2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Özlemcim geçmiş olsun canım, kıyamam kuzuya anlıyor tabi annesi ama herşey onun için zamanla oda alışacak inş.....
Sibelcim saçlarını boyatacakmışsın yakışır arkadaşım güzele ne yakışmaz,benim kızda abileri okula giderken çok bozuluyor ....
Esmacım valla benim saçlarımda çok dökülüyor ....
Didem canım kızlar gezenti oluyormuş benim iki tane yeğenim var illa hergün sokağa çıkacaklar gezmeye gidilmeyecekse bile anneleri ya parka yada bakkala götürüyor mecburen....
Zeynep6672 nasıl oldun canım....
Ebrucum gece uykusu nasıl cimcimenin düzene girdimi biraz.....

günaydın canım...

günaydın kızlar
kafayı yememe ramak kaldı...
tam ipeği düzene oturtmuştum,bu kulak iltihabı olayından yine alt üst oldu
dün gece abartmıyorum yarım saatte bi uyandı
gece 3-4.30 arası komple ayaktaydı
çıldırmış gibi ağlıyo,meme istiyo,yada elimi tutup uyumak istiyor ( bu da yeni moda )
elimi aldığım an uyanıyor
emzirmeyince usanmadan 1.30 saat ağlıyor meme vermemek için direniyorum iyice alışmasın diye
zaten hastayım gücüm takatim kalmadı artık
tekrar düzene sokucak halim de sabrım da yok
bu çocuk beni delirticek
dün itibariyle kardeş fikrinden tamamen vazgeçtim
yok 2.çocuk mocuk
Allah ım dün gece bende başladım ağlamaya,o ağlıyo ben ağlıyorum. sinirlerim iflas etmiş durumda,hiç bişeye tahammülüm kalmadı,kendi çocuguma bile sabredemiyorum artık ya.

hadi bakalım maşallah toprağa sibel gibi bende o günlaeri göremem en fazla 6,5 da ayakatalar

zeynepte her sabah 7 gibi kalkıyor,zaten sabahları erken kalkmak için artık telefonun alarmınıda kurmuyorum nasılsa her sabah aynı saatte zeyno beni uyandırıyor kaydirigubbakcemile3

bu arada emzik artık kar etmiyor,biberon zaten almıyor
illaki meme
yarım saatte bi meme
bende insanım ya yeter yani yakında bakırköylük olucam bu kız yüzünden!

aynen selma neva hafta sonu daha gözünü açıyor anne bugün nereye gidicez diyor

günaydın cnm
ay maşallah toprağa
gece beslenmeyi nasıl kestin cnm?

illaki meme
yarım saatte bi meme

kız çocukları değişelim bende zorla emziriyorum bu kız yakında tamamen bırakır gibime geliyor

geçmiş olsun zeynepcim kulak ağrısı çok fena keremden biliyorum kıyamam ben ipeğe antibiyotik kullanıyormusunuz ...
sende hastaymışsın sen nasıl oldun canım...

kız çocukları değişelim bende zorla emziriyorum bu kız yakında tamamen bırakır gibime geliyor

emmesin ya didem emmesin gerçekten
gece yarım saatte bi kalkmak ne demek ya
çekilmiyor
emdi 8 ay yeter emmesin artık istemiyorum
psikolojim bozuk inan tahammül gücüm kalmadı
öyle bi ağlıyor ki
meme verince de sinirinden ısırmaya başlıyor
ersin de laf olsun diye kalkıyor ben git yat diyince gidip yatıyor,vicdanını rahatlatıyor aklınca

Günaydın canım sen şimdi kendinde rahatsız olduğun için tahammülün yok elbet düzelir sıkma canını girer yoluna yordamına merak etme üzme harap etme kendini bırak emmek istiyorsa emsin canım elbet kendi emmek istemediği an da gelir şimdi alışmış ipekcik birden bırakmak zor gelir sakin ol canım ne kadar sinirlensende çocuk işte yapacağını yapıyor yine

geçmiş olsun zeynepcim kulak ağrısı çok fena keremden biliyorum kıyamam ben ipeğe antibiyotik kullanıyormusunuz ...
sende hastaymışsın sen nasıl oldun canım...

sağol canım
ben fenayım
kendime bakamıyorum dinlenemiyorum ki...

ipeğin kulağı düzeldi geçti ama huyu değişti gene tamamen.

yok özlem bu çocuk aylardır böyle
tam düzeldi dedim hastalandı yine sapıttı
ben hastayım diye böyle gergin değilim,tam düzeltiyorum bişey oluyo gene alt üst herşey.
offf neyse beni 1 çocuk paklayacak onu anladım.

sibel gız uzamadnmı sen daha kuaföre :))
yok kız burak uyanmadı...işim varya yatar sıpa...
he valla korkulur bunlardan...duru anneanneye alışık ya ondan...
bi kaç gün sen evde kalıp baksan varya hemen sana düşer...
teşekkür canım benm..
hayy Allah...bu kızın tek derdi sensin zeynep...sadece seni istiyor..kokunu elini nefesini hissetmek istiyor sürekli...demiştim ya benm yeğenler öyle diye..ipeği çok benzetiyorum onlara...zamanla düzelir...biraz daha sabır...dur kız hemen cayma 2. çocuktan...2.ler daha akıllı oluyolar benden söylemesi...
zeynepte her sabah 7 gibi kalkıyor,zaten sabahları erken kalkmak için artık telefonun alarmınıda kurmuyorum nasılsa her sabah aynı saatte zeyno beni uyandırıyor kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol::roflol: çalar saat zeynooo...
aynen selma neva hafta sonu daha gözünü açıyor anne bugün nereye gidicez diyor

ayyy cadı kız valla bu...cin cin maşallah....

illaki meme
yarım saatte bi meme

bizim kız emzik hiç almadı, biberon da kullanamıyoruz beni emzik niyetine kullanıyor...
zeynep ipeğin iştahı nasıl yemek yiyebiliyormu....

çocuklar hasta olunca huy değiştiriyo canım...
dur adamın da günahını alma kız...
git bu çocuk niye ağlıyor bak diyen adamların hesabı ne...

evet sibel tek derdi benim
babası gidiyor yanına,elini tutuyor yok
ya ben tutucam elini,yada kucağıma koynuma alıcam
yada emicek
yarım saatte bi kalkıp beni yokluyor resmen
bi de çalışıcam diyorum
pehhhh
zor çalışırım bu çocukla ben.
bizim kız emzik hiç almadı, biberon da kullanamıyoruz beni emzik niyetine kullanıyor...
zeynep ipeğin iştahı nasıl yemek yiyebiliyormu....
yiyo selma gayet güzel yiyo
gece de iyice yedirip yatırıyorum
dogru duzgun emmıyo kı zaten gecelerı,2 cekıyo oyle uyuyo,memeden aldığımda kıyametı koparıyor,aç değil yani biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…