım.
siz nasılsınız, gene çok kaynatmışsınız eşim evdeydi bugün. bilg a vakit ayırmıyorum o varken. baksam bile yazamıyorum pek.
bende hergün aynı şeyler. otomatiğe bağlanmış vaziyetteyim. bişey bulsam da yazsam ama yokki anacım değişik bişey. evdeyim, sil süpür yemek nazo. tik tak tik tak saat gibiyimm :)))
ayyyyyyyy bişey diyim unutmadan, zayıflamışım baya, taa eski kotlarıma girdim, bacaklarım inceldi, üstüm de zayıfladı, çokk mutluyum. sadece az göbeğim kaldı.. kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…