2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

ben bi duş alayım burooo uyuyoken..uyanınca kahvaltısı ettirir çıkarız..

amaninnnn ben kahrolayım benim kızlar benden önce kapıya gidiyor gezentiler benim kızlara sokak olsunda
didemcim senin kızlar alem he kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile3
anlıyor anlıyor canım hemde nasıl eve gitmemide zor bekliyor gidincede ilk 1 saat wc ye bile gidemiyorum önce yanımda duruyo kıyafetimi değiştiriyorum dibimden ayrılmıyor taki gitmiceğime emin olana kadar

ay cnm ya kıyamam özlemektende anlıyolar
bende işten gelince aynen wc bile giremiyom ilgileneyim oynayım istiyo yavrum
iiçim parçalanıyo ama çalışmadan olmucak mecbur bırakıyoz

ormayın kızlar öyle valla cmt pzar hep sokakatayız zaten ama bende kabahat 3 günlükken başlayınca sokaklarda gezdirmye çocuklarda böyle oluyor bide babamıza nispet gibi aksine hiç sevmez gezmeyi

özlem bizimki babaya dayanamıyo...çınar napsın...
utkuyla babamız çıkarken antrede yolcu ediyoruz...
kapıyı kapatıp gidiyo eşim..
bizde yerde oturuyoruz...
asansöre binene kadar dinliyo seslerini...
sesleri gidince yüzüme bakıyo üzgün üzgün...suratı düşüyo...
beni beğenmiyo sanırımbilmiyorumkismile
sonra epey duruyo öyle...
moral bozuk oyuncaklara dönüyo....

aayy yavrum yaa senin çocuğa babannemi bakıyo canım...
sibel boyat kız valla değişiklik iyi geliyo insana ...
didem senin kızlarda çok fena valla..

3 gün babaanne 2 gün anneanne bakıyordu ama şimdi kış geldi babanne bakıyor işi oluncada annem bakıyor canım

ben bi duş alayım burooo uyuyoken..uyanınca kahvaltısı ettirir çıkarız..

hadi uyanmadan git canım görüşürüz

evet onlar için herşey yapacak birşey yok alışıcaz mecbur onlarda alışacaklar zor olsada

günaydın herkese....

Günaydın canım hoşgeldin

oyy canım kıyamam seni beğenmez olurmu annesi babasıda yanında olsun istiyordur sen nasıl olsa yanındasın senin gitmeyeceğini biliyor yavrum

oyy canım kıyamam seni beğenmez olurmu annesi babasıda yanında olsun istiyordur sen nasıl olsa yanındasın senin gitmeyeceğini biliyor yavrum

evet benm gitmeyeceğimi biliyo...
babaya abiye dayanamıyo..
herşeyi biliyolar vallakafamçokkarıştı..

Günaydın kızlar,
Bugün 4.günümüz gece beslenmesini nerdeyse kestiğimizden beri Toprak bi kere kalkıyor ve de 9'a kadar uyuyor.Bugün 9.30'da kalktı çok sevinçliyimopuyorumnanaktan
Bugünleri de gördüm ya çok şükür Allah'ımazemuszemus

Sizler nasılsınız bakalımolumunekankayizsmile
Geçmişe bakim

günaydın canım...maşallah toprak a...9.30 haaa hiç göremem sanırım ben o günleri...
en geç 7 de ayaktayızakannehir

Günaydın canım hadi gözün aydın, inşallah bozulmaz ..

Çınar geceleri hiç uyanmıyor yani kalkıp oturmuyoruz fakat yatakda dört dönüyor gözler kapalı bır oraya kalkıp gidip yatıyor bir başka yere bir babasının üstüne bir benim üstüme uyur gezer gibi geziyor çocuk vıyaklıyor kalkıyorum bakıyorum koymuş kafasını gözler kapalı uyuyo anlamıyorum neden böyle uykusunda bile 10 dakika sabit durmuyor çocuk :2:

hadi bakalım maşallah toprağa sibel gibi bende o günlaeri göremem en fazla 6,5 da ayakatalar

nankörlük etmeyeyim ama benim kızçeler 8 de yatıyorlar zaten gecede kalkmıyorlar daha napsın çocuklar

aklinialirimsmile ayy bu adam akıllansın diye birde ikiz mi doğursam ne ?

EE ne güzel işte nişanlanıyor sevmedin mi damat adayını hayırdır.

yaaa kızlar saçımı karamele boyatıcam korkuyorum yakışmazsa diye....
şu an saçımda sarı balyaj var üzerine boyatıcam nasıl olur...
birazdan gidicem kuaföre...

daha güzel olur aradaki sarı balyajlarda açık karamel olur kendinden doğal balyaj işte.

Demekki neymiş Burak ve Çınardan korkulurmuş.ayy şunlara bak nelerede kafa yoruyorlar.Benimkide bazen bakıp azcık ağlar gibi olur bazende umrunda değil.Anneannesi evden çıkınca ağlıyor ama umrunda değilim ben bu kızın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…