2 tane ev ayakkabımız var waikikiden aldık ama çıkıyor ayağından yürüteçteykenkızlar sizin sağlık ocaklarında tartılar dijitalmi,birde evde giymek için ev ayakkabısı gibi bişey alıyomusunuz?
ay walla tam sopalık yahah işte bunların hepsi bir örnek. Aynı fabrikadan çıkmış gibiler iyiki çalışıyorlar bizde evde çalışıyoruz herhalde tüm gün evde yatmıyoruz herhalde . Hele çalışan anneler ne yapsın onlarda kalkmasınlar gece ozaman
yaptım kıs daha önce deli deli ağladı tabi çocuk. Kalksana çocuk ağlamaktan çatlayacak diyor yada ne yaptın çocuğa diyor . Sanki dövüyorum ne yapayım yat kalk bazen sinir geliyor bakmıyorum oda ağlamaktan kuduruyor adamın aklına neler geliyor ayyyyyy
gıcıklar :dilcikar:Çok üzgünüm çoook
güle güle canım :gitme:
Bir maşallah da Duruya
biz daha 8 kiloyu göremedik boy desen zaten kısa .Ben bu çocuğa bakamıyorum galiba senağlama
-tatlicadiarzu-
allahtan kayınvalidem çamaşırlarımı asmış,yemek yapmış,ipeğide doyurmuş. yoksa halim haraptı bugün akannehir
Senin kaynanada insaflı herhalde .Haklısın gerçekten herşey sana bakınca iyileşmesi çok uzun sürüyor. Ben hala hastayım , yorgunum ve uykusuzum . Nezaman iyileşeceğim bilmiyorum. Kocişte sen hastasın uyu bu gecelik ben bakıvereyim demezki. Çocuk ağlamasın yoksa uyuyamıyorum ben uyuyana kadar ağlatma oynatta sonra devam et uyutmaya diyor tövbe birgün yolacam saçını başını. Sanki tek başıma yaptım :mymeka:
bu arada ECENAZ ve DURU ya maşallah...
Ecenaz 77 cm olmuş hey maşallah selvi boylu kızıma biz daha yeni 70 gördük. annesi balla böreklemi besliyor :)
Duru da 10 kg a merdiven dayamış küçük tosuncuk :)
alıyorum antibiyotiği yoksa geçmez bu...O Zamn bende bakamıyorum annem bakıyor çünkü laelaelaelaelae.
bakmak bakmamakla n ilgisi var herşey çoçukta bitiyor canım.
antibiotik kullanırsan 2 günde birşeyciğin kalmaz.
ohh senin şu kaynanan olmas işte o zaman yemiztin nanayı.
sende tek başımamaı yaptım kalkıp azcık ilgilen diye illet oluyorum be bu ara heriflere
sağol canım.ama gördün bak boyu uzun diye yüzü hariç kilosunu hiç göstermiyor bende böyla boğum boğum kilolu çocukları çok severimde unutayım bari benim şaşkın öyle olmayacak galiba.
Ayy ayşegüllerin nereye taini çıktığı belli olmuşmudur acaba.Sanki Zeynep yerine ben düzen değiştiricem arada aklıma gelince çok heyecan yapıyorum.hatun otelde 2.70 yatıyordur şimdi.
kızlar sizin sağlık ocaklarında tartılar dijitalmi,birde evde giymek için ev ayakkabısı gibi bişey alıyomusunuz?
iyi akşamlar canım hoş geldiniyi akşamlar kızlar nasılsınız ben bir geçmişi okuyup geleyim....
kızlar sizin sağlık ocaklarında tartılar dijitalmi,birde evde giymek için ev ayakkabısı gibi bişey alıyomusunuz?
hah işte bunların hepsi bir örnek. Aynı fabrikadan çıkmış gibiler iyiki çalışıyorlar bizde evde çalışıyoruz herhalde tüm gün evde yatmıyoruz herhalde . Hele çalışan anneler ne yapsın onlarda kalkmasınlar gece ozaman
yaptım kıs daha önce deli deli ağladı tabi çocuk. Kalksana çocuk ağlamaktan çatlayacak diyor yada ne yaptın çocuğa diyor . Sanki dövüyorum ne yapayım yat kalk bazen sinir geliyor bakmıyorum oda ağlamaktan kuduruyor adamın aklına neler geliyor ayyyyyy
gıcıklar :dilcikar:Çok üzgünüm çoook
iyi akşamlar kızlar nasılsınız ben bir geçmişi okuyup geleyim....
Evet canım drumuzdakinin aynısı her ne kadar farklı tartsada ikiside dijital
Benim kuzucukta ayağında ayakkabı sevmez hemen çıkarıyor. Bende patik giydiriyorum
altında kilotlu çorabı üstünede patik tamam zaten pek sıcağı sevmez benim kuş
iyi akşamlar canım hoş geldin
Çamaşır makinesi durdu sereyimde geleyim
demezmiyim canım her fırsatta diyorum sen ancak çocuğu uyut ağlatma dersinO Zamn bende bakamıyorum annem bakıyor çünkü laelaelaelaelae.
bakmak bakmamakla n ilgisi var herşey çoçukta bitiyor canım.
antibiotik kullanırsan 2 günde birşeyciğin kalmaz.
ohh senin şu kaynanan olmas işte o zaman yemiztin nanayı.
sende tek başımamaı yaptım kalkıp azcık ilgilen diye illet oluyorum be bu ara heriflere
.
offfffffffffffff offfffffffffff onlar babalığa alışana kadar biz kendimizi daha çok yıpratırız:sinifsinif:bizde var canım bu şarıklardan ama en rahat ve sıcak tutanı patik.örgü patik yani.yokmu örgü ören ördür sıcacık oluyor ayakları.
ahh bizimkide uyanınca kalk bu çoçuğun ağrısı var - kesin karnı aç kalk mama hazırla-ne yaptın bizdede var yani birde en sık neyi var niye ağlıyor diyor-
sana ne söylüyorsa banada aynısını ne bilim neyi var yüzüne bakınca anlıyorum sanki konuşmuyor ağlıyor işte.sanki 40 tane çoçuk büyüttümde seslerden ne istediğini anlıycam.
koş yetişşş.
ay bende çamaşır yıkıcaktım kaldı bugun bu havadada nerde kurutcaksak...bendede patik var ama sanki yerde emeklerken felan kayıyomuş gibi geliyo durun giydirim ozaman..
ipek uyandı,mesaim başladı...
kaçtım kızlar sonra görüşürüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?