2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Zeynep 6672 çok geçmiş olsun canım.Umarım ilaçlar çabuk fayda eder. Bloğunu okudumda diş buğdayı partinize bayıldım gerçekten . Herşeyi çok güzel düşünmüşsün bende yapmayı çok istiyorum ama havaların ısınması lazım malesef . Ama sayende güzel fikierlere sahip oldum.
Sevil sanada çok geçmiş olsun kuzucuklarına da tabi her tarafta salgın var bende daha tam iyileşemedim malesef:2:
Zeynep sanada geçmiş olsun canım .Bir an önce ilaç falan alda ilerlemeden atlat . Topikçe hepimiz hasta olacağız galiba .
Başka hasta annişlerimiz ve bebişlerimiz varsa onlarada çok ama çok geçmiş olsun kusura bakmayın çok geçmiş var bakamıyorum .Hızlı hızlı baktımda kaçırdığım varsa affola olumunekankayizsmile
Serap size ne oldu kuzum ya ah bu erkekler. Niye bu kadar anlayışsızlar bizde biliyorsunuz çok anlattım doğumdan beri çok kavga eder olmuştuk. Ben hatta okadar kızdımki birgün bırakıp gittim .Tabi 3gün sonra geri geldim oayrıda diyeceğim oki hepimiz bir dönemden geçiyoruz. Umarım çok uzun sürmeden tatlıya bağlarsınız. Allah kimsenin yuvasından huzuru eksik etmesin :Saruboceq:
Sumay merhaba canım ben seninle ilk dafe karşılaştım ben tuğba vereliniortak
Paylaşımın için çok sağol gerçekten çok güzel bilgiler var ve ne kadarda doğru

Reyhancım hayırlı yolculuklar şimdiden. Burası çok yağışlı. Belli olmuyo bi öyle bi böyle tedarikli gelin bence

havva katılıyorum sana... az oyuncakla veya farklı nesnelerle bebişlerin sevdigi oyunları oyunları paylasabiliriz... bu konuda alacagım bikac kitap daha var... özet yazarım ben gene :)

merhabalar Tugba64... oglum dogdugu sıralar forumdaydım ben de genelde.. ama sonra ara verdik, tasındık.....
:) bu 64 e alıskınım ben de... eşim de uşaklı..

simdi Aydın beyin meyve zamanı görsürüz....

Kolay gelsin canım su gibi gidip gelin inş.çok rahat bir yolculuk geçiririrsiniz
Ben kaçırmışım canım ne için geliyorsunuz Türkiyeye :kedi:

oyy Allah korusun ya tüm bebekleri benim sıpa devamlı kanepelere tutunup ayağa kalkıyordu. Biarkaç gündürde emeklemeye başladı bayada ilerletti hatta gözüne bişeyi kestirdiyse öyle bir hızlı gidiyorki sormayın gitsin ohaoldumsmile

Bir tanede bana gelsin ozaman klava::mymeka: Can sıkıntısından sadece ses olsun diye açıyorum izlenecek bir program olduğundan değil tabiki
Benim oğlumda oyuncaklardan çabuk sıkılıyor onun yerine benimle oynamayı istiyor.
Bir oyuncak en fazla 10 dk ilgisini çekiyor. sonra tutup atıyor yere. Eğer ben elime aldıysam ancak benim elimden almaya çalışıyor galiba benimle oynamak daha cazip geliyor

Ay Tubacım ne güzel... Sen de değerlendir bu fırsatı tv yerine müzik açıyorum ben evdeyken ama kociş gelir gelmez kumandaya basıyo...

Saol Tugbacim dedem hacca gidicek onu geçirmeye gelicez babamlarla birlikte
bir hafta kalip dönücez Allah in izniyle

benim ona benzer akıllı bebekler akademisi diye bir kitabım çok süper ne oynıycaz diye düşünmüyorum

kızlar bloguma bakmayı unutmayıııııın

AŞKIMIZIN DORUK NOKTASI - Blogcu

ayy ben baktımda geri cevap yazma kusurluyum unutuyorum.baktım canım çok hoş olmuş ayrıca havvaya katılıyorum arka fon daha oturmuş bu şekilde.

Saol canim valla ben bile anlamadim ne çabuk geldi zaman.
Dedem halalarim merakla bekliyolar Ecemi daha hiç görmediler

Kizlar istanbulda havalar nasil çok sogukmu biz bi gün kalicaz ist da

evet mont ve çapka-atkı al yanına .kısa kolluya hiç gerek yok hatta iç badilerini uzun kollu al yanına evde üzerine bi swit yeter dısari çıkarken bi hırka yada mont şart ama.

Ay içim sızladı. Dayanamıyorum duymaya bile. Allah anne babaya sabır versin. Off ölene kadar içleri yanar artık.

Ay Tubacım ne güzel... Sen de değerlendir bu fırsatı tv yerine müzik açıyorum ben evdeyken ama kociş gelir gelmez kumandaya basıyo...
Evet haklısın canım erkekler hep aynı ya

Anladım canım ne güzel Allah herkese nasip etsin inş.

uff kışlık çıkarttım....
hiç kıyafetim yok..
geçen sene hamilelikti doğumdu derken hiç bişey almadım kendime...
bu sene sıkı bi alışveriş gözüküyo bana...
kocişe söylüymde kartı kapıverym...
oda şimdi aybaşını bekle der...
utkunun da bişeyi kalmamış hepsi kısa büyümüş oğlum....
ona hemen almam şart...
birazdan evimizin yanında bi mağaza var...
bikaç parça uygun bişeyler alıym okula giderken giyer...
günlük değiştiriyo..boyaydı hamurdu derken..
sonra da gezmelik alırım aklı başında...

ne güzel valla Allah bizlere de nasip etsin...
tabi önce anne ve babalarımıza...
güle güle gelin güle güle dönün canım...

al al tabi yaa antepte güzel mağzalar var ben bayıldım merkezi ne kadar düzenli kocaman mağzalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…