nazo uyuyor
eşim gece nöbetçisi
üst komşu oturmaya çağırdı naz uyansın ona çıkacam çaya.
Allahtan var bi iki kişi, yoksam delirirdim herhalde şehir içinde otursaydım.
siz nasılsınız, gene çok kaynatmışsınız eşim evdeydi bugün. bilg a vakit ayırmıyorum o varken. baksam bile yazamıyorum pek.
bende hergün aynı şeyler. otomatiğe bağlanmış vaziyetteyim. bişey bulsam da yazsam ama yokki anacım değişik bişey. evdeyim, sil süpür yemek nazo. tik tak tik tak saat gibiyimm :)))
ayyyyyyyy bişey diyim unutmadan, zayıflamışım baya, taa eski kotlarıma girdim, bacaklarım inceldi, üstüm de zayıfladı, çokk mutluyum. sadece az göbeğim kaldı.. kaydirigubbakcemile2
Ay fotolara bayıldım ya hu Nİhayet biri beni çekmiş...Valla gizemli bir havam olmuştu. Zeynepppp (6672) gör bak beni kız...
kzlar bugün bende cok hasta oldum. işe gidemedim. sabah cerrahi hastanesine acile gittim. bogaz enfeksiyonu geciriyormuşum. benical cold günde 3 kez, bide 3 kez bogaz sipreyi verdi. bugün bol bol uyudum. eşim evdeydi allahtan dorukla ilgilendi. şimdi daha iyiyim. yarın giderim herhalde. bogazı agrıyanlar hemen benical cold alsınlar. bide tantum sprey iyi geldi bana. bol sıvı tabi tüketmek lazım.
bu arada dün aksamdan beri Doruk a topu atıyoruz at oglum diyoruz eliyle ittiriyor. yeni birşey ogrenmiş bizim kuzu.
bide oyuncaklardan birinin kutusunu atmamıstım oynasın diye bugün bi baktım kutunun kenarı gitmiş fare gibi yemiş ya. inanamadım. yemek versen yemez o pis kartonu yemiş. bisey olmaz dimi herhalde.
selma dorukta öyle. devamlı kucak istiyor. buda bir dönemleri demekki. genelde hepimizinki öyle bugünlerde. oyuncak oynarken bile yanında olmamızı istiyor.
cok akıllı oldu bunlar çok... hergün şaşırtıyorlar bizi.
havvacım gördüm gördüm.... insallah canlıda görürüm birdahaki buluşmaya :))
teşekkür canım benm..sibel geçmiş olsun canım..
geçmiş olsun canım...ahh bide ben dinlenebilsem çok iyi olacak...kzlar bugün bende cok hasta oldum. işe gidemedim. sabah cerrahi hastanesine acile gittim. bogaz enfeksiyonu geciriyormuşum. benical cold günde 3 kez, bide 3 kez bogaz sipreyi verdi. bugün bol bol uyudum. eşim evdeydi allahtan dorukla ilgilendi. şimdi daha iyiyim. yarın giderim herhalde. bogazı agrıyanlar hemen benical cold alsınlar. bide tantum sprey iyi geldi bana. bol sıvı tabi tüketmek lazım.
bu arada dün aksamdan beri Doruk a topu atıyoruz at oglum diyoruz eliyle ittiriyor. yeni birşey ogrenmiş bizim kuzu.
bide oyuncaklardan birinin kutusunu atmamıstım oynasın diye bugün bi baktım kutunun kenarı gitmiş fare gibi yemiş ya. inanamadım. yemek versen yemez o pis kartonu yemiş. bisey olmaz dimi herhalde.
kızlar sonunda blogtaki yazımı yazdım. Diş bugdayının detaylarını ordan okuyabilirsiniz.
AŞKIMIZIN DORUK NOKTASI - Blogcu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?