2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar
hastayım hiç halim yok boğazım fena şişmiş.

ipeğe zor bakıyorum
geçmişe bakamicam bu seferlik affedin beni

hasta olanlara geçmiş olsun
zeynep kesin git nesl,ihan hanım pzt günü gittiğimizde haftaya pzt kontrole gelin deyin randevu vermişti bize eşim bende göreyim doktoru deyince cmt ye randevu aldım kadın dün akşam aradı cmt randevunuz var ama gelmeyin ilaÇ ANCA ETKİ EDER anlaşılmaz pzty mutlaka gelin dedi çok şaşırdım hastalarını iyi takip ediyor kadın 6 yıllık anneyim hiç bir doktorumuz böyle geri aramamıştı bizi

yaaa... baya ilgili demek. kolay kolay aramaz doktorlar böyle hastasını.
9.ayında ona götüreyim bakayım ona devam ederiz.
sende git bi doktora
gitmem lazımda halim yok. ipek nolucak hava bozuk.

zeynep geçmiş olsun canım. bende hastayım. acile gittim dün. benical cold al 3 tane günde. bide tantum spres sık bogazına. anca rahatladım ben.

bu arada gücün yerinde olursa blogumuda oku diş bugdayının detaylarını yazdım orda.

bu arada blogumu begenenlere teşekkürler. yorum yapmada bir sorun var neden bilmem yaptırmıyor. sorun degil canım.

kayınvalidem aradı şimdi geliyormuş. bende gider ilaç yazdırırım bari bi çorba yapar.
görüşürüz kızlar kaçtım

benical sütü azaltıyor diye biliyordum ben evde var prospektüsünde yazıyordu.
dur doktora söyliyim yazsın içilebiliyorsa.
okuyacağım canım aklımda akşam bakıcam bloguna

günaydın taşındınmı arkadaşım güle güle kullan

Taşındım canım evet saolasın,taşındık ama yerleşmek zaman alıcak bigün iş yapıyorum bi gün dinleniyorum
ve de artık kendi evim olsun istiyorum:Saruboceq:
amerikan mutfaklı,bahçe katı offf offf panel perde yaptırmak istiyorumboshayallersmile

Özlemcim güle güle otur yeni evinde. İnşalah en kısa zamanda kendi evinize taşınırsınız.
Sumay merhaba. Ben Havva. Tanışmamıştık galiba seninle. GÜle güle büyüt bebişini

Günaydın canım hoşgeldin ,hayırlı olsun arkadaşım bitmiş taşınma işin yavaş yavaşda yerleşirsin bu arada nereye taşındın Yenikent mi yine ...

Allh gönlüne göre versin inşallah kendi evinede taşınmak nasip etsin Allah canım

inşallah tüm istediklerin seninle olsun dur bi dahakine sana dua ederken bunları söyliyeyim sen yokkende yazdım doktorda beğendi tarifini sadece keçi sütlü bir mama verdi onunla yap dedi

zeynep canım geçmiş olsun sevilcim sanada geçmiş olsun
özlemcim güle güle oturun inş.
zeynep sıcak bişiler de iç cnm

teşekkürler havva kızın coook tatlı masallah
uzun bir süredir bakamıyordum foruma... Zeyl gibi tasınma işlerim vardı ve üstelik herşeyi tek başıma halletmek zorunda kaldım...
şimdi yeniden burda olmak cok güzel... bebekler aynı ayda oldugu için sorular,sorunlar,büyümeleri,... aynı ve bunları benim gibi subat anneleriyle paylasmak güzel,cok rahatlatıyor insanı degil mi? :)
Zeyl kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…