2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar merhaba geçmişi okudum ama cevap yazamıyom didem doktordan memnun olmana sevindim canım bana uzak olmasa bende gidecem ama baya uzak eşimde aynı bugun tahlilelr yapıldı düşme yok ama çok şükür yükselmemiş en azından hastaneye yatırmadılar pazartesi gene tahlil yapılacak duruma göre kontrol altında olcak ..

çok saol canım ya çok memnun kaldım deve dikeninede devam edin bak gör düzelecek

ay burcu çok güldüm yaa bu erkekleri birazda biz böyle alıştırıyoruz bende hep şunu yap bunu yap hep yönlendiriyoruz sanki ona kalsa unutacak yapamıcakmış gibi geliyo ama biraz onların sırtına yüükü bindirmek gerekiyo yoksa bu duruma onlar alışıp sorumluluk almıyolar...

o kadar bizdede var canım annem yanına uzanırsa oturursa yerde bi 15-20 dk oynuyorlar hee bazende 2 dk kendini atıyor bağrıyor çok ta sevmiyorlar toto üstünde oturmayı.

kız deme öyle bende hayatta yazdıramam doktor sorarsa söylüyorum bu ay sırf o yüzden 150 tl ilaç parası verdim valla ama benimde ayıbıma gidiyor ilaç yazdırmak

:mymeka: al buda sana o zaman ağzınız mı yoruluyor istemeye o ilaçlar ne kadar ucuza mal ediliyor ama gelen geçen bindirince fiyat hooop yukarı.taam özellikler ilaç yazdırmaya gitmem alırım eczaneden ama hazır dr karşımda muayenedeysemde söylememek ayıp bence.sen o 150 tl ile kızına neler alırdın. hıııııhhhh .bi artistte burdaymış bakkk bakkk.

aman bu nerden çıktı ya.ilerlemesinde varsın zamanla enzimlernormale dönsün.geçmiş olsun canım.

heee ben didiklemesem yemek yemeyi , uyanmayı unutur be bırak bol bol miskinlik yapsın bayılıyor..bu kadarınıda ite kaka yapıyorum bunada şükürmü demeli bilemedimki eski halini düşününce.

Geceden geceye o da çok az geliyor Bitti.senağlama

iyice çekilmeden birşeyler yap bol sıvı iç , işten 2-3 gün izin al evde sürekli emzir falan.sağma şansın yokmu senin mudahale et yani.iyice bitti diyede düşünme o zaman daha çok etkileniyor.

slm kızlar
geçen hafta bi gittim doktora diye gidiş o gidiş gelemedim bi daha:))

evden çıkamıyoruz ecenazla çok soğuk hava...
geçen hafta doktora götürdüm kızımı,genel muayenesini yaptı doktor..iyi çok şükür..
9600 kg olmuş boyuda 77 cm...uzun boylu olcak heralde dedi:)) dişimiz yok halaaaa

ikimizinde burnu akıyo hapşuruyoruz inş yakalanmayız kaloriferler akşamları yanıyo gündüz ufoyla ısıtıyorum bi odayı ve o odadan çıkartmıyorum ecenazı..

hiç bakamadım geçmişe durumlar nedir bilmiyorum bakabildiğim kadar bi göz atıyım inş yaramaz bişey yoktur

evet dün bi yolcum vardı Kayseri'de ayaz var resmen gözünü seveyim İstanbul'un diyor :)

Maşallah Ecenaz'ada selvi boylu olacak.
dikkat et gülşah nerdeyse tüm anneler ve kuzuları hasta.topikçe sümüklü olduk.

ben kaçar kızlar...

hadi güle güle.

Duru'nunda kilosu 9750 miş.boyuna bakamamışlar çok ateşli bi bebek varmış ona bakıyorlarmış ölçtüremedim çokta tutmak istemedim çok hasta bebek vardı dedi.
ateşli bebeğin sağlık ocağında ne işi var anlamadım gitti.

Son düzenleme:
kız nereye gidecek ya en yakın orası diye götürmüştür kadıncağız

aayyy mutlaka geçiricez bizde bu hastalığı ama ağır olmaz inş..ıhlamura devam ediyoruz bakalım...

maşallah Duru'ma..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…