2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

bende revnaya hafta sonu aldım chicco da termal montlar indirime girmiş 60 tl ye aldım 2 de tulum kaptım istanbuldaki arkadaşlar perosa bakın çok güzel şeyler var hemde çok ucuz

al al tabi yaa antepte güzel mağzalar var ben bayıldım merkezi ne kadar düzenli kocaman mağzalar

evet çok büyük ve düzenli mağazalar var..
ama ben merkeze biraz uzağım...
istediğim herşeyi her an alamıyorumsenağlama

gerçi çarşıya dolmuşla 20dk lık mesafe evim ama...
yine de uzak oluyo buraya göre..

kız 20 dakka uızakmı burda en yakın yer daha uzak

selam kızlar.

zeynep,özlem,burcu geçmiş olsun..inş hemen toparlanırsınız..bebişlerle zor oluyor haastalık.

didemcim 2 gündür acccaayyiipp yoğundum.. çok şükür atlattım,bugün rahatım..yarın yine aynı :) güle güle kullansın revna montunu. burakın ki de aynı..chicco termal ama 6 aylık için. çok güzel,sıcak tutuyo..sen nasılsın? neva iyileşti mi? buluşmaya gidememmişsin..

sumay tanışmamıştık canım seninle, ilk defa görüyoum. ben hülya. paylaşım için sağol..bir haylice faydalı..

ben de fazla oyuncağa karşıyım, mümkün olduğunca tek oyuncak koyuyorum önüne oynasın diye..dikkat eksikliği de yapıyor çok fazla oyuncak..

özlem bloğuna gittim canım, bayadır okumamıştım, şöyle bi eskilerin de üstünden geçmiş oldum :) yeni formatı daha güzel olmuş bence de..devamını bekliyoruz şeker

Son düzenleme:
serapcım size de geçmiş olsun. akapunktura başlamışsın. Allah dayanma gücü versin canım. kurbana kadar gitsin kilolar..

saol canım neva revnaya geçirdi revna bayağı kötü oldu ama çok şükür oda bugün daha iyiymiş antibiotik başladık ben 1 yaş aldım rahat rahat giysin diye çokd BÜYÜK GELMEdi sanki

Ben artık süt sağamıyorum.mafoldumben

Niye senin sütüne ne oldu...

bende revnaya hafta sonu aldım chicco da termal montlar indirime girmiş 60 tl ye aldım 2 de tulum kaptım istanbuldaki arkadaşlar perosa bakın çok güzel şeyler var hemde çok ucuz

ben peros a baktımda hiç hoşuma giden bulamadım.montunu güle güle giyinsin Revna hanım.

off uyudu sonunda...banyo yaptırdım 1 saat uyusa keske....

merhabalar yaren

aaa uyandııııı

kızlar bende utku ya uyku tulumu alıcam netten bakıyorum şimdi...
utku sabaha kadar üzeri açık yatıyo tekmeliyo yorganı...
burak yavrum sıcacık yorganın altına gömülüyo ohhh misss...
annm yün yorgan yapmıştı onu örtüyorum üzerine hiç kımıldayamıyo

koca bebeğimizin ihtiyacı var malesef

bizim 9. ayımız geçti ama anneme sabah tembihledim Suat la birlikte bugün sağlık ocağına götüreceklerdi.Eşime gidince beni ara ilaç isimleri söyliycem dr yazsın dedim.fito-hametan ve ferrum yazsın diyecektim.şimdi beni aramış ben dr a diyemem diyo ee annemi ver ona söyliycem diyorum annem içerde muayene yapıyor dr başka kadın daha var beni almadılar , bırak ben parayla alırım diyoooor .
be adam ben her ay devlete para ödüyorum yazdırsana receteye 1 tane değil ki 3 tane ilaç zaten ferrumu yeni başladım ama parayla aldım ee hametanıda haftada bir alıyorum gitmişken al işte .ayy cinlendim valla gidip paralayıp gelicem delimi ne ya.dr a ilaç adı vermeye aciz adam ya.bekliyorki her işi gel sen yap .
bi çoçuk yapmaya yaradı onun geris,inde her işi yarım yamalak :mymeka: :mymeka:

delikafadulden
delikafadulden ayy burcu allah seni naapmasın çok güldüm hasta hasta ama haklısın yani ağzınamı vurcaklar söölede yazsınlar dimi

aynı benm kocişte böyle gider parayla alır söylemez dr a...
Allam ya koptum kız bi çocuk yapmaya yaradı haa...
hametanı niye alıyon pişikmi oldu duru...

ayy kızlar bu burun akıntısı ne zaman durur acaba bi kerem bi ben burun silip duruyoz gerçi kerem slmeye karşı direk elle dalıyo burnuna

Ay bu çocuklar niye böyle yaaa habire bilg. elimden almaya çalışıyor.Bir yere basıyor kapatıyor tamamen yada olmadık yerlere giriyor. İşim yokken iki muhabbet edeyim diyorum izin vermiyorki anacımsempatiksalakcinni

Burcu ne oldu kız kocişe pek kızmışsın bu sinirle adamı görsen paralayacaksın valla kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…