tahlil yaptır istersen esmacım, annemde sürekli bana söylüyor başım ağrıyor ya benim git kızım kolestrolüne falan baktır diye ama hep boşluyorum çocuklar olsa koşa koşa giderim doktora ama kendimi çok boşluyorum bende böyle bir acayipim :bbo:
kansızlığın şaresşi kolay ve sağlık ocağı bile yapıyor tahlilini sen bi ara git kan ver canım.
merhaba kızlar hepinizi çok özledim biz iyiyiz istanbula adapte olmaya çalışıyoruz ipek sağolsun anca yerleşebildik bir oh diyebilecek ilk fırsatta size yazıyorum. öpüyorum şimdilik hoşçkalın
zeynepcim tam yazacaktım ki beraber yatın diye, benden önce zaten herkes yazmış :) kız senin öyle düşündüğünü bilir o, babasından kıskanıyodur seni :)
biz de 2-3 gün yerinde yatıyorsa, 1 gün mutlaka bizimle..ben de geceleri beşiğini sallıyorum, emziğini veriyorum,uyuyor ama işte bazen de salla salla, bırakınca başlıyor ağlamaya, sonra yanıma alıyorum..benim yastığa kafasını koyar koymaz uyuyor..tabi burak ezilmesin diye uclara gidiyoruz, sonra yorgan yetmiyo..sabah sen benim üstümü açtın,hayır sen çektin yorganı kavgası oluyo :)
bizim yanımızda yattığı zaman, sabah daha mutlu uyanıyor..o da biz de memnunuz, tadını çıkartıyoruz sarılmanın..
sen bi toparlan, ipek de tamamen iyileşsin, düzene girer yine canım..Allah sabır versin,tahammül etmek zor gerçekten de..
merhaba kızlar hepinizi çok özledim biz iyiyiz istanbula adapte olmaya çalışıyoruz ipek sağolsun anca yerleşebildik bir oh diyebilecek ilk fırsatta size yazıyorum. öpüyorum şimdilik hoşçkalın
ben dün patates,havuç,soğan sarımsak,et,kırmızı mercimek,az az bulgur,pirinç ve irmikle çorba bayılmadılar ama yediler işte..fikir olsun dedim..ne çorbası yapiyim ben bu oğlana kızlar fikir verin dün tarhana yemişti
benimkiler de öyle canım cep telefonu kumanda..evde servet yatıyor o kadar çok oyuncak var ki..ama muzur bunlar valla..burcu hastalık değil,açlık hiç değil eminim. tamamen benimle derdi,ayrılık kaygısı sanırım...
yanıma almaktan başka çarem yok gibi ama yatağı dayayamam duvara maalesef öyle bi imkanım yok. anca yastık dizer öyle yatırırım
canım calpol,fitil,türlüilaç hiçbiri kar etmiyor maalesef.
bi dolu oyuncak war
bebekler
sesli telefonlar oyuncaklar falan
o yine anca dolap içi karıştırsın çekmeceleri boşaltsın
cep telefonumla kumandayla oynasın sempatiksalakcinni
böyle baba dostlar başına kız maşallah.
ah ya...
bende isyan ediyorum
senin halini düşündümde sustum birden ohaoldumsmile
uyuyo şimdi uyansın bi bakayım
ah ebru ah
öyle iyi anlıyorum ki seni :çok üzgünüm:
bak bak yine başlamış gezmecikler delikafadulden
tracy okudum
kitabı war bende
yatır kaldırdan bahsediyor
geçelerde öyle düzene soktum sonra orta kulak iltihabı geçirdi yine bozuldu herşey gerisin geri
şimdi tekrar yatır kaldır yapıcak halim yok inan.
ayy sorma ayşenuru yatırdım şimdi de çınar kalktı ben de kahve hayali kuruyodum yalan oldu yine oooff off offfff..!!evet ya burçin cnm
biz bi bebeyi uyutum yatana kadar sabredemiyoz sende iki tane var maşşalah ALlah sabır versin cnm
evet canım yaa..acayip bişey oldu inanamıyorum bu haline..her sabah yeni bi yaramazlık öğrenerek uyanıyor üşütük..kızamıyorum çok da tatlı sıpa..ama çığrından çıktı beni de çıkarmasına az kaldı valla..Burçin bu gidişle Ayşenur seni uyutacak , ortalığıda silir süpürür merak etme sen.erkekler haylaz olur sanıyoruz bizde Ayşenur bizimkileri suya götürürde susuz getirir baksana kendi rahat durmadığı yetmiuor kardeşinide yoldan çıkartıyor.
