Akıllı Bebeklerin Oynadığı 365 Oyun (0- 2 Yaş)
BEN BUNU ALMIŞTIM TAVSİYE EDERİM KIZLAR
Kolay gelsin canım su gibi gidip gelin inş.çok rahat bir yolculuk geçiririrsinizMerhaba kizlar nasilsiniz.
Dünden beri islerim bitmiyo bi türlü valizler tamam
bugünde evi temizliycem gitmeden çamasirlar var toplancak ütülencek.
bu gece çikicaz hayirlisiyla sabah 6da uçagimiz
Sizlerden naber bi geçmise bakayim
oyy Allah korusun ya tüm bebekleri benim sıpa devamlı kanepelere tutunup ayağa kalkıyordu. Biarkaç gündürde emeklemeye başladı bayada ilerletti hatta gözüne bişeyi kestirdiyse öyle bir hızlı gidiyorki sormayın gitsin ohaoldumsmilenedemek canım,faydalı bilgileri paylascaz tabii
buarada anneler kablolara dikkat.ablam dr ve bikac ay önce acile gelmiş ve tv kablosunu ısırmaya calırken elektrik carpan bi bebegi maalesef kurtaramadılar...
bizimki de kablo delisi,ısırmaya calısıyor... bakıcınıza tembihleyin derim.... ALLAH korusun!!!!!
buarada emeklemeye basladılar mı minikler?
Sumay çok teşekkürler... Devamını bekleriz. Çok oyuncağa ben de karşıyım. Özellikle her şeyi çocuk yerine yapan sesli oyuncaklara... Benim idealim eğer yapabilirsem, az oyuncakla yaratıcılığını geliştirmek. Örneğin legolar. Üstüste dizsin yanyana dizsin evler yapsın kendince alam yüklesin ve bizde onun anlamlandırdığı bu oyunların içine girip onu destekleyelim. Bunun için önce tv yi kapatmayı öğrenmeliyiz biz sanırım. Bu sopa da kocişe geldsinklava:
Senin bahsettiklerin bunun için beni çok destekledi teşekkür ederim. Bahsettiğin kitabı da araştırıyorum. opuyorumnanaktan
Reyhancım hayırlı yolculuklar şimdiden. Burası çok yağışlı. Belli olmuyo bi öyle bi böyle tedarikli gelin bence
herkesde dr problemi var herhalde....akannehir
Cocugunuzun Yetenegını kesfedin prof. Sabiha paktuna nın kitabi degıl mi? hımm incelemiştim bikac yıl sonra alırım demiştim...
elimde güzel bi kitap var benim de COcugum nasıl daha zeki olur? icinde her aya göre zeka geliştirici ounlar var... AYdının cok hoşuna gidiyor. tavsiye ederim
Saol canim valla ben bile anlamadim ne çabuk geldi zaman.
Dedem halalarim merakla bekliyolar Ecemi daha hiç görmediler
Kizlar istanbulda havalar nasil çok sogukmu biz bi gün kalicaz ist da
nedemek canım,faydalı bilgileri paylascaz tabii
buarada anneler kablolara dikkat.ablam dr ve bikac ay önce acile gelmiş ve tv kablosunu ısırmaya calırken elektrik carpan bi bebegi maalesef kurtaramadılar...
bizimki de kablo delisi,ısırmaya calısıyor... bakıcınıza tembihleyin derim.... ALLAH korusun!!!!!
buarada emeklemeye basladılar mı minikler?
Evet haklısın canım erkekler hep aynı yaAy Tubacım ne güzel... Sen de değerlendir bu fırsatı tv yerine müzik açıyorum ben evdeyken ama kociş gelir gelmez kumandaya basıyo...
Anladım canım ne güzel Allah herkese nasip etsin inş.Saol Tugbacim dedem hacca gidicek onu geçirmeye gelicez babamlarla birlikte
bir hafta kalip dönücez Allah in izniyle
Saol Tugbacim dedem hacca gidicek onu geçirmeye gelicez babamlarla birlikte
bir hafta kalip dönücez Allah in izniyle
bende gideyimde bi süt sağıyım bari
uff kışlık çıkarttım....
hiç kıyafetim yok..
geçen sene hamilelikti doğumdu derken hiç bişey almadım kendime...
bu sene sıkı bi alışveriş gözüküyo bana...
kocişe söylüymde kartı kapıverym...
oda şimdi aybaşını bekle der...
utkunun da bişeyi kalmamış hepsi kısa büyümüş oğlum....
ona hemen almam şart...
birazdan evimizin yanında bi mağaza var...
bikaç parça uygun bişeyler alıym okula giderken giyer...
günlük değiştiriyo..boyaydı hamurdu derken..
sonra da gezmelik alırım aklı başında...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?