kızlar bende utku ya uyku tulumu alıcam netten bakıyorum şimdi...
utku sabaha kadar üzeri açık yatıyo tekmeliyo yorganı...
burak yavrum sıcacık yorganın altına gömülüyo ohhh misss...
annm yün yorgan yapmıştı onu örtüyorum üzerine hiç kımıldayamıyo
koca bebeğimizin ihtiyacı var malesef
gök delindi sanki nasıl yağmur yağıyo dışarda olanlara allah kolaylık versin
aynı benm kocişte böyle gider parayla alır söylemez dr a...
Allam ya koptum kız bi çocuk yapmaya yaradı haa...
hametanı niye alıyon pişikmi oldu duru...
ayy kızlar bu burun akıntısı ne zaman durur acaba bi kerem bi ben burun silip duruyoz gerçi kerem slmeye karşı direk elle dalıyo burnuna
Ay bu çocuklar niye böyle yaaa habire bilg. elimden almaya çalışıyor.Bir yere basıyor kapatıyor tamamen yada olmadık yerlere giriyor. İşim yokken iki muhabbet edeyim diyorum izin vermiyorki anacımsempatiksalakcinni
Burcu ne oldu kız kocişe pek kızmışsın bu sinirle adamı görsen paralayacaksın valla kaydirigubbakcemile3
ayy kızlar bu burun akıntısı ne zaman durur acaba bi kerem bi ben burun silip duruyoz gerçi kerem slmeye karşı direk elle dalıyo burnuna
daha biz aklı başında yağmur görmedik anacım...
gönderin gelsin buraya bulutları...
çok severim ben yağmuru..
bizim yönetici yağmuru görmeden kaloriferi yakmıcak anlaşılan gönderinde yaksın bari...
Duru'yada kaynanam yün yorgan yapmıştı nefret ediyor ağır diyemi bilmem hiç sevmiyor.
duru'ya uyku montu aldım ama 2 kere giydirdim birde cok terledi.birindede sanki üşüyor gibime geldi geri çıkartıp polar pattanıyesini örtüüm geriye.bi ayar tutturamadım.
Pişik olmadıda bi ara pişikten çok çektik ben artık her sabah ve her akşam hametan pomad sürüp bezliyorum.
bende aynı durumdayım ama 1 limon sıkıp az kaynamış su ekleyince iyi geldi sanki.bol sıvı al.
ama bi işide sen yap ya yapıyorda yarım yarım ya tam yap ya hiç yapma.şuan görememde akşam kesin konusunu açar laf sayarım ama kaçışı yok.
Benim sıpa herşeye muhalefet yahu uyku tulumunu sevmiyor , yorganını veya üzerini azıcık kalın örtünce deli gibi ağlıyor. Hemen uykusundan uyanıyor . Sabaha karşıda bir bakıyorum üzerini tepiklemiş heryeri buz gibi olmuş.Örtmemle uyanması bir oluyor . Çocuk sıcaktan nefret ediyor nasıl terliyor. Ama hasta olacak böylede . Bu kış çok zor olacak benim için . Nasıl yatıracağım ben bu oğlanı hemen terliyor sıcak düşmanı :sinifsinif:
yaa kızlar benim bi çocuk oturmuyo yani oturuyods oturmak istemiyo direk ayağa kalkmak istiyo yada kucakta gezmek istiyo ben buna naapsamda oturmaya alışsa önerisi olan varmı
Benim sıpa herşeye muhalefet yahu uyku tulumunu sevmiyor , yorganını veya üzerini azıcık kalın örtünce deli gibi ağlıyor. Hemen uykusundan uyanıyor . Sabaha karşıda bir bakıyorum üzerini tepiklemiş heryeri buz gibi olmuş.Örtmemle uyanması bir oluyor . Çocuk sıcaktan nefret ediyor nasıl terliyor. Ama hasta olacak böylede . Bu kış çok zor olacak benim için . Nasıl yatıracağım ben bu oğlanı hemen terliyor sıcak düşmanı :sinifsinif:
yaa kızlar benim bi çocuk oturmuyo yani oturuyods oturmak istemiyo direk ayağa kalkmak istiyo yada kucakta gezmek istiyo ben buna naapsamda oturmaya alışsa önerisi olan varmı
keremin oturmayla ilgili bi sorunu kalmadı değilmi...
iğneyi yaptıktan sonra...
senin ev sobalı sanırım o kadar kalın örtme...
içeri sıcaksa bi battaniye yeter...
aslında alışacaktı belki ama diş hastalık falan üstüste geldi iyice huysuz oldu ağlıyo mızırdanıyo kıyamıyoz işte alıyorum kucağa almamam lazım aslında babamız çok kızıyo koy yere oynasın bööle başa çıkarmı diyo doğru ne bel ne kol kalıyo bi süre sonra
kız deme öyle bende hayatta yazdıramam doktor sorarsa söylüyorum bu ay sırf o yüzden 150 tl ilaç parası verdim valla ama benimde ayıbıma gidiyor ilaç yazdırmakbizim 9. Ayımız geçti ama anneme sabah tembihledim suat la birlikte bugün sağlık ocağına götüreceklerdi.eşime gidince beni ara ilaç isimleri söyliycem dr yazsın dedim.fito-hametan ve ferrum yazsın diyecektim.şimdi beni aramış ben dr a diyemem diyo ee annemi ver ona söyliycem diyorum annem içerde muayene yapıyor dr başka kadın daha var beni almadılar , bırak ben parayla alırım diyoooor .
Be adam ben her ay devlete para ödüyorum yazdırsana receteye 1 tane değil ki 3 tane ilaç zaten ferrumu yeni başladım ama parayla aldım ee hametanıda haftada bir alıyorum gitmişken al işte .ayy cinlendim valla gidip paralayıp gelicem delimi ne ya.dr a ilaç adı vermeye aciz adam ya.bekliyorki her işi gel sen yap .
Bi çoçuk yapmaya yaradı onun geris,inde her işi yarım yamalak :mymeka: :mymeka:
Ufo alacağız canım daha getirmediler bir gelse alcazda daha ortada yok malesef.ufolarda otomatik ayar var 2 dk yanıyor 3 dk sönüyor galiba böyle birşey.ufoyu alınca odanıza koy iyisimi.incede olsa üzerine mutlaka penyedende olabilir battaniye ört uyuyan adamın üzerine kar yağarmış mutlaka ört birşey.
sende otur ablamızda otursun oyuncakları serin önünüze oynayın ayakta kimse kalmazsa kucağada gelmez belki yada aç baçaklarını ortasına oturt hem yanında sen olunca belki daha sakin olurda oturur.
aslında alışacaktı belki ama diş hastalık falan üstüste geldi iyice huysuz oldu ağlıyo mızırdanıyo kıyamıyoz işte alıyorum kucağa almamam lazım aslında babamız çok kızıyo koy yere oynasın bööle başa çıkarmı diyo doğru ne bel ne kol kalıyo bi süre sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?