hülya kıs bizdede babasıyla kızının üstünü örtüyorum benim üstüm hep açık kalıyor.bazen yorganın enlemesine seriyoruz o zaman iyi oluyor bazende üşenip yorganı çevirmiyorum kalkıp battaniyede almıyorum.yakına bi battaniye almak lazım aslında.
Bende Duruyu yanıma alınca 2 kere kalkıyorsa kendi yatağında 4 kere kalkıyorKeramet yastıktamı acaba .
tahlil yaptır istersen esmacım, annemde sürekli bana söylüyor başım ağrıyor ya benim git kızım kolestrolüne falan baktır diye ama hep boşluyorum çocuklar olsa koşa koşa giderim doktora ama kendimi çok boşluyorum bende böyle bir acayipim :bbo:
sizin bebeler nasıl oyuncaklarla oynuyo kızlar artık kereme çıngırak tarzı şeyler cazip gelmemeye başladı babası almış bi oyuncak ama her şeyide beğenmiyo benimki ne önerirsiniz
allah yardımcınız olsun kızlar cümlenize sabır ihsan eylesin işiniz zor benim kocamda zorla yartırmıştı kızla beni 2 gün hastaydı ya diyorum bişey olmaz bi baktım nevayı yatırmış yanına benide nevanın yatağına postaladı benim adam yanlış doğmuş tamaanne olucak adammış gece revna öksürüyo kalkmış bakmış bide beni kaldırıyor bak diye ee dedim sen bakmışın ya bişey olmaz yok sende bak bi cellalendim bide yeni emzirip uyumuşum dinledim sonra çocuğun öksürdüğü falan yok zaten kuvvetli öksürse kesin duyarım 2 köh demiş kesin çocuk
kızlar selam..herkese merhabalar..
çınar baya iyileşti artık ağrısı sızısı kalmadı şükür..
hala dişimiz yok ama ayşenur iki gecedir mahvediyor beni..bilmiyorum dişten mi başka bişeyden mi ama çocuk 12den evvel uyumuyor sonra da dalana kadar 3-5 kez uyanıyor onun çığırtılarına çınar da uyanıyor bu sefer kızıyor uykusu bölünüyor diye başlıyor o da ağlamaya..ayırsam olmuyor beraber yatırsam olmuyor..bitmek bilmiyor geceler..napıcamı bilmiyorum..cumartesi doktora kontrole götürücem bakalım ne diyecek..iştahı da hiç yok ayşenurun..ikisinin de kusmaları arttı üstelik..bilemiyorum dişten mi bunlar ama zor geçiyor bu süreç..yakaları üstleri başları tükürükten sırılsıklam, üstleri değişirken de ağlıyorlar iyice huysuzuz yani..bir de ayşenur dil çıkarmayı öğrenmiş..yürüteçten kafayı çevirip çevirip dil çıkarıyor bana zilli zarife :))
ayşenur baya emeklemeye başladı artık yürüteçte de dolanıyor ama çınar hala yüzüstü dönünce merasimle sırt üstü dönüyor, emeklemek hiç yok..yürüteçte öylece duruyor..oturma işini hallettik ama devriliyor bir süre sonra..bu çocuk deli edecek beni..tembel teneke nolcak :))
yani biri kudurdu azdı öbürü yaydı tıçını oturuyor..ama ben bitik durumdayım..büyüdükçe kolaylaşacak sanmıştım iyiden iyiye zorlaşmaya başladı nolcak halim bilmem valla kimi zaman 2-3 kişi yetemiyorum bu cadıya..sabahtan beri uyumadı 140 cc kahvaltı o kadar yürüteçte çığlık çığlığa dolaşıyor..
bizde durumlar bu ve benzeri biçimde çılgınca yani..yine de şükür bakalım..
