2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

h.geldin Gülşah maşallah Ecenaza boyuda kilosuda gayet güzel
Aman dikkat edin salgın var havalarda epeyce soğudu hasta olan olana

Ferrum yazdırdım doktora içiyo onu ecenaz çok şükür diğerini ağzına sürdürtmüyodu
diş jeli istedim vermedi önermiyorum dedi antibiyotik içeriyomuş. iyi dedik bizde..

bu arada İstanbul buluşmasının fotoları süper bayıldım...maşallah hepinize hem bebeklere hem annelere...

h.geldin Gülşah maşallah Ecenaza boyuda kilosuda gayet güzel
Aman dikkat edin salgın var havalarda epeyce soğudu hasta olan olana

hşb tuğbacım saolasın
evet ya çok soğuk şimdi teyzeme geldim patladık evde napalım..2-3 bina var aramızda gelene kadar burnum kulaklarım uyuştu:))

ben kaçar kızlar...
güle güle canım :gitme:

Bir maşallah da Duruya
biz daha 8 kiloyu göremedik boy desen zaten kısa .Ben bu çocuğa bakamıyorum galiba senağlama

kız nereye gidecek ya en yakın orası diye götürmüştür kadıncağız

ateşi çıkar iner önlem için götürürsün bi baksın gerekiyorsa ateş düşürücü yazsın dersin ama çok ateşliymiş ben olsam götürmem yani hastaneye götürürüm.bi donanımları yokki sonuçta Allah korusun acil müdahale gerekse oksijen cadırı-hava ne biliyim yok yani donanım.yüksek ateşte ciddi birşey havale olabilir.

Yahu havalar soğuk hemde hafta içi bizim hatunların çoğunun sesi çıkmıyor.
Bu hafta topikimiz pek sessiz nerdesiniz hanımlar gelin artık sohbete kaydirigubbakcemile

-tatlicadiarzu-
allahtan kayınvalidem çamaşırlarımı asmış,yemek yapmış,ipeğide doyurmuş. yoksa halim haraptı bugün akannehir

geçmiş olsun canım kayınvalidenede sağolsun kadın valla bizimki olsa onuda yapacaktım bunuda yapacaktım der durur hiçbişey yapmaz yemekde yapmaz bize gelirsiniz derdi 2 evde yemek yapmasın diye ..

-tatlicadiarzu-
allahtan kayınvalidem çamaşırlarımı asmış,yemek yapmış,ipeğide doyurmuş. yoksa halim haraptı bugün akannehir

Senin kaynanada insaflı herhalde .Haklısın gerçekten herşey sana bakınca iyileşmesi çok uzun sürüyor. Ben hala hastayım , yorgunum ve uykusuzum . Nezaman iyileşeceğim bilmiyorum. Kocişte sen hastasın uyu bu gecelik ben bakıvereyim demezki. Çocuk ağlamasın yoksa uyuyamıyorum ben uyuyana kadar ağlatma oynatta sonra devam et uyutmaya diyor tövbe birgün yolacam saçını başını. Sanki tek başıma yaptım :mymeka:

geçmiş olsun canım kayınvalidenede sağolsun kadın valla bizimki olsa onuda yapacaktım bunuda yapacaktım der durur hiçbişey yapmaz yemekde yapmaz bize gelirsiniz derdi 2 evde yemek yapmasın diye ..

valla sağolsun.
kabak doğrayıp tuzlu suya koymuştum onu pişirmiş bide makarna uydururum yanına yeter işte.
hata bende hastayım hala yemek yapmayı düşünüyorum
kır poponu yat
yooookkk olmaz,ben bide dün temizlik yaptım evde ya. ersine kıyamadım,işte çok yoruluyor die,iyilik damarım tuttu kalktım kendim sildim süpürdüm.
bu kafayla daha çok hasta olurum alsanaalsanasmile
bu düzen ve temizlik takıntısı mahvediyor beni klava:

valla benimki hasta diye 3 gündür evde ya bizimki durmuyo tabi gündüzleri geceleride sabaha kadar 50 sefer kalkıyo uyumuyo anladı biraz nehalde olduğumu yoksa benimkide bakmaz uykusundan fedakarlık etmez o çalışıyo ben evdeyim ya bende bazen deli oluyorum ..

bizimkide dün gece 2 kere kalktı
birini ben duymamışım bile hayret,nasıl duymadım yani,gık dese kalkardım.
iki tepele gece ağladımı devril yat,uyuyomuş gibi duymamazlıktan gel mecbur kalkacak :1ninca:

bu arada ECENAZ ve DURU ya maşallah...
Ecenaz 77 cm olmuş hey maşallah selvi boylu kızıma biz daha yeni 70 gördük. annesi balla böreklemi besliyor :)
Duru da 10 kg a merdiven dayamış küçük tosuncuk :)

kızlar sizin sağlık ocaklarında tartılar dijitalmi,birde evde giymek için ev ayakkabısı gibi bişey alıyomusunuz?

hah işte bunların hepsi bir örnek. Aynı fabrikadan çıkmış gibiler iyiki çalışıyorlar bizde evde çalışıyoruz herhalde tüm gün evde yatmıyoruz herhalde . Hele çalışan anneler ne yapsın onlarda kalkmasınlar gece ozaman

bizimkide dün gece 2 kere kalktı
birini ben duymamışım bile hayret,nasıl duymadım yani,gık dese kalkardım.
iki tepele gece ağladımı devril yat,uyuyomuş gibi duymamazlıktan gel mecbur kalkacak :1ninca:

yaptım kıs daha önce deli deli ağladı tabi çocuk. Kalksana çocuk ağlamaktan çatlayacak diyor yada ne yaptın çocuğa diyor . Sanki dövüyorum ne yapayım yat kalk bazen sinir geliyor bakmıyorum oda ağlamaktan kuduruyor adamın aklına neler geliyor ayyyyyy
gıcıklar :dilcikar:Çok üzgünüm çoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…