kzlar bugün bende cok hasta oldum. işe gidemedim. sabah cerrahi hastanesine acile gittim. bogaz enfeksiyonu geciriyormuşum. benical cold günde 3 kez, bide 3 kez bogaz sipreyi verdi. bugün bol bol uyudum. eşim evdeydi allahtan dorukla ilgilendi. şimdi daha iyiyim. yarın giderim herhalde. bogazı agrıyanlar hemen benical cold alsınlar. bide tantum sprey iyi geldi bana. bol sıvı tabi tüketmek lazım.
bu arada dün aksamdan beri Doruk a topu atıyoruz at oglum diyoruz eliyle ittiriyor. yeni birşey ogrenmiş bizim kuzu.
bide oyuncaklardan birinin kutusunu atmamıstım oynasın diye bugün bi baktım kutunun kenarı gitmiş fare gibi yemiş ya. inanamadım. yemek versen yemez o pis kartonu yemiş. bisey olmaz dimi herhalde.
Esra Ceren in tokası benim çantama karışmış
günaydın kızlar bayağıdır giremiyorum kerem hasta ve huysuz dişimiz çıktı sonunda artık omu hasta yaptı yoksa olacağımı vardı bilmem öksürüyo burnu akıyo ctsi akşm doktora götürdük ilaçlar verdi geceleri hiç uyumadı benide mahvetti valla memede emmiyo iki gündür gece kalkınca güçbela kandırıp tıktım ağzına bende hastayım burnum akıp duruyo halsizim offf kızda hastaydı yeni yeni geçiyo o getirdi herlde mikrobu ailece sümüklü oldukkaydirigubbakcemile3
günaydın kızlar
hastayım hiç halim yok boğazım fena şişmiş.
ipeğe zor bakıyorum
geçmişe bakamicam bu seferlik affedin beni
Taşındım canım evet saolasın,taşındık ama yerleşmek zaman alıcak bigün iş yapıyorum bi gün dinleniyorum
ve de artık kendi evim olsun istiyorum:Saruboceq:
amerikan mutfaklı,bahçe katı offf offf panel perde yaptırmak istiyorumboshayallersmile
herkesde dr problemi var herhalde....akannehir
Cocugunuzun Yetenegını kesfedin prof. Sabiha paktuna nın kitabi degıl mi? hımm incelemiştim bikac yıl sonra alırım demiştim...
elimde güzel bi kitap var benim de COcugum nasıl daha zeki olur? icinde her aya göre zeka geliştirici ounlar var... AYdının cok hoşuna gidiyor. tavsiye ederim
aynen o kitap bendede var çok güzel oyunlar var içinde
evet oyunlar güzel. biz 6-12 aylar araası oyunlara basladık...
cocugun zekasının gelişmesi icin sayılar,rennkler degisik ve teknolojık birsürü oyuncaga gerek yokmuş aslında gecenlerde okudugum bi yazıyı paylaşmak isterim aslında ama biraz uzun topic sahibi izin verirse...
paylaş canım bekliyoruz...
Evda olsak da sarılsak...:gitme:
sumay çok güzel bilgiler teşekkürler canım
Evda olsak da sarılsak...:gitme:
Merhaba kizlar nasilsiniz.
Dünden beri islerim bitmiyo bi türlü valizler tamam
bugünde evi temizliycem gitmeden çamasirlar var toplancak ütülencek.
bu gece çikicaz hayirlisiyla sabah 6da uçagimiz
Sizlerden naber bi geçmise bakayim
iyiyiz reyhancım ne olsun hayırlı yolculuklar canım ecem nasıl keyfi nasıl
ah bende miniğimi özledim bende kitabımı okumya devam edeyim
vereliniortak kızımı özledim.
Sumay teşekkürler süper bilgiler ben bu profun yazılarını arıyayım internetten.
sen ara ara bize kitaptan alıntı yaparsan okumuş kadar oluruz :9
Ne çabuk geldi zaman.iyi yolculuklar canım.Dedesi mis kokulu Ecemden öpücük alsında hayırlısı ile gitsin gelsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?