grip olan anneciklere ve bebeciklerine kocaman geçmiş olsun..en kısa zamanda rabbim şifa versin..
ben sıkıntılarımı büyük ölçüde hallettim..sıkıntılar olduğu yerde duruyor da ben alıştım sanırım yeni düzene..artık gelirim yanınıza bol bol..özledim sizle sohbeti..öpüyorum çok kocaman..şu cadıyı bi uyutmaya çalışıyım bakıyım gelirim yine..
ne çorbası yapiyim ben bu oğlana kızlar fikir verin dün tarhana yemişti
kızlar bizim kaloriferler merkezi sistem
sorun warmış bi kaç güne anca düzelirmiş
bende babanemlere gidiyorum
ew buz ufo da yetmiyor geceleri donuyoruz
ordan bağlanırım size
Esma o şişme ara ara uyuşukluk bendede var normale döner zaman ver dedi dr ve el cimlastiği yapacakmışız.
ben dün patates,havuç,soğan sarımsak,et,kırmızı mercimek,az az bulgur,pirinç ve irmikle çorba bayılmadılar ama yediler işte..fikir olsun dedim..
benimkiler de öyle canım cep telefonu kumanda..evde servet yatıyor o kadar çok oyuncak var ki..ama muzur bunlar valla..
ayrıca öyle ben de isyan ediyorum falan deme, düşünme öyle tatlım..herkesin yükü kendine ağır sonuçta..Allah hepimize yardım etsin ne diyim..
ayy sorma ayşenuru yatırdım şimdi de çınar kalktı ben de kahve hayali kuruyodum yalan oldu yine oooff off offfff..!!
evet canım yaa..acayip bişey oldu inanamıyorum bu haline..her sabah yeni bi yaramazlık öğrenerek uyanıyor üşütük..kızamıyorum çok da tatlı sıpa..ama çığrından çıktı beni de çıkarmasına az kaldı valla..
kızlar yazdım ya şimdi de çınar uyandı..sayfam açık..gelirim yine inşallah..öptük sizi..
burak iyi bu ara çok şükür selmacım.. hasta olduğu dönemde hiç yemek falan yemiyordu, uyumuyordu, onların acısını çıkartıyor, annem kase dolusu yapıyor herşeyi bu ara. geceleri de iyi çok şükür..
takip ediyorum ama herkese yazamıyorum bu ara. sen nasılsın? küçük oğlun sevdimi okulu?zeynep ders çalıştırmıyordur abilerine..
Adaşım doğum günün kutlu olsun nice senelere
ya siz donuyoz diyonuz ben bugün kısakollu giydim.. hava ılık..
yağmurdan zaten sıkıntılı ve boğucu.. dün gece terlemişiz Berkin bile sıkıntıdan uyandı battaniyeyi kaldırdım pike örttüm tekrar..
ben dün patates,havuç,soğan sarımsak,et,kırmızı mercimek,az az bulgur,pirinç ve irmikle çorba bayılmadılar ama yediler işte..fikir olsun dedim..
benimkiler de öyle canım cep telefonu kumanda..evde servet yatıyor o kadar çok oyuncak var ki..ama muzur bunlar valla..
ayrıca öyle ben de isyan ediyorum falan deme, düşünme öyle tatlım..herkesin yükü kendine ağır sonuçta..Allah hepimize yardım etsin ne diyim..
ayy sorma ayşenuru yatırdım şimdi de çınar kalktı ben de kahve hayali kuruyodum yalan oldu yine oooff off offfff..!!
evet canım yaa..acayip bişey oldu inanamıyorum bu haline..her sabah yeni bi yaramazlık öğrenerek uyanıyor üşütük..kızamıyorum çok da tatlı sıpa..ama çığrından çıktı beni de çıkarmasına az kaldı valla..
kızlar yazdım ya şimdi de çınar uyandı..sayfam açık..gelirim yine inşallah..öptük sizi..
cnm keramet yastıktamı acaba die bende bi akşam artık 7 ci kakışında kendi yastığımda uyutup yastıkla koydum beşiğine ama 5 dk sonra gene uynadı :))
hımm normale dönermiş de 8 ay geçti ama el cimlastiği yapmaya vakitmi var aklıma bile gelmez burcucum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?