aynen cnm emir kağanda öle sabah a kadar mıkır mıkır homurdanıp uururGünaydın canım hadi gözün aydın, inşallah bozulmaz ..
Çınar geceleri hiç uyanmıyor yani kalkıp oturmuyoruz fakat yatakda dört dönüyor gözler kapalı bır oraya kalkıp gidip yatıyor bir başka yere bir babasının üstüne bir benim üstüme uyur gezer gibi geziyor çocuk vıyaklıyor kalkıyorum bakıyorum koymuş kafasını gözler kapalı uyuyo anlamıyorum neden böyle uykusunda bile 10 dakika sabit durmuyor çocuk :2:
günaydın zenepçim ALlah sabır versin cnmgünaydın kızlar
kafayı yememe ramak kaldı...
tam ipeği düzene oturtmuştum,bu kulak iltihabı olayından yine alt üst oldu
dün gece abartmıyorum yarım saatte bi uyandı
gece 3-4.30 arası komple ayaktaydı
çıldırmış gibi ağlıyo,meme istiyo,yada elimi tutup uyumak istiyor ( bu da yeni moda )
elimi aldığım an uyanıyor
emzirmeyince usanmadan 1.30 saat ağlıyor meme vermemek için direniyorum iyice alışmasın diye
zaten hastayım gücüm takatim kalmadı artık
tekrar düzene sokucak halim de sabrım da yok
bu çocuk beni delirticek
dün itibariyle kardeş fikrinden tamamen vazgeçtim
yok 2.çocuk mocuk
Allah ım dün gece bende başladım ağlamaya,o ağlıyo ben ağlıyorum. sinirlerim iflas etmiş durumda,hiç bişeye tahammülüm kalmadı,kendi çocuguma bile sabredemiyorum artık ya.
günaydın şekerimgünaydın canlarım nasılsınızzz
yok özlem bu çocuk aylardır böyle
tam düzeldi dedim hastalandı yine sapıttı
ben hastayım diye böyle gergin değilim,tam düzeltiyorum bişey oluyo gene alt üst herşey.
offf neyse beni 1 çocuk paklayacak onu anladım.
güzel güzel olmasına da sibel,sabır tahammül kalmadı bende.zeynep bu kdar olur aynen yeğenlerimde böyleydi..
gece kalkar yoklarlardı..
annmlerde kalırdık bazen aynı odada yatardık
gece kalkar en az 2-3 defa annneee derlerdi ikiside hemde....
daha derdi gelinimiz sabaha kadar görseniz 20defa elliyolar yokluyolar derdi...
ayyy derdim ben bu ne ya sizle aynı odada yatmam falan derdim gülerdim...
sabaha kadar o anne diyo öbürü anne diyo...
ama sana bağlı olması çok güzel bee zeynep....
aynen cnm emir kağanda öle sabah a kadar mıkır mıkır homurdanıp uurur
günaydın zenepçim ALlah sabır versin cnm
bu bıkkınlıkla kızgınlıkla ikinci bebek istemem diosun demi büyük konuşma cnm
arkadaşımda aynen öle istemem demiş ama şimdi istiyo olmuyo kaç doktor kapısı aşındırdı ama olmuyo ALlah korusun senin işinde zor seni anlıyorum sabır felan kalmıyor
insanın kendi evledı olmasa asla tahammul edemez tabi
emir kağanda kulak iltihabı olmutu delirmiş gibi ağlıyodu çok zor bir durum ama iğne ile 2 günde geçmişti ipek e iğne vermedimi ?
günaydın şekerim
doğum günün kutlu olsun a.s. :1hug: olumunekankayizsmile
vallahi bu sinirle bir de öyle dese üstüne atlar paralarım herhalde o adamı ben
kafamçokkarıştıZeynepcim çok küçük daha biraz sabır diyecem kızma ne olur, hakketten de büyüdükçe düzene giriyorlar,hemen öyle 2.çocuktan da vazgeçme ipeği tek bırakmak yok canım....
a.s. rica ederimyine güldürdün beni valla sağol zeynep :roflol:
selmacım valla hastayım. bitek bogaz agrım hafifledi. mafoldumben :sinifsinif:
valla zeynep kendiliğinden bırakana kadar yanında yatır derim ben...
kokunu alsın güvensin elbet kendi haline dönecek...
yok ayrı yatırym falan deme harap olursun canım..
bırak yatsın yanında koynunda kokun alsın...uyanmaz o zamn güvenir..
valla zeynep kendiliğinden bırakana kadar yanında yatır derim ben...
kokunu alsın güvensin elbet kendi haline dönecek...
yok ayrı yatırym falan deme harap olursun canım..
bırak yatsın yanında koynunda kokun alsın...uyanmaz o zamn güvenir..
bu arada emzik artık kar etmiyor,biberon zaten almıyor
illaki meme
yarım saatte bi meme
bende insanım ya yeter yani yakında bakırköylük olucam bu kız yüzünden!
amaninn saat 11 oldu sıpa uyanmadı...utku gelir bi saate okuldan...
güya o gelmeden gidip gelcektim..
2çocukla kuaförde rezil olurum yaaa..
nazar ağacı ney kız? hiç duymadım :uhm:zeynepçim 8 ay sendromu diolarya ölemi dicem 9 a girdi ipektoş yavrum nasılda güzel bakıyo annesi kıyamam ona
zeynep bence ipek e nazar değiyo uyuyo düzene girdi diosun ertesi gün deliriyo uyumuyo
sen hiç deme kimseye uyudu yedi felan die
bide nazar ağacından parça oluyo öle bişiy bulabilcenmi emir kağana ben nazar ağacı kıymığından nazrlık yaptım rahmetli dedem getirmişti köyden
aman bırak uyusun ya,maşallah de :gitme:amaninn saat 11 oldu sıpa uyanmadı...utku gelir bi saate okuldan...
güya o gelmeden gidip gelcektim..
2çocukla kuaförde rezil olurum yaaa..
aramızda yatıramayız selma,babası biraz çılgın yatıyor bugun sabaha karsı aldım az daha ustune cıkıyordu zor kurtardım son anda. uyku sersemı ezerız cocugubencede zeynep yatsın yanınızda, oda çok huzursuz demekki huzuru sende buluyor annesi...
zwynwp aynı dert bizdede var cnm çok uyanıyo derinde yarım saatte bir kalkıyo meme istiyo veriyorum valla na yapıyım bi akıl verin kızlar ndene uyanıyo bu kız ya sabah bide anneme gidiyorum yolda uyuyo ama bense zombi gibi ayaktayım ne yapmalıyım
zeynep allah kolaylık versin cnm hasta olunca bütün düzenleri bozuluyo benimkide kaç gündür emmiyo gündüzleri gece memeye kalkıyo güya memeyi görünce deliriyo resmen nasıl ağlıyo bırakıcakmı acaba dedim ama artık iki gecedir kandırıp uykusunda veriyorum önce emziği tıkıyom ağzına sonra yavaşça çaktırmadan alıp memeyi tıkıyorum napiyim uyumuyo yoksa ağlayıp duruyobide karnı toksa bile emen bi bebekti benimki nooluyo bunlara bööle bilmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?