Özlemcim güle güle otur yeni evinde. İnşalah en kısa zamanda kendi evinize taşınırsınız.
Sumay merhaba. Ben Havva. Tanışmamıştık galiba seninle. GÜle güle büyüt bebişini
Günaydın canım hoşgeldin ,hayırlı olsun arkadaşım bitmiş taşınma işin yavaş yavaşda yerleşirsin bu arada nereye taşındın Yenikent mi yine ...
Allh gönlüne göre versin inşallah kendi evinede taşınmak nasip etsin Allah canım
inşallah tüm istediklerin seninle olsun dur bi dahakine sana dua ederken bunları söyliyeyim sen yokkende yazdım doktorda beğendi tarifini sadece keçi sütlü bir mama verdi onunla yap dedi
zeynep canım geçmiş olsun sevilcim sanada geçmiş olsun
özlemcim güle güle oturun inş.
zeynep sıcak bişiler de iç cnm
teşekkürler havvakızın coook tatlı masallah
uzun bir süredir bakamıyordum foruma... Zeyl gibi tasınma işlerim vardı ve üstelik herşeyi tek başıma halletmek zorunda kaldım...
şimdi yeniden burda olmak cok güzel... bebekler aynı ayda oldugu için sorular,sorunlar,büyümeleri,... aynı ve bunları benim gibi subat anneleriyle paylasmak güzel,cok rahatlatıyor insanı degil mi? :)
Zeyl kolay gelsin
Saolun canlar inşallah Allah herkese nasip etsin,elin adamının evine bak döşe sonra sana ettiği muamele böyle olsun..Canım sıkılıyor işte...
Özlemcim ev bulamadık yaaa bütün yenikenti gezdik.Ben yenilerden istedim,yormasın bizi,hemen girelim içine istedim olmadı.Yine eski evlerde bi ev bulduk,mecburen taşındık,idarelik..Zaten istanbula taşınmayı planlıyoruz :Saruboceq:
İşi çok,herşeyini değiştik bu evin..Yine aynı şeyler.Öylece otur diyolar ay nasıl oturim millerin pisliğinin içinde..
Senin evin şu kahveli olanlardan galiba yeni bitti?? Yoksa bizim evin yukarısında pembeler yapılıyor yeni çok harika ordan mı gızzz??
Hiç sıkma canını elbet olur canım ,ben yenidoğanda oturuyorum normalde ama şuan yenikentte yeni evimiz yapılıyor seneye geçicez inşallah bizim evler polis lojmanlarının arka tarafında kalıyor canım daha 1 senemiz var bekliyoruz bakalım ne çıkıcak meydana
sevil geçmiş olsun canım incinizde hayırlı olsun...
zeynep geçmş olsun ilaçlarını al bari hemen yat dinlen terle iyi gelir...
özlem evinde güle güle otur canım....inş kendi evinede geçersin en kısa sürede..
Saolun canlar inşallah Allah herkese nasip etsin,elin adamının evine bak döşe sonra sana ettiği muamele böyle olsun..Canım sıkılıyor işte...
Özlemcim ev bulamadık yaaa bütün yenikenti gezdik.Ben yenilerden istedim,yormasın bizi,hemen girelim içine istedim olmadı.Yine eski evlerde bi ev bulduk,mecburen taşındık,idarelik..Zaten istanbula taşınmayı planlıyoruz :Saruboceq:
İşi çok,herşeyini değiştik bu evin..Yine aynı şeyler.Öylece otur diyolar ay nasıl oturim millerin pisliğinin içinde..
Senin evin şu kahveli olanlardan galiba yeni bitti?? Yoksa bizim evin yukarısında pembeler yapılıyor yeni çok harika ordan mı gızzz??
Şu doktoru ben çok merak ediyorum.Namını duydum,acaba benim bu iki çocuk emzirme mevzusuna ne derCADIARZU eğer kurbanda anneme gidecek takatim olursa gitcem bu kadına
Saol ciciiimmmyerimseniben
Alıştı mı kısçen ananeye
İsmi gibi aydın bir şahsiyet olsun inşallah sumay evladın..Ama sözde aydın değil özde aydın olsun..Hoşgeldin tekrar aramıza...
Bende Özlem bu arada..Çok Özlem var burda karıştırabilirsin
Kendi evine mi taşındın canım?
ben pzt gidince sorayım özlem istersen
kızlar benim kitabım şimdi geli çocuğunuzun yeteğini keşfedin
kızlar ben bugün akupuntura başlıyorum bakalım kafaya taktım yanii
hoşbulduk....
yoo kendi evim degil...eşimin işi nedeniyle Sakaryaya taşındık...cok zor oldu Aydının gündüz uykusu pek olmadıgı icin onunla beraber topladım evi...
kocaelinde önereceginiz dr var mı? ben buradakilerden memnun degilim... korucukdayım zaten orayada getirebilirim dra ....
ben pzt gidince sorayım özlem istersen
kızlar benim kitabım şimdi geli çocuğunuzun yeteğini keşfedin
Yok anacım benim yok yani şahsen.Ne kadın doğumcu ne de çocuk doktoru bulamadım ben istediğim gibi.Doğumu da istanbulda yaptım.Ama diğer arkadaşlara da danış,memnun olanlar var galiba
Ay benimki daha gelmedi...
Hadi bakalım inşallah faydasını en kısa zamanda görürsün canım
Kısss sorsanaaa biolumunekankayizsmile bakalım ne dicek
Zayıflamak için mi akupunktura başlıyosunuz kıslaaar
kızlar ben bugün akupuntura başlıyorum bakalım kafaya taktım yanii
herkesde dr problemi var herhalde....akannehir
Cocugunuzun Yetenegını kesfedin prof. Sabiha paktuna nın kitabi degıl mi? hımm incelemiştim bikac yıl sonra alırım demiştim...
elimde güzel bi kitap var benim de COcugum nasıl daha zeki olur? icinde her aya göre zeka geliştirici ounlar var... AYdının cok hoşuna gidiyor. tavsiye ederim
hava sıkıcı zaten eşimle de kavgalıyız konuşmuyoruz canım sıkkın
dün gece ilk defa yanında yatmadım çünkü çok kırgınım
ne oldu bize niye anlaşamıyoruz çözemiyorum
Yazarı kim canım bi bakayım netten...
Hadi kızlar ben süt sağmaya gidiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?