2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

canım benim oğluşumda aynı.gecede kaç defa kalktığını sayamıyorum artık.dişten dedik dişler çıktı ama hala gceleri bi tuhaf oluyo çocuk.nasıl çığlık çığlığa ağlıyo ve babası ikna edemiyo beni istiyo.ddiğin gbi elini tutuyorum saçını okşuyorum tam uyucak oluyo çkiyorum kafayı çevirip bakıyo ıhhh yapıyo bana.bende yanıa almak istemiyorum sabahları alıyorum sadece.canım Tracy nin kitabı var mı sende.orda yazıyo.8.ay ile 1yaştı sanırım anneden ayrılık korkusu yaşıyo bebekler.sadece bundan.ve belli ediyolar zaten.sadece bizi istiyolar.sabretmemiz lazım ama ne mümkün.bun söylemekten utanıyorum ama bu yüzden bazen çocuğumu sarsıyorum bağırıyorum.halbuki tek deryleri biziz.sabırlı olup yanında olmamız lazım.gündüzleri söz veriyorum yapmıcam diye ama geceleri deliriyorum.böyle oluncada çocuklar dahada etkileniyo.inşallah düzelicek canım.ama bu en yakın zamanda olur umarım :)

sizin bebeler nasıl oyuncaklarla oynuyo kızlar artık kereme çıngırak tarzı şeyler cazip gelmemeye başladı babası almış bi oyuncak ama her şeyide beğenmiyo benimki ne önerirsiniz

sevilcim bizim nevadan kalma içi içe geçen küplerimiz, çubuğu dizilen halkalar düğmelerine basıluınca açılan teletubies ler ve matruşka benzeri varilli bir oyuncağımız var onları seviyor ciciannesindede üstüne basınca döenen ayıcıklı oyuncağını seviyormuş emekleme arkadaşından çok hoşlanmadı ama en favori oyuncağı nevanın uzaktan kumandalı arabası nev akullanıyor oda arabanın peşinde koşuyor

nazar ağacı nasıl bi ağaç esma bee nerde buluruz o ağacı bizede lazım ööle bişey
cnm bana dedem getirmişti manyasta köyde bahçesi var ordan
ananeme sorayım varmı die isterim varsa

evet esmacım yaa gece kereme kalktıkça baktım gök gürledi bütün gece yağdı durdu bizim önümüzde dere var temenyeri deresi sabah bi kalktım taşmış resmennasıl akıyo şimdi

bizim terminali falan su basmış haberlerde izledim bizim az yukardada birisinin evini su basmış ölmüş adamcağız

ay ciddimisn canım Allah rahmet etsin adam boğulupta ölmüş okadarmı su almış ev ya

bugün herkes burda herhalde. kendi rekorumuzu kırıyoruz :)

:teytey:

sizin bebeler nasıl oyuncaklarla oynuyo kızlar artık kereme çıngırak tarzı şeyler cazip gelmemeye başladı babası almış bi oyuncak ama her şeyide beğenmiyo benimki ne önerirsiniz
oyuncakla oynaıoy cnm tensere tava kaşık , gırgır ben özel gırgır aldım üstünde renkli kkocaman arı var bayılıyo ona , bide anhtarla oynamayı seviyo oyuncaklarla oynamaz

benim adam arkası dönüp yatıyo bide üstüne horluyo :))

banasıda ööle küpe benzer bişi almış küp gibi diilde üstüste kule gibi diziyon enüsttede ayısı var ötüyo okadar uğraşıp diziyorum o bi elini vurup yıkıyodelikafadulden sonrada ağzına sokuyo o ses çıkaran ayıcıklı ışıklı oyuncaktan ireminde vardı onada bakıyo ara ara ama daha tam anlamıyo heralde herşeyi ağzına götürüyo

evet esmacım yaa ölmüş adamcık allah rahmet eylesin valla yaşlıymış kaçamamış demekki

günaydın canım nasılsınız iyileştinizmi kerem nasıl oldu....

günaydın serapcım , demek berkinde zeynep gibi çalar saat gibiler alem bunlar valla

ayy zeynepp, bitmedi ipek böcüğünün sıkıntısı. iyice sana düştü anlaşılann.zor geçiyor anlıyorum ama ilerde gülerek anlatırsın: bana az çektirmedin dityee.
geçmiş olsun bu arada.

hasta olan bebi0ş ve0 annelere de geçmiş olsun.

Serap, doğum günün kutlu olsun bacımm.

miray da gece çok kalkıyordu ama 2 gündür fena sayılmaz. kalkınca meme yerine su veriyorum. anında geri uyuyor.
iştahımız yok, evde durmak istemiyor. dün sürekli kucak istedi. gece kolumun ağrısından uyu yamadım.
elbet geçecek bu günlerde. kafamçokkarıştı

ah serap ya
bi bilsem çözümünü
tamamen memeden kesene dek böyle sanırım...
Allah yardımcımız olsun,öyle iyi anlıyorum ki seni.

ah zeynep valla çok zor oluyo geceleri dediğin gibi memeyi bulamayıncada çıldırıyo ağlarken sanki etini koparmışım beni göremesin memeyide almasın yandık yarım saatte bir kalkıyo artık bende ağlıcam yani bende seni çok iyi anlıyorum arkadaşım
karnıda tok ama illa meme

ya zeynep dün yazmıssın bu benical cold sütü azaltıyormuymuş cidden.
öyleyse bıraıkcam ilacı almayı.

burcu hastalık değil,açlık hiç değil eminim. tamamen benimle derdi,ayrılık kaygısı sanırım...
yanıma almaktan başka çarem yok gibi ama yatağı dayayamam duvara maalesef öyle bi imkanım yok. anca yastık dizer öyle yatırırım
canım calpol,fitil,türlüilaç hiçbiri kar etmiyor maalesef.
bi dolu oyuncak war
bebekler
sesli telefonlar oyuncaklar falan
o yine anca dolap içi karıştırsın çekmeceleri boşaltsın
cep telefonumla kumandayla oynasın sempatiksalakcinni
böyle baba dostlar başına kız maşallah.
ah ya...
bende isyan ediyorum
senin halini düşündümde sustum birden ohaoldumsmile
zeynep tekrar dişleride geliyo olabilir çocukları hasta ediyo dişler düzen falan kalmıyo benimki resmen mahvoldu bi kontrol et istersen etmediysen
uyuyo şimdi uyansın bi bakayım
ah ebru ah
öyle iyi anlıyorum ki seni :çok üzgünüm:
bak bak yine başlamış gezmecikler delikafadulden
tracy okudum
kitabı war bende
yatır kaldırdan bahsediyor
geçelerde öyle düzene soktum sonra orta kulak iltihabı geçirdi yine bozuldu herşey gerisin geri
şimdi tekrar yatır kaldır yapıcak halim yok inan.

evet ya burçin cnm
biz bi bebeyi uyutum yatana kadar sabredemiyoz sende iki tane var maşşalah ALlah sabır versin cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…