2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

sen anlatsaydın keşke valla insan burda anlatınca bi rahatlıyo iyi geliyo ..
deniz yataktan düştü az önce...
çok ağladı kuzum, ölüyorum sandım.moralim çok bozuk
düşe kalka büyücekler diyoruz ama insanın canındanda can gidiyo..
günaydın millet......

slm günaydınnlar

günadın herkezede geçmişolsun özlem sanada valla tam uykuluk hava çalışırken bu havalarda hiç işe gitmek istemezdim hep hayal kurardım ahh şimdi evde olsaydımda şöyle tv nin karşına battaniyemi alıp geçseydim diye şimdi evdeyim ama gene yapamıyom duru hanımdan..

ne demek sibelcimm
inş. benim oğlumda hasta olmaz geçen kış yeni doğduğunda hep hastalandı 15 de bir her hafta kaç ke ziğne yedi inş bu sene olmaz

yaaa kızlar saçımı karamele boyatıcam korkuyorum yakışmazsa diye....
şu an saçımda sarı balyaj var üzerine boyatıcam nasıl olur...
birazdan gidicem kuaföre...

ne demek sibelcimm
inş. benim oğlumda hasta olmaz geçen kış yeni doğduğunda hep hastalandı 15 de bir her hafta kaç ke ziğne yedi inş bu sene olmaz

inş olmaz canım ya..çok kötü oluyolar yazık canları ne..iğneyi yerken ağlıyolar..

bakamıyorum valla ben....

esma sen dün yoktun nerelerdeydin

cnm sağol farketmişn
yoğunduk işyerinde açamadım hiç bi arada bilg. bozuldu
sen nasılsın bakalım kızlar nasıl cadı kızlar :))

yaaa kızlar saçımı karamele boyatıcam korkuyorum yakışmazsa diye....
şu an saçımda sarı balyaj var üzerine boyatıcam nasıl olur...
birazdan gidicem kuaföre...

cnm eden yakışmasın yahu
hem kuaför boyucaksa iyi olur merak etme

inş olmaz canım ya..çok kötü oluyolar yazık canları ne..iğneyi yerken ağlıyolar..

bakamıyorum valla ben....

amin cümlemizinki

iyiler canım saol sabah dağıyıorum akşamda topluyorum

kız sen böylede güzelsin valla ne yapsan yakışır

kan alırlarken ben bakıyorum bakmkakla kalmayıp kendim tutyorum başkasına tutturmuyorum
teşekkür canım senin güzel bakan gözlerinin güzelliği o...
ayy hiç bakamıyorum ben iyi cesaret valla...

evet kız dün yoktun sen bende farkettim valla...
evet kuaför boyucak..inş iyi olur...

Kızlar günaydın nasılsınız ? sabah çok zor geldim işe eve gidip yatasım var birde çınar uyandı bir gördü giyinirken başladı ağlamaya ne babaya ne babanneye gidiyor geldi kucağıma emdi biraz yavaşca verdım babannesıne ama uyandı hemen dedım gel oğlum yatalım ben hemen yattım kapattım gözümü babannesi de oyun yaptı ona annen uyuyor gel biz mama yiyelim vs derken aldı odadan bende kaçtım ama içim yandı uff daha da zorlanıyorum artık ne yapıcam bilmiyorum....

Özlemcim canım keşke gitmeseydin bu gün de işe iyice düzelseydin bu havda daha da kötü olmassın inşallah ...

Sibelcim karamel çok hoş bir renk bence boyat yakışır beğenmessen de denemiş olursun canım...

kızlar ben saçlarım acaip dökülüyo haddinden fazla napıcam bilmiyorum ön kısımar iyce açıldı ve azaldı saçlarım ilaç felan istemiyorum
böle kına z.yağı bişiyler karışıtıp yakıyolarmış bilgisi olan varmı

amaninnnn ben kahrolayım benim kızlar benden önce kapıya gidiyor gezentiler benim kızlara sokak olsunda

teşekkür canım senin güzel bakan gözlerinin güzelliği o...
ayy hiç bakamıyorum ben iyi cesaret valla...

evet kız dün yoktun sen bende farkettim valla...
evet kuaför boyucak..inş iyi olur...

olumunekankayizsmile sağol cnm
boyat boyat cnm güzel olur benim herif istemiyo boyattırmıyo :)

günaydın cnm
çınar baya anlamaya başlamış bide emiyo ya hala ondan seni ister hep
benimki daha anlamıyo ben giderken ağlamıyo ama geldiğim zaman çok seviniyo

offf canım ya kıyamam...napıcaksın onun için çalışıyosun..alışır zamanla büyüdükçe oyuna falan dalar belki....
boyatıym bi bakarım olmazsa düz bi renk yapar gider...
kardeşiminde çok dökülüyo...bol vitamin ilacı kullan..bide zyağıyla sarımsak sürüyo haftada bir...benmkide çok dökülüyo da çıkıyo yerine hemen...
amaninnnn ben kahrolayım benim kızlar benden önce kapıya gidiyor gezentiler benim kızlara sokak olsunda

:roflol::roflol::roflol:

günaydın cnm
çınar baya anlamaya başlamış bide emiyo ya hala ondan seni ister hep
benimki daha anlamıyo ben giderken ağlamıyo ama geldiğim zaman çok seviniyo

anlıyor anlıyor canım hemde nasıl eve gitmemide zor bekliyor gidincede ilk 1 saat wc ye bile gidemiyorum önce yanımda duruyo kıyafetimi değiştiriyorum dibimden ayrılmıyor taki gitmiceğime emin olana kadar

didemcim senin işin zor bu kızlarla gezentiler...evde tutmak zor olacak cadıları...

anlıyor anlıyor canım hemde nasıl eve gitmemide zor bekliyor gidincede ilk 1 saat wc ye bile gidemiyorum önce yanımda duruyo kıyafetimi değiştiriyorum dibimden ayrılmıyor taki gitmiceğime emin olana kadar

aayy yavrum yaa senin çocuğa babannemi bakıyo canım...
sibel boyat kız valla değişiklik iyi geliyo insana ...
didem senin kızlarda çok fena valla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…