aynen arkadaşım aynen gece olmasın diye dua ediyorum artık eyvahedigeldismileah zeynep valla çok zor oluyo geceleri dediğin gibi memeyi bulamayıncada çıldırıyo ağlarken sanki etini koparmışım beni göremesin memeyide almasın yandık yarım saatte bir kalkıyo artık bende ağlıcam yani bende seni çok iyi anlıyorum arkadaşım
karnıda tok ama illa meme
ben dün mercimek çorbası yaptım ewene çorbası yapiyim ben bu oğlana kızlar fikir verin dün tarhana yemişti
ben bi ara hastalanıp dr gitmiştimya zeynep dün yazmıssın bu benical cold sütü azaltıyormuymuş cidden.
öyleyse bıraıkcam ilacı almayı.
burcu hastalık değil,açlık hiç değil eminim. tamamen benimle derdi,ayrılık kaygısı sanırım...
yanıma almaktan başka çarem yok gibi ama yatağı dayayamam duvara maalesef öyle bi imkanım yok. anca yastık dizer öyle yatırırım
canım calpol,fitil,türlüilaç hiçbiri kar etmiyor maalesef.
bi dolu oyuncak war
bebekler
sesli telefonlar oyuncaklar falan
o yine anca dolap içi karıştırsın çekmeceleri boşaltsın
cep telefonumla kumandayla oynasın sempatiksalakcinni
böyle baba dostlar başına kız maşallah.
ah ya...
bende isyan ediyorum
senin halini düşündümde sustum birden ohaoldumsmile
uyuyo şimdi uyansın bi bakayım
ah ebru ah
öyle iyi anlıyorum ki seni :çok üzgünüm:
bak bak yine başlamış gezmecikler delikafadulden
tracy okudum
kitabı war bende
yatır kaldırdan bahsediyor
geçelerde öyle düzene soktum sonra orta kulak iltihabı geçirdi yine bozuldu herşey gerisin geri
şimdi tekrar yatır kaldır yapıcak halim yok inan.
kızlar bizim kaloriferler merkezi sistem
sorun warmış bi kaç güne anca düzelirmiş
bende babanemlere gidiyorum
ew buz ufo da yetmiyor geceleri donuyoruz
ordan bağlanırım size
varyaaaa sen bende çok yaşıyacaksın dün aklımdan geçti bu kız bu kadar eziyet çekene kadar azıcık babannesine gidip dinlese diye geçirdim sonra yazmayı unuttum git sende dinlen
kızlar şimdi nette baktım saç dökülmesi
kansızlıktan yada demir eksikliğinden dio benim haddinden fazla dökülüyor şuanda
kasnızlıkmı var şimdi ya bide omu çıktı offff
kızlar şimdi nette baktım saç dökülmesi
kansızlıktan yada demir eksikliğinden dio benim haddinden fazla dökülüyor şuanda
kasnızlıkmı var şimdi ya bide omu çıktı offff
zeynepcim tam yazacaktım ki beraber yatın diye, benden önce zaten herkes yazmış :) kız senin öyle düşündüğünü bilir o, babasından kıskanıyodur seni :)
biz de 2-3 gün yerinde yatıyorsa, 1 gün mutlaka bizimle..ben de geceleri beşiğini sallıyorum, emziğini veriyorum,uyuyor ama işte bazen de salla salla, bırakınca başlıyor ağlamaya, sonra yanıma alıyorum..benim yastığa kafasını koyar koymaz uyuyor..tabi burak ezilmesin diye uclara gidiyoruz, sonra yorgan yetmiyo..sabah sen benim üstümü açtın,hayır sen çektin yorganı kavgası oluyo :)
bizim yanımızda yattığı zaman, sabah daha mutlu uyanıyor..o da biz de memnunuz, tadını çıkartıyoruz sarılmanın..
sen bi toparlan, ipek de tamamen iyileşsin, düzene girer yine canım..Allah sabır versin,tahammül etmek zor gerçekten de..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?