2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Sevil valla bilen varsa banada deyiversin. Şükür oğlumunki durduda benimki hala aynı burnum eskidi silmekten . Sabaha kadar kaç defa kalkarsan olacağı bu iyileşemiyorum bir türlü :2:

Duru'yada kaynanam yün yorgan yapmıştı nefret ediyor ağır diyemi bilmem hiç sevmiyor.
duru'ya uyku montu aldım ama 2 kere giydirdim birde cok terledi.birindede sanki üşüyor gibime geldi geri çıkartıp polar pattanıyesini örtüüm geriye.bi ayar tutturamadım.

gök delindi sanki nasıl yağmur yağıyo dışarda olanlara allah kolaylık versin

daha biz aklı başında yağmur görmedik anacım...
gönderin gelsin buraya bulutları...
çok severim ben yağmuru..
bizim yönetici yağmuru görmeden kaloriferi yakmıcak anlaşılan gönderinde yaksın bari...

aynı benm kocişte böyle gider parayla alır söylemez dr a...
Allam ya koptum kız bi çocuk yapmaya yaradı haa...
hametanı niye alıyon pişikmi oldu duru...

Pişik olmadıda bi ara pişikten çok çektik ben artık her sabah ve her akşam hametan pomad sürüp bezliyorum.

ayy kızlar bu burun akıntısı ne zaman durur acaba bi kerem bi ben burun silip duruyoz gerçi kerem slmeye karşı direk elle dalıyo burnuna

bende aynı durumdayım ama 1 limon sıkıp az kaynamış su ekleyince iyi geldi sanki.bol sıvı al.

ama bi işide sen yap ya yapıyorda yarım yarım ya tam yap ya hiç yapma.şuan görememde akşam kesin konusunu açar laf sayarım ama kaçışı yok.

bizim bir haftadır yanıyo genede hasta olduk yanmasaydı noolcaktık kimbilirkaydirigubbakcemile3

Benim sıpa herşeye muhalefet yahu uyku tulumunu sevmiyor , yorganını veya üzerini azıcık kalın örtünce deli gibi ağlıyor. Hemen uykusundan uyanıyor . Sabaha karşıda bir bakıyorum üzerini tepiklemiş heryeri buz gibi olmuş.Örtmemle uyanması bir oluyor . Çocuk sıcaktan nefret ediyor nasıl terliyor. Ama hasta olacak böylede . Bu kış çok zor olacak benim için . Nasıl yatıracağım ben bu oğlanı hemen terliyor sıcak düşmanı :sinifsinif:

yok şimdilik seviyo bizimki..
kaloriferler yanınca kaldırrım zaten bi battaniye yeter...

yaa kızlar benim bi çocuk oturmuyo yani oturuyods oturmak istemiyo direk ayağa kalkmak istiyo yada kucakta gezmek istiyo ben buna naapsamda oturmaya alışsa önerisi olan varmı

:lepi: yaşasın kötülük ozaman :içelim:

senin ev sobalı sanırım o kadar kalın örtme...
içeri sıcaksa bi battaniye yeter...

yaa kızlar benim bi çocuk oturmuyo yani oturuyods oturmak istemiyo direk ayağa kalkmak istiyo yada kucakta gezmek istiyo ben buna naapsamda oturmaya alışsa önerisi olan varmı

keremin oturmayla ilgili bi sorunu kalmadı değilmi...
iğneyi yaptıktan sonra...

ufolarda otomatik ayar var 2 dk yanıyor 3 dk sönüyor galiba böyle birşey.ufoyu alınca odanıza koy iyisimi.incede olsa üzerine mutlaka penyedende olabilir battaniye ört uyuyan adamın üzerine kar yağarmış mutlaka ört birşey.

sende otur ablamızda otursun oyuncakları serin önünüze oynayın ayakta kimse kalmazsa kucağada gelmez belki yada aç baçaklarını ortasına oturt hem yanında sen olunca belki daha sakin olurda oturur.

Son düzenleme:
keremin oturmayla ilgili bi sorunu kalmadı değilmi...
iğneyi yaptıktan sonra...

yok cnm çok şükür kslmsdı bu ay bi iğne daha oldu filmde çekildi herşey yolunda dedi dr ama alışmadığı için sevmiyo oturmaayı dr oturtun kucakta tutmayın oturmayı öğrensin dedi oturuyo aslında ama hemen sıklıp atıyo kendini

senin ev sobalı sanırım o kadar kalın örtme...
içeri sıcaksa bi battaniye yeter...

Sobalı canımda üzeri açık olunca sabaha karşı buz gibi oluyor ama o halinden çok memnun .
Bende çok kalın olmayan iki battaniye örtüyorum . Zaten öyle üstüste giyinmeyide sevmez kendileri .Ona rağmen terliyor birde giydirsem ne olur acaba akannehir

aslında alışacaktı belki ama diş hastalık falan üstüste geldi iyice huysuz oldu ağlıyo mızırdanıyo kıyamıyoz işte alıyorum kucağa almamam lazım aslında babamız çok kızıyo koy yere oynasın bööle başa çıkarmı diyo doğru ne bel ne kol kalıyo bi süre sonra

burcunun dediği gibi sizde oturun yanına..
ayakta kimse kalmazsa kendide oturur oyuna dalar gider...

kız deme öyle bende hayatta yazdıramam doktor sorarsa söylüyorum bu ay sırf o yüzden 150 tl ilaç parası verdim valla ama benimde ayıbıma gidiyor ilaç yazdırmak

Ufo alacağız canım daha getirmediler bir gelse alcazda daha ortada yok malesef.
İncede olsa örtüyorum canım o laf bizdede çok meşhurdur bilirim yane

Alma tabi canım bir süre beraber oturun oyun oynatın yerde zamanla alışır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…