2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

hülyacım(hulen) benim kayınvalidemde adanalı o söylerdi hep,oralar çok sıcak olduğundan yazın halıları falan kaldırırdık havalar serinleyince tekrar sererdik diye sendemi öyle yapıyorsun canım.....

kansızlığın şaresşi kolay ve sağlık ocağı bile yapıyor tahlilini sen bi ara git kan ver canım.

sağlık ocağı yapıyosa ii ya hamilikte kan ver tahlil yaptır bıkmıştım hiç istemiyorum ama napayım bi sağlık ocağına gidim vereyim bari iştende izin almak isyemiyorum hiç.
ayrıca hamilelikte oluşan el uyuşmaları hala azda olsa var kızlar bende

merhaba kızlar hepinizi çok özledim biz iyiyiz istanbula adapte olmaya çalışıyoruz ipek sağolsun anca yerleşebildik bir oh diyebilecek ilk fırsatta size yazıyorum. öpüyorum şimdilik hoşçkalın

hoşgeldin canım yeni eviniz hayırlı olsun güle güle oturun....

hülya kıs bizdede babasıyla kızının üstünü örtüyorum benim üstüm hep açık kalıyor.bazen yorganın enlemesine seriyoruz o zaman iyi oluyor bazende üşenip yorganı çevirmiyorum kalkıp battaniyede almıyorum.yakına bi battaniye almak lazım aslında.
Bende Duruyu yanıma alınca 2 kere kalkıyorsa kendi yatağında 4 kere kalkıyorKeramet yastıktamı acaba .

merhaba kızlar hepinizi çok özledim biz iyiyiz istanbula adapte olmaya çalışıyoruz ipek sağolsun anca yerleşebildik bir oh diyebilecek ilk fırsatta size yazıyorum. öpüyorum şimdilik hoşçkalın

kız ne işin var istanbulda ne zmandır sesin çıkmıyo du taşındınız demek eşinin işişnden dolayımı

burak iyi bu ara çok şükür selmacım.. hasta olduğu dönemde hiç yemek falan yemiyordu, uyumuyordu, onların acısını çıkartıyor, annem kase dolusu yapıyor herşeyi bu ara. geceleri de iyi çok şükür..

takip ediyorum ama herkese yazamıyorum bu ara. sen nasılsın? küçük oğlun sevdimi okulu?zeynep ders çalıştırmıyordur abilerine..

Esma o şişme ara ara uyuşukluk bendede var normale döner zaman ver dedi dr ve el cimlastiği yapacakmışız.

ne çorbası yapiyim ben bu oğlana kızlar fikir verin dün tarhana yemişti
ben dün patates,havuç,soğan sarımsak,et,kırmızı mercimek,az az bulgur,pirinç ve irmikle çorba bayılmadılar ama yediler işte..fikir olsun dedim..
benimkiler de öyle canım cep telefonu kumanda..evde servet yatıyor o kadar çok oyuncak var ki..ama muzur bunlar valla..
ayrıca öyle ben de isyan ediyorum falan deme, düşünme öyle tatlım..herkesin yükü kendine ağır sonuçta..Allah hepimize yardım etsin ne diyim..
evet ya burçin cnm
biz bi bebeyi uyutum yatana kadar sabredemiyoz sende iki tane var maşşalah ALlah sabır versin cnm
ayy sorma ayşenuru yatırdım şimdi de çınar kalktı ben de kahve hayali kuruyodum yalan oldu yine oooff off offfff..!!
evet canım yaa..acayip bişey oldu inanamıyorum bu haline..her sabah yeni bi yaramazlık öğrenerek uyanıyor üşütük..kızamıyorum çok da tatlı sıpa..ama çığrından çıktı beni de çıkarmasına az kaldı valla..

kızlar yazdım ya şimdi de çınar uyandı..sayfam açık..gelirim yine inşallah..öptük sizi..

cnm keramet yastıktamı acaba die bende bi akşam artık 7 ci kakışında kendi yastığımda uyutup yastıkla koydum beşiğine ama 5 dk sonra gene uynadı :))

bende öyle selma üşeniyorum kendim için gitmeye astımım bu aralar azdı hergün diyorum kendime yarın söz doktoro gidicem sonra amannn boşver diyorum veremliler gibi öksürüyorum halbuki

Adaşım doğum günün kutlu olsun nice senelere

ya siz donuyoz diyonuz ben bugün kısakollu giydim.. hava ılık..
yağmurdan zaten sıkıntılı ve boğucu.. dün gece terlemişiz Berkin bile sıkıntıdan uyandı battaniyeyi kaldırdım pike örttüm tekrar..

sizin bebeler nasıl oyuncaklarla oynuyo kızlar artık kereme çıngırak tarzı şeyler cazip gelmemeye başladı babası almış bi oyuncak ama her şeyide beğenmiyo benimki ne önerirsiniz

valla türlü oyuncak var ama bizimkinin de favorisi kumanda ve cep telefonum. uzak tutmaya çalışıyoruz ya cazip geliyor.
en çok ilgisini çeken sesli oyuncaklar. emekleme arkadaşım, konuşan bi bebek ve toplar çok ilgisini çekiyor. şimdi de Bimden bi diş fırçası almıştım (çocuklar için olan) dezenfekte edip verdim eline: olmayan dişlerini fırçalıyor. delikafadulden

peehhh, bizimki de çocuk ağlamakdan çatlasa duymaz. beceriksiz klava:

canım allah yardımcın olsun. sıkıntılar bitmez, biri biter diğeri başlar. allah dermensızını vermesin. özletme kendini.

ne çorbası yapiyim ben bu oğlana kızlar fikir verin dün tarhana yemişti

ben bugün kendimize tavuk çorbası yapıcam. miraya da ondan yediririm. bu ara iştahı yok, yer mi bilmiyorum ama

kızlar bizim kaloriferler merkezi sistem
sorun warmış bi kaç güne anca düzelirmiş
bende babanemlere gidiyorum
ew buz ufo da yetmiyor geceleri donuyoruz
ordan bağlanırım size

burçin deme valla tek akıllıca yaptığım şey oymuş bende nevanın oyuncaklarına servet verdim resmen ama kızım çok güzel kullandı şimdi revna kullanıyor ondan olsun yırttık

aman maşallah hep böyle olsun
çocuklar iyi hülyacım,eren okulu sevdide ders yapmayı pek sevemedi teyzesi, sana kolay geliyor tabi sen biliyorsun diyor bana, hergün aynı ders yaparken öldürüyor beni,zeynebi özledim onunla oynayacam diyor ödevlerini yapmamak için bahaneler çok, bizde de durumlar böyle canım...

adana da aynı. soğuklar bi cee dedi, geri kaçtı. kısa kollu ile dolaşıyoruz biz de.

kolay gelsin burçincim seninde işin çok zor allah yardımcın olsun canım...

cnm keramet yastıktamı acaba die bende bi akşam artık 7 ci kakışında kendi yastığımda uyutup yastıkla koydum beşiğine ama 5 dk sonra gene uynadı :))

denedin yani.bende deniyim bi ara yutar belki :)

hımm normale dönermiş de 8 ay geçti ama el cimlastiği yapmaya vakitmi var aklıma bile gelmez burcucum :))

ne vakti esma oturduğun yerde alışkanlık yap aç kapa elini özel bi vakite gerek yok yani.naniknanik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…