2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar sizin sağlık ocaklarında tartılar dijitalmi,birde evde giymek için ev ayakkabısı gibi bişey alıyomusunuz?
2 tane ev ayakkabımız var waikikiden aldık ama çıkıyor ayağından yürüteçteyken
bende patik giydiriyorum
yada havlu çorabı war 2 kat çorap üzerine onu giydiriyorum.
bu arada digital nasıl oluyor ki doktordaki tartıyla sağlık ocağındaki aynı
yani digital oluyor o zaman.
ay walla tam sopalık ya
evde yatıyoruz sanki tüm gün
onu elime bi verseler var yaaaaaaa alsanaalsanasmile

güle güle canım :gitme:

Bir maşallah da Duruya
biz daha 8 kiloyu göremedik boy desen zaten kısa .Ben bu çocuğa bakamıyorum galiba senağlama

O Zamn bende bakamıyorum annem bakıyor çünkü laelaelaelaelae.

bakmak bakmamakla n ilgisi var herşey çoçukta bitiyor canım.

-tatlicadiarzu-
allahtan kayınvalidem çamaşırlarımı asmış,yemek yapmış,ipeğide doyurmuş. yoksa halim haraptı bugün akannehir

antibiotik kullanırsan 2 günde birşeyciğin kalmaz.
ohh senin şu kaynanan olmas işte o zaman yemiztin nanayı.

sende tek başımamaı yaptım kalkıp azcık ilgilen diye illet oluyorum be bu ara heriflere

bu arada ECENAZ ve DURU ya maşallah...
Ecenaz 77 cm olmuş hey maşallah selvi boylu kızıma biz daha yeni 70 gördük. annesi balla böreklemi besliyor :)
Duru da 10 kg a merdiven dayamış küçük tosuncuk :)

sağol canım.ama gördün bak boyu uzun diye yüzü hariç kilosunu hiç göstermiyor bende böyla boğum boğum kilolu çocukları çok severimde unutayım bari benim şaşkın öyle olmayacak galiba.

Ayy ayşegüllerin nereye taini çıktığı belli olmuşmudur acaba.Sanki Zeynep yerine ben düzen değiştiricem arada aklıma gelince çok heyecan yapıyorum.hatun otelde 2.70 yatıyordur şimdi.

alıyorum antibiyotiği yoksa geçmez bu...
evet benimkide iç boğum boğum olamayacak aman napiyim fit olsun. anası olamıyor kızı olsun bari kaydirigubbakcemile3
ayşegülü bende merak ediyorum ya,haftaya neyin gelir heralde. yokluğu belli oluyor vallahi...

kızlar sizin sağlık ocaklarında tartılar dijitalmi,birde evde giymek için ev ayakkabısı gibi bişey alıyomusunuz?

Evet canım drumuzdakinin aynısı her ne kadar farklı tartsada ikiside dijital
Benim kuzucukta ayağında ayakkabı sevmez hemen çıkarıyor. Bende patik giydiriyorum
altında kilotlu çorabı üstünede patik tamam zaten pek sıcağı sevmez benim kuş

iyi akşamlar kızlar nasılsınız ben bir geçmişi okuyup geleyim....
iyi akşamlar canım hoş geldin

Çamaşır makinesi durdu sereyimde geleyim

bizde var canım bu şarıklardan ama en rahat ve sıcak tutanı patik.örgü patik yani.yokmu örgü ören ördür sıcacık oluyor ayakları.

ahh bizimkide uyanınca kalk bu çoçuğun ağrısı var - kesin karnı aç kalk mama hazırla-ne yaptın bizdede var yani birde en sık neyi var niye ağlıyor diyor-

sana ne söylüyorsa banada aynısını ne bilim neyi var yüzüne bakınca anlıyorum sanki konuşmuyor ağlıyor işte.sanki 40 tane çoçuk büyüttümde seslerden ne istediğini anlıycam.

iyi akşamlar kızlar nasılsınız ben bir geçmişi okuyup geleyim....

koş yetişşş.

ay bende çamaşır yıkıcaktım kaldı bugun bu havadada nerde kurutcaksak...bendede patik var ama sanki yerde emeklerken felan kayıyomuş gibi geliyo durun giydirim ozaman..

demezmiyim canım her fırsatta diyorum sen ancak çocuğu uyut ağlatma dersin
Sonrada niye sinirlisin gerginsin diyorsun bana hiç yardımcı olmuyorsun falan diyorum
Ama anlayana yinede hep aynı şeyleri söylüyor alsanaalsanasmile

offfffffffffffff offfffffffffff onlar babalığa alışana kadar biz kendimizi daha çok yıpratırız:sinifsinif:

ay bende çamaşır yıkıcaktım kaldı bugun bu havadada nerde kurutcaksak...bendede patik var ama sanki yerde emeklerken felan kayıyomuş gibi geliyo durun giydirim ozaman..

giydir canım üşümesin kuzucuk . çok hareketliler artık ayakkabılar ayağından çıkıyor. En iyisi bencede örgü
ipek uyandı,mesaim başladı...
kaçtım kızlar sonra görüşürüz.

güle güle

ay öğleden sonra toplantı vardı sonra da süt sağdım ancak gelebildim
bak canım sıkkın ya bugün normalde sağdığımdan az süt çıktı:1no2:

ben evde giysin diye içi kalın yün dışı da kumaş altı kaydırmaz pandufla benzeri bi patik aldım.. çok hoşuma gitti.. patiksiz olmuyo yün patik te kayıyor yürüteçte falan.. zaten ağzına sokuyo o yüzden yün bişey giydirmiyorum.. bi deneyim diye bi tane aldım alıcam bir iki tane daha

Sıpa uyandı bilg. vermiyorsun diye ağlıyor of ya babası bir türlü oğlu bir türlü
Ömrümü yediler topluca . Bende çıkayım artık yarın görüşmek üzereopuyorumnanaktan

Hasta olan bebişlere ve annelerine çok geçmiş olsun....
Ecenaz ve Duruya kocaman maşallah...
Ebrucum tekrar geçmiş olsun inş.iyi olacak eşin canım ....
Reyhan bencede mont falan al canım soğudu artık havalar ....
Ayşegülü bende çok merak ediyorum hakkında hayırlısı olsun...
Burcu benim eşimde öyleydi canım ama bu aralar yola geliyor eeee anca akıllandı üç tane çocuk olunca artık hesabı kitabı sıkı tutuyor kaydirigubbakcemile3
unuttuğum varsa kusura bakmayın kızlar aklımda kalanları yazdım .....olumunekankayizsmile

Iyi aksamlar kizlar herkeze iyi dilekleri için tesekkürler.
Artik biz bir hafta yokuz 21 inde dönücez Allah in izniye
Hepinizi kocaman öpüyoruz kendinize iyi bakin canlarim hasta annisler ve bebislerde insallah bir an evvel iylesirler.
Görüsürüz.........

Yine kimse yok. Aslında nöbetçi bırakmalı iki tane. Nöbet yazalım bundan sonra. O günün nöbetçileri her daim burda olsun. Bi giriyoruz kimse yok. Sonra giremiyoruz geçmişe bakıyoruz bi muhabbet bi muhabbet. Yahu ne zaman yakalayacağım ben sizi? Kızkardeşim nişanlanıyor haftaya cumartesi günü. Biraz da konuşmaya ihtiyacım vardı. Neyse yarın ağrıtırım başınızı. Benden sonra giren olursa şimdiden iyi geceler diyip çıkayım bari. mirmirmirmir

günaydın kızlar
tuğba sıkma canını kız benimkide küçümern valla güzelde bakıyoz hiç kendine toz kondurma çocuk bu minyondur ama güçlüdür doktorumuz bize öyle demişti gerçekten neva tam herkük koca yastıkları kaldırıyo ablasıyla babsına iyi vuruyo sağlıklı olsunlarda varsın zayıf olsunlar napalım bide böyle şeyler genetikmiş bende hep zayıftım babamızda hep zayıf çocuklarda haliyle öyle sıkam canını
denizkızıl geçmiş olsun düşe kalka büyüyecekler
reyhan sen kalın şeyler getir arkadaşlar söylemiş zatende dün geceden beri bardaktan boşalmış gibi yağıyor doğrusu

Günaydın kızlar, bugün işe zarla zorla geldim valla. hala hastayım bakalım dayanmaya çalışıcam.
Burda hava berbat. tam depresyon havası. Denizkızıl ciddi biseyi yoksa sevin fazla takma kafana. ne kucuk bebekler nerelerden düştü burda. Allah beterinden korusun. düşmeden buyuyen varmı aramızda. Kendimizi alıştırmamız lazım. Dün aksam otururken Dorukta sırtının üstüne düştü. birazcık agladı. içim yandı. ama bi taraftanda kendimi telkin ettim bu daha başlangıç diye.... geçmiş olsun canım.

bülbül yazsaydınya canını ne sıkıyor okurduk şurda sakin sakinken burası. neyse inşallah cok önemli bir sorun değildir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…