günaydın kızlar
hastayım hiç halim yok boğazım fena şişmiş.
ipeğe zor bakıyorum
geçmişe bakamicam bu seferlik affedin beni
yaaa... baya ilgili demek. kolay kolay aramaz doktorlar böyle hastasını.hasta olanlara geçmiş olsun
zeynep kesin git nesl,ihan hanım pzt günü gittiğimizde haftaya pzt kontrole gelin deyin randevu vermişti bize eşim bende göreyim doktoru deyince cmt ye randevu aldım kadın dün akşam aradı cmt randevunuz var ama gelmeyin ilaÇ ANCA ETKİ EDER anlaşılmaz pzty mutlaka gelin dedi çok şaşırdım hastalarını iyi takip ediyor kadın 6 yıllık anneyim hiç bir doktorumuz böyle geri aramamıştı bizi
gitmem lazımda halim yok. ipek nolucak hava bozuk.sende git bi doktora
zeynep geçmiş olsun canım. bende hastayım. acile gittim dün. benical cold al 3 tane günde. bide tantum spres sık bogazına. anca rahatladım ben.
bu arada gücün yerinde olursa blogumuda oku diş bugdayının detaylarını yazdım orda.
günaydın taşındınmı arkadaşım güle güle kullan
Taşındım canım evet saolasın,taşındık ama yerleşmek zaman alıcak bigün iş yapıyorum bi gün dinleniyorum
ve de artık kendi evim olsun istiyorum:Saruboceq:
amerikan mutfaklı,bahçe katı offf offf panel perde yaptırmak istiyorumboshayallersmile
Taşındım canım evet saolasın,taşındık ama yerleşmek zaman alıcak bigün iş yapıyorum bi gün dinleniyorum
ve de artık kendi evim olsun istiyorum:Saruboceq:
amerikan mutfaklı,bahçe katı offf offf panel perde yaptırmak istiyorumboshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?