bu arada bursada aşırı yağıştan dolayı okullar tatilll
emmesin ya didem emmesin gerçekten
gece yarım saatte bi kalkmak ne demek ya
çekilmiyor
emdi 8 ay yeter emmesin artık istemiyorum
psikolojim bozuk inan tahammül gücüm kalmadı
öyle bi ağlıyor ki
meme verince de sinirinden ısırmaya başlıyor
ersin de laf olsun diye kalkıyor ben git yat diyince gidip yatıyor,vicdanını rahatlatıyor aklınca
günaydın arkadaşlarım herkes iyidir umarım
Zeynepçim geçecek inşallah az daha sabır.. biliyorum söylemesi çok kolay yorgunluktan tahammül azalıyor ama geçecek.. gerekiyorsa yatın beraber kendini harap etme düzenini bozmayım diye.. ben çok kalktığı geceler artık git gel yoruluyorum yatıyorum yanına meme isterse açıyorum yattığım yerden iki çekiyo uyuyor isteyince açık hazır zaten veriyorumsempatiksalakcinni
sibel yeni saçınla resim isterim heee..
ay Selma benim oğlan da çalar saat gibi mübarek bizim saat çalmadan önce kalkıyor her gün kurmasam da geç kalmam yani :)
bu arada bursada aşırı yağıştan dolayı okullar tatilll
ama çok yağdı ya gece felan hiç durmadı sevilcim
hadi ya buraya damla düşmedi daha:bbo:
bilmiyodum bunu bak.. hım.......zeynepçim nazar ağazı die bir ağaç var ondan bir parça üzerinde bulundurursan nazardan kouru derdi dedem eskilerden beri varmış
ah bi görsem şöyle 2-3 saat uyuduğu günü valla bayram ilan etcem akannehirgünaydın arkadaşlarım herkes iyidir umarım
Zeynepçim geçecek inşallah az daha sabır.. biliyorum söylemesi çok kolay yorgunluktan tahammül azalıyor ama geçecek.. gerekiyorsa yatın beraber kendini harap etme düzenini bozmayım diye.. ben çok kalktığı geceler artık git gel yoruluyorum yatıyorum yanına meme isterse açıyorum yattığım yerden iki çekiyo uyuyor isteyince açık hazır zaten veriyorumsempatiksalakcinni
sibel yeni saçınla resim isterim heee..
ay Selma benim oğlan da çalar saat gibi mübarek bizim saat çalmadan önce kalkıyor her gün kurmasam da geç kalmam yani :)
ah be zeynep 2 saat uyusa öper başıma koyarım inanki...zeynepcim valla dorukta öyle ipek kadar sık değil belki ama 2 saatte bir kalklmaya başladı 3 aksamdır. inan insan artık kendinden geçiyor sinirden. sabret canım yaaaa hemen dolduruşa getirme kendini. ipekcigin gözünden bak herşeye. mutlaka bu bebeklerin boyle davranmak için bi nedenleri vardır bizim anlayamadığımız. zavallılar napsınlar bisekilde gösteriyorlar işte isteklerini ama biz ne oldugunu anlayamıyoruz herhalde. ben hep içimden bunlar geçicek diyorum. allah daha beter dertler vermesin. yapcak bisey yok. canımız onlar bizim.
bizim yatak odasını değiştirmek cok zor sibel evin şekli şemali yüzünden (biraz şekilsizde :1ninca: )zeynep aranızda yatırma yatağınızı duvara yapıştır sen yanında yat..
eşinde senin yanında yatsın..
ipekle duvar arasına bi yastık koy soğuk olmasın ve kafasını vurmasın diye...
bi süre böyle dene ileriyi düşünme canım...
şimdi en az hasarla çıkmaya bak...
Günaydın canım hadi gözün aydın, inşallah bozulmaz ..
Çınar geceleri hiç uyanmıyor yani kalkıp oturmuyoruz fakat yatakda dört dönüyor gözler kapalı bır oraya kalkıp gidip yatıyor bir başka yere bir babasının üstüne bir benim üstüme uyur gezer gibi geziyor çocuk vıyaklıyor kalkıyorum bakıyorum koymuş kafasını gözler kapalı uyuyo anlamıyorum neden böyle uykusunda bile 10 dakika sabit durmuyor çocuk :2:
günaydın kızlar
kafayı yememe ramak kaldı...
tam ipeği düzene oturtmuştum,bu kulak iltihabı olayından yine alt üst oldu
dün gece abartmıyorum yarım saatte bi uyandı
gece 3-4.30 arası komple ayaktaydı
çıldırmış gibi ağlıyo,meme istiyo,yada elimi tutup uyumak istiyor ( bu da yeni moda )
elimi aldığım an uyanıyor
emzirmeyince usanmadan 1.30 saat ağlıyor meme vermemek için direniyorum iyice alışmasın diye
zaten hastayım gücüm takatim kalmadı artık
tekrar düzene sokucak halim de sabrım da yok
bu çocuk beni delirticek
dün itibariyle kardeş fikrinden tamamen vazgeçtim
yok 2.çocuk mocuk
Allah ım dün gece bende başladım ağlamaya,o ağlıyo ben ağlıyorum. sinirlerim iflas etmiş durumda,hiç bişeye tahammülüm kalmadı,kendi çocuguma bile sabredemiyorum artık ya.
Özlemcim geçmiş olsun canım, kıyamam kuzuya anlıyor tabi annesi ama herşey onun için zamanla oda alışacak inş.....
Sibelcim saçlarını boyatacakmışsın yakışır arkadaşım güzele ne yakışmaz,benim kızda abileri okula giderken çok bozuluyor ....
Esmacım valla benim saçlarımda çok dökülüyor ....
Didem canım kızlar gezenti oluyormuş benim iki tane yeğenim var illa hergün sokağa çıkacaklar gezmeye gidilmeyecekse bile anneleri ya parka yada bakkala götürüyor mecburen....
Zeynep6672 nasıl oldun canım....
Ebrucum gece uykusu nasıl cimcimenin düzene girdimi biraz.....
günaydın kızlar
kafayı yememe ramak kaldı...
tam ipeği düzene oturtmuştum,bu kulak iltihabı olayından yine alt üst oldu
dün gece abartmıyorum yarım saatte bi uyandı
gece 3-4.30 arası komple ayaktaydı
çıldırmış gibi ağlıyo,meme istiyo,yada elimi tutup uyumak istiyor ( bu da yeni moda )
elimi aldığım an uyanıyor
emzirmeyince usanmadan 1.30 saat ağlıyor meme vermemek için direniyorum iyice alışmasın diye
zaten hastayım gücüm takatim kalmadı artık
tekrar düzene sokucak halim de sabrım da yok
bu çocuk beni delirticek
dün itibariyle kardeş fikrinden tamamen vazgeçtim
yok 2.çocuk mocuk
Allah ım dün gece bende başladım ağlamaya,o ağlıyo ben ağlıyorum. sinirlerim iflas etmiş durumda,hiç bişeye tahammülüm kalmadı,kendi çocuguma bile sabredemiyorum artık ya.
bu arada emzik artık kar etmiyor,biberon zaten almıyor
illaki meme
yarım saatte bi meme
bende insanım ya yeter yani yakında bakırköylük olucam bu kız yüzünden!
emmesin ya didem emmesin gerçekten
gece yarım saatte bi kalkmak ne demek ya
çekilmiyor
emdi 8 ay yeter emmesin artık istemiyorum
psikolojim bozuk inan tahammül gücüm kalmadı
öyle bi ağlıyor ki
meme verince de sinirinden ısırmaya başlıyor
ersin de laf olsun diye kalkıyor ben git yat diyince gidip yatıyor,vicdanını rahatlatıyor aklınca
ama çok yağdı ya gece felan hiç durmadı sevilcim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?