kızlar merhaba geçmişi okudum ama cevap yazamıyom didem doktordan memnun olmana sevindim canım bana uzak olmasa bende gidecem ama baya uzak eşimde aynı bugun tahlilelr yapıldı düşme yok ama çok şükür yükselmemiş en azından hastaneye yatırmadılar pazartesi gene tahlil yapılacak duruma göre kontrol altında olcak ..
çok saol canım ya çok memnun kaldım deve dikeninede devam edin bak gör düzelecek
inşallah valla böyle okadar istiyorumki şu üstümüzdeki sıkıntılar bi geçsin valla sağlık olmadımı hiçbişeyin anlamı yok..
Niye senin sütüne ne oldu...
yok cnm çok şükür kslmsdı bu ay bi iğne daha oldu filmde çekildi herşey yolunda dedi dr ama alışmadığı için sevmiyo oturmaayı dr oturtun kucakta tutmayın oturmayı öğrensin dedi oturuyo aslında ama hemen sıklıp atıyo kendini
kız deme öyle bende hayatta yazdıramam doktor sorarsa söylüyorum bu ay sırf o yüzden 150 tl ilaç parası verdim valla ama benimde ayıbıma gidiyor ilaç yazdırmak
kızlar merhaba geçmişi okudum ama cevap yazamıyom didem doktordan memnun olmana sevindim canım bana uzak olmasa bende gidecem ama baya uzak eşimde aynı bugun tahlilelr yapıldı düşme yok ama çok şükür yükselmemiş en azından hastaneye yatırmadılar pazartesi gene tahlil yapılacak duruma göre kontrol altında olcak ..
ay burcu çok güldüm yaa bu erkekleri birazda biz böyle alıştırıyoruz bende hep şunu yap bunu yap hep yönlendiriyoruz sanki ona kalsa unutacak yapamıcakmış gibi geliyo ama biraz onların sırtına yüükü bindirmek gerekiyo yoksa bu duruma onlar alışıp sorumluluk almıyolar...
Geceden geceye o da çok az geliyor Bitti.senağlama
napim kız burcu biliyom ama allahtan arkadaşların eczanesinden alıyorum da geliş fiyatına veriyorlar
Geceden geceye o da çok az geliyor Bitti.senağlama
didem sorması ayıptır doktora nekadar muayene ücreti verdiniz senin özel sigortan varmıydı?
evet canım bizim özel sigorta var 23 tl ödedik normal muayene 180 liraymış
yüksek müsadenizle yuuuhhh diyorum.herşeyin başı sağlık onunda başı para galiba . ssk falan ama Allah olmayanın yardımcısı olsun.
evet dün bi yolcum vardı Kayseri'de ayaz var resmen gözünü seveyim İstanbul'un diyor :)slm kızlar
geçen hafta bi gittim doktora diye gidiş o gidiş gelemedim bi daha:))
evden çıkamıyoruz ecenazla çok soğuk hava...
geçen hafta doktora götürdüm kızımı,genel muayenesini yaptı doktor..iyi çok şükür..
9600 kg olmuş boyuda 77 cm...uzun boylu olcak heralde dedi:)) dişimiz yok halaaaa
ikimizinde burnu akıyo hapşuruyoruz inş yakalanmayızkaloriferler akşamları yanıyo gündüz ufoyla ısıtıyorum bi odayı ve o odadan çıkartmıyorum ecenazı..
hiç bakamadım geçmişe durumlar nedir bilmiyorum bakabildiğim kadar bi göz atıyım inş yaramaz bişey yoktur
ben kaçar kızlar...
kız nereye gidecek ya en yakın orası diye götürmüştür kadıncağızevet dün bi yolcum vardı Kayseri'de ayav var resmen gözünü seveyim İstanbul'un diyor :)
Maşallah Ecenaz'ada selvi boylu olacak.
dikkat et gülşah nerdeyse tüm anneler ve kuzuları hasta.topikçe sümüklü olduk.
hadi güle güle.
Duru'nunda kilosu 9750 miş.boyuna bakamamışlar çok ateşli bi bebek varmış ona bakıyorlarmış ölçtüremedim çokta tutmak istemedim çok hasta bebek vardı dedi.
ateşli bebeğin sağlık ocağında ne işi var anlamadım gitti.
evet dün bi yolcum vardı Kayseri'de ayaz var resmen gözünü seveyim İstanbul'un diyor :)
Maşallah Ecenaz'ada selvi boylu olacak.
dikkat et gülşah nerdeyse tüm anneler ve kuzuları hasta.topikçe sümüklü olduk.
Duru'nunda kilosu 9750 miş.boyuna bakamamışlar çok ateşli bi bebek varmış ona bakıyorlarmış ölçtüremedim çokta tutmak istemedim çok hasta bebek vardı dedi.
ateşli bebeğin sağlık ocağında ne işi var anlamadım gitti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?