h.geldin Gülşah maşallah Ecenaza boyuda kilosuda gayet güzel
Aman dikkat edin salgın var havalarda epeyce soğudu hasta olan olana
güle güle canım :gitme:ben kaçar kızlar...
Bir maşallah da DuruyaDuru'nunda kilosu 9750 miş.boyuna bakamamışlar çok ateşli bi bebek varmış ona bakıyorlarmış ölçtüremedim çokta tutmak istemedim çok hasta bebek vardı dedi.
ateşli bebeğin sağlık ocağında ne işi var anlamadım gitti.
kız nereye gidecek ya en yakın orası diye götürmüştür kadıncağız
bende geldim :sinifsinif:
h.geldin canım nasılsın daha iyi misin ilaç falan aldın mı
İpeğe sen mi bakacan dr deseydin sende ona
-tatlicadiarzu-
allahtan kayınvalidem çamaşırlarımı asmış,yemek yapmış,ipeğide doyurmuş. yoksa halim haraptı bugün akannehir
-tatlicadiarzu-
allahtan kayınvalidem çamaşırlarımı asmış,yemek yapmış,ipeğide doyurmuş. yoksa halim haraptı bugün akannehir
geçmiş olsun canım kayınvalidenede sağolsun kadın valla bizimki olsa onuda yapacaktım bunuda yapacaktım der durur hiçbişey yapmaz yemekde yapmaz bize gelirsiniz derdi 2 evde yemek yapmasın diye ..
Senin kaynanada insaflı herhalde .Haklısın gerçekten herşey sana bakınca iyileşmesi çok uzun sürüyor. Ben hala hastayım , yorgunum ve uykusuzum . Nezaman iyileşeceğim bilmiyorum. Kocişte sen hastasın uyu bu gecelik ben bakıvereyim demezki. Çocuk ağlamasın yoksa uyuyamıyorum ben uyuyana kadar ağlatma oynatta sonra devam et uyutmaya diyor tövbe birgün yolacam saçını başını. Sanki tek başıma yaptım :mymeka:
Senin kaynanada insaflı herhalde .Haklısın gerçekten herşey sana bakınca iyileşmesi çok uzun sürüyor. Ben hala hastayım , yorgunum ve uykusuzum . Nezaman iyileşeceğim bilmiyorum. Kocişte sen hastasın uyu bu gecelik ben bakıvereyim demezki. Çocuk ağlamasın yoksa uyuyamıyorum ben uyuyana kadar ağlatma oynatta sonra devam et uyutmaya diyor tövbe birgün yolacam saçını başını. Sanki tek başıma yaptım :mymeka:
hah işte bunların hepsi bir örnek. Aynı fabrikadan çıkmış gibiler iyiki çalışıyorlar bizde evde çalışıyoruz herhalde tüm gün evde yatmıyoruz herhalde . Hele çalışan anneler ne yapsın onlarda kalkmasınlar gece ozamanvalla benimki hasta diye 3 gündür evde ya bizimki durmuyo tabi gündüzleri geceleride sabaha kadar 50 sefer kalkıyo uyumuyo anladı biraz nehalde olduğumu yoksa benimkide bakmaz uykusundan fedakarlık etmez o çalışıyo ben evdeyim ya bende bazen deli oluyorum ..
bizimkide dün gece 2 kere kalktı
birini ben duymamışım bile hayret,nasıl duymadım yani,gık dese kalkardım.
iki tepele gece ağladımı devril yat,uyuyomuş gibi duymamazlıktan gel mecbur kalkacak :1ninca:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?