2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bizim kaloriferler merkezi sistem
sorun warmış bi kaç güne anca düzelirmiş
bende babanemlere gidiyorum
ew buz ufo da yetmiyor geceleri donuyoruz
ordan bağlanırım size

aynen arkadaşım aynen gece olmasın diye dua ediyorum artık eyvahedigeldismile
ne çorbası yapiyim ben bu oğlana kızlar fikir verin dün tarhana yemişti
ben dün mercimek çorbası yaptım ewe
içine soğan patates havuç kabak ve taze fasülyede koydum
ondan yedircem
ya zeynep dün yazmıssın bu benical cold sütü azaltıyormuymuş cidden.
öyleyse bıraıkcam ilacı almayı.
ben bi ara hastalanıp dr gitmiştim
bana benical cold şurup vermişti
prospektüsünü okudum "emziren kadınlardan sütün azalmasına yol açabilir" tarzı bişey yazıyodu
sen bi oku gene istersen

valla bitmiyorki, başlasın. delikafadulden evde olunca iş güç başka bişey yok. en azından dışarı çıkınca sadece mirayla ilgileniyorum. ikimize de iyi geliyor. sende dene bence. dışarı çıkınca ister istemez yoruluyor hn.

kızlar bizim kaloriferler merkezi sistem
sorun warmış bi kaç güne anca düzelirmiş
bende babanemlere gidiyorum
ew buz ufo da yetmiyor geceleri donuyoruz
ordan bağlanırım size

varyaaaa sen bende çok yaşıyacaksın dün aklımdan geçti bu kız bu kadar eziyet çekene kadar azıcık babannesine gidip dinlese diye geçirdim sonra yazmayı unuttum git sende dinlen

Hülya Hülen - ev serilecek ne demek kız.evi temizledin halılar mı serilecek ben birşey mi kaçırdım.

Ebru senin işin x2 zor valla hasta bakmak zaten zor + bebekte gelince üstüne iyice zor.Uyku düzeninden önce eşin bi iyileşsede o zaman daha bi rahatlarsın şimdi aklında oda var tahammülünde azalıyor.ee hasta var diye gelen -gideninde olur allah yardımcın olsun.

Serapp yazacaktım bak tühh faceden not gelmişti unuttum canım NİCE MUTLU YILLARA . iYİKİ DOĞDUN İYİKİ SENİ TANIDIK a.s..

bursa'ya vefat eden adamı burdada konuştuk selden felçli ve yanlış yaşıyormuş kaçamamış.Mekanı cennet olsun.yazık sahibsiz olunca böyle ölüp gidiyonda sahiplenmek akıllarına geliyor.

varyaaaa sen bende çok yaşıyacaksın dün aklımdan geçti bu kız bu kadar eziyet çekene kadar azıcık babannesine gidip dinlese diye geçirdim sonra yazmayı unuttum git sende dinlen

walla pılımı pırtımı toplayım gidicem 1 hafta falan çok sıkıldım ewde azcık kafam da dağılsın hem soğukta totomuz dondu burda :sinifsinif:

SERAP nice yıllara arkadaşım,iyiki doğdun iyiki varsın,iyiki tanımışız seni,ailenle nice yaşlara inşallah opuyorumnanaktan

kızlar şimdi nette baktım saç dökülmesi
kansızlıktan yada demir eksikliğinden dio benim haddinden fazla dökülüyor şuanda
kasnızlıkmı var şimdi ya bide omu çıktı offff

kansızlıktan yada demir eksikliğinden dio benim haddinden fazla dökülüyor şuanda

tahlil yaptır istersen esmacım, annemde sürekli bana söylüyor başım ağrıyor ya benim git kızım kolestrolüne falan baktır diye ama hep boşluyorum çocuklar olsa koşa koşa giderim doktora ama kendimi çok boşluyorum bende böyle bir acayipim :bbo:

zeynepcim tam yazacaktım ki beraber yatın diye, benden önce zaten herkes yazmış :) kız senin öyle düşündüğünü bilir o, babasından kıskanıyodur seni :)

biz de 2-3 gün yerinde yatıyorsa, 1 gün mutlaka bizimle..ben de geceleri beşiğini sallıyorum, emziğini veriyorum,uyuyor ama işte bazen de salla salla, bırakınca başlıyor ağlamaya, sonra yanıma alıyorum..benim yastığa kafasını koyar koymaz uyuyor..tabi burak ezilmesin diye uclara gidiyoruz, sonra yorgan yetmiyo..sabah sen benim üstümü açtın,hayır sen çektin yorganı kavgası oluyo :)

bizim yanımızda yattığı zaman, sabah daha mutlu uyanıyor..o da biz de memnunuz, tadını çıkartıyoruz sarılmanın..

sen bi toparlan, ipek de tamamen iyileşsin, düzene girer yine canım..Allah sabır versin,tahammül etmek zor gerçekten de..

Burçin bu gidişle Ayşenur seni uyutacak , ortalığıda silir süpürür merak etme sen.erkekler haylaz olur sanıyoruz bizde Ayşenur bizimkileri suya götürürde susuz getirir baksana kendi rahat durmadığı yetmiuor kardeşinide yoldan çıkartıyor.

kansızlığın çaresi kolay ve sağlık ocağı bile yapıyor tahlilini sen bi ara git kan ver canım.

Son düzenleme:

hoşgeldin canım nasılsın burak nasıl....

özlemcim sen de mi antibiyotiğe başlasan acaba? hasta iken çalışmak çok zor ya..inş geçer canım..

serapcım doğum günün kutlu olsun canım..Daha nice yıllara.

merhaba kızlar hepinizi çok özledim biz iyiyiz istanbula adapte olmaya çalışıyoruz ipek sağolsun anca yerleşebildik bir oh diyebilecek ilk fırsatta size yazıyorum. öpüyorum şimdilik hoşçkalın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…