2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

öyle zayıfladım diye falan söyleyim milleti kudurtma Hilal.zayıflayan var uğraşıpta zayırlayamayan var.

nazo bu saatte uyuyorsa gece eşinle beraber sende nöbetci kalacaksın galiba.bizimki 5 ten 9 a kadar uyanık kalıyor ama 4-5 defa kalkıyor ayyy birde şu uykuları düzene girse dahada kızı eleştirmiycem ama hep kalkıyor hep kalkıyor.

Ay fotolara bayıldım ya hu Nİhayet biri beni çekmiş...Valla gizemli bir havam olmuştu. Zeynepppp (6672) gör bak beni kız...

kzlar bugün bende cok hasta oldum. işe gidemedim. sabah cerrahi hastanesine acile gittim. bogaz enfeksiyonu geciriyormuşum. benical cold günde 3 kez, bide 3 kez bogaz sipreyi verdi. bugün bol bol uyudum. eşim evdeydi allahtan dorukla ilgilendi. şimdi daha iyiyim. yarın giderim herhalde. bogazı agrıyanlar hemen benical cold alsınlar. bide tantum sprey iyi geldi bana. bol sıvı tabi tüketmek lazım.

bu arada dün aksamdan beri Doruk a topu atıyoruz at oglum diyoruz eliyle ittiriyor. yeni birşey ogrenmiş bizim kuzu.

bide oyuncaklardan birinin kutusunu atmamıstım oynasın diye bugün bi baktım kutunun kenarı gitmiş fare gibi yemiş ya. inanamadım. yemek versen yemez o pis kartonu yemiş. bisey olmaz dimi herhalde.

geçmiş olsun canım iyi olmana sevindim ....

bütün gün bir iş yapmadım ama bir ağırlık vardı üstümde zeynepte çok huysuzdu bugün hep kucak istedi,iştahı yerindeydi çok şükür ama neden huysuzluk yaptı anlamadım ............

selma dorukta öyle. devamlı kucak istiyor. buda bir dönemleri demekki. genelde hepimizinki öyle bugünlerde. oyuncak oynarken bile yanında olmamızı istiyor.

selma dorukta öyle. devamlı kucak istiyor. buda bir dönemleri demekki. genelde hepimizinki öyle bugünlerde. oyuncak oynarken bile yanında olmamızı istiyor.

aynen tek başına kalmaya tahammülü yok :bbo:

zeynep evden çıkarken daha daire kapısının önünde başlıyor bağırarak birşeyler konuşmaya,çok heyecanlanıyor sanırım kendi sesini yankılı duymak hoşuna gidiyor çocukları almaya okula giderken zeynoyu üst kattaki komşuma bırakıyorum o bile zeynebin geldiğini anlıyoruz artık diyor kaydirigubbakcemile3

ben gidip çocukları yatırayım yarın okul var erken kalkıyorlar malum, ....
iyi akşamlar zeynepcim doruk paşamı öpüyorum tekrar geçmiş olsun canım.....

sibel geçmiş olsun canım..
teşekkür canım benm..
geçmiş olsun canım...ahh bide ben dinlenebilsem çok iyi olacak...
bişey olmaz yesin annesi bide onun tadına bakmak istemiştirkaydirigubbakcemile3...
kızlar sonunda blogtaki yazımı yazdım. Diş bugdayının detaylarını ordan okuyabilirsiniz.

AŞKIMIZIN DORUK NOKTASI - Blogcu

hemen bakıyorum

gece olmasına rağmen 5 kişiyiz hiçte fena değilkaydirigubbakcemile2

burcuuu size gaz veriyorum anacım.. daha ne
şaka bi yana daha göbeğim var naptıysam duruyo, ama bu bebikler hareketlendikçe azalıyor kilolar, ben ona inanıyorum artık.

size bi baktım erken yatıcam, naz uyanır nası olsa birazdan mamaya, hiç değilse azcık uyuyayım,
artık karar verdim, naz uyudumu bende yatıcam hemen. yoksa sabahın köründe 7de gözümü açamıyorum :bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…