2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar burada hava çok kötü işe gelene kadar dondum ve hiç canım iş yapmak istemiyor...

özlemcim diş buğdayı partiniz gerçektende eksiksiz ve çok güzel olmuş ellerine emeğine sağlık canım...

günaydın kızlar burdada hava kötü çok yağış var derininde burnu akıyo biraz ilaç verdim bakalım önliycekmi bide ıhlamır ayva yaprağı elma kabuğu kuşburnu limon kabuğunu kaynattım akşam verdim ,içti bende içtim inş.hasta olmaz

gnaydın kızlar
valla havalar hasta olmak için birebir
bugün burda hava ılık yağmurlu olduğundan

hava sıkıcı zaten eşimle de kavgalıyız konuşmuyoruz canım sıkkın
dün gece ilk defa yanında yatmadım çünkü çok kırgınım
ne oldu bize niye anlaşamıyoruz çözemiyorum

hava sıkıcı zaten eşimle de kavgalıyız konuşmuyoruz canım sıkkın
dün gece ilk defa yanında yatmadım çünkü çok kırgınım
ne oldu bize niye anlaşamıyoruz çözemiyorum

arada olur böyle şeyler sıkma canını serapcım,hayırdır derdi neymiş klava:

zeynebin uyanmasını bekliyorum anneme kahvaltıya gidecez,10 dakikalık mesafede oturuyorsun hiç gelmiyorsun diyor küsmüş banabilmiyorumkismile

günaydın srppcım aynen valla tam hastalık havası berkincik nasıl

günaydın canım.. berkin iyiydi sabah oynaştım onunla geldim. zaten beraber yattık gece..
Derin nasıl alıştı mı ananeye.. benimki benim kucağımdan ananesine uzatıyo kollarını valla yanına gelince..

arada olur böyle şeyler sıkma canını serapcım,hayırdır derdi neymiş klava:

mutlaka oluyor tabi ama doğumdan sonra sık sık tartışmaya başladık
sebepsiz yere yaşanıyor çoğu
dün de birşey olduğundan değil işte saçma sapan konuşmalarla başladı sonra da kavgaya dönüştü kırıcı sözler söylendi..

zeynebin uyanmasını bekliyorum anneme kahvaltıya gidecez,10 dakikalık mesafede oturuyorsun hiç gelmiyorsun diyor küsmüş banabilmiyorumkismile

e git sen de arasıra yahu haklı kadıncağız

Zeynepçim diş buğdayınıza baktım. Harika olmuş. Ellerine, emeğine sağlık. Bloğuna yazacaktım. Ama yorum yerini bulamadım. Bi de bu fon daha hoş dırmış bloğunda canım.
Serapçım canım üzülme ya oluyo öyle arada. Bizimde öyleydi. Ne kadar kırdık birbirimizi doğumdan sonra. Konuşmaya çalışsam da dinlemiyodu kaçıyodu. En son mektup yazdım, mail attım ona içimde ne varsa uygun bir dille yazdım. Hem ben rahatladım hem de o kaçamadı tabi. Bİr haftaya yakındır. Gayet iyiyiz çok şükür.

aman iyi olsun cnm sağlıklarına bişey oldumu biz daha çok üzülüyoruz.derinde iyi burnu akıyodu biraz.ananeye alıştı gibi sabahları bırakırken sorun yokta akşamları deliriyo beni görünce benimde kayınvalidem canımı sıktı dün annem bakıyoya içleniyo galiba
bu aralar hepimizde var bi gerginlik bizde konuşurken tartışa biliyoruz sonrada seninle konuşulmuyo oluyo anlama yoluna gitmiyolarki

Günaydın kızlar...

havva günaydın cnm
en güzeli bende mektup yazarım kendimi ifade edemyince çok rahatlıyo insan bencede

başörtümü bile bağladım hazırım ama bu kızın uyanacağı yok ya, uyumasını istesem uyumaz cadı şimdide uyuyacağı tuttu ....

günaydın kızlar bayağıdır giremiyorum kerem hasta ve huysuz dişimiz çıktı sonunda artık omu hasta yaptı yoksa olacağımı vardı bilmem öksürüyo burnu akıyo ctsi akşm doktora götürdük ilaçlar verdi geceleri hiç uyumadı benide mahvetti valla memede emmiyo iki gündür gece kalkınca güçbela kandırıp tıktım ağzına bende hastayım burnum akıp duruyo halsizim offf kızda hastaydı yeni yeni geçiyo o getirdi herlde mikrobu ailece sümüklü oldukkